Dodaj do ulubionych

Prezydent Milewski dostał absolutorium

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:14
no i wyszło szydło z worka, opozycja w radzie nie jest opozycją, skoro nawet
ludzie z klubu radnych sld nie głosuja przeciw absolutorium, widać kto w
Płocku rzadzi. PIS i Nasze Miasto rządzi z PSL. Niech mieszkańcy jak
najszybciej zmienią tę rade i tych radnych. Opozycyjnych zreszta tez skoro w
najwzniejszym głosowaniu nie umia powiedzieć nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: janek Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:28
        Kossakowski i Jasion to dobrana para.Godni następcy swego mentora
        Sylwestra....Juz powoli zaczynają go przerastać.... Brawo chłopaki :)
        • Gość: kmicic Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.plock.mm.pl 25.04.06, 21:40
          Niech żyje Milewski 108 lat, niech żyje ,
    • roman_j Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium 25.04.06, 22:02
      Wiemy już więc, którzy członkowie płockiej Rady Miasta uprawiają polityczną
      prostytucję. Za kilka miesięcy natomiast przekonamy się, czy wyborcy wybaczą tym
      radnym polityczny nierząd. Obawiam się, że jednak tak, ale wszystko w rękach
      płocczan. :-))
      • Gość: czytelnik Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.plock.mm.pl 25.04.06, 22:07
        Znacie to powiedzonko o pluciu komuś w oczy i słuchaniu odpowiedzi ,że deszcz
        pada? To jedyne co mi się nasuwa , gdy patrzę na samozadowolenie na obliczu
        pana prezydęta .
      • Gość: olo Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:09
        komuch nigdy nie zrozumie demokracji,patriotyzmu, wiedzy,
        nie zrozumie wyższych racji
        zawsze ocenia innych wg siebie
    • Gość: do plocczanina Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.c157.petrotel.pl 25.04.06, 22:11
      nie glosowanie jest glosowaniem przeciw !!!!! musial uzyskac 13 glosow dostal
      absolutorium 13 glosami mniej nie mogl dostac:))))
    • Gość: radny osiedlowy Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:55
      Patrzac z galerii wstyd panie prezydencie Kim pan jest i co pan zrobil pokazali
      nawet ci ktorzy panu sprzyjali -kossakowski i latarrski sprzedajne
      prostytutki ,przepraszam ,zwykle k....y ktore za cene poparcia pan cholubil I
      gdyby nie pro...tutki polityczne pani ania i tzw dr czurko bylaby sensacja
      nielada Brawo nowa krew w sld pan iwaniak i pan nowicki Powiedzieliscie co sie
      nalezalo Panie Posle Wisniewski z kim Pan sie zadaje Co z jasionem i tym
      glupkiem z naszego osiedla robakiewiczem Dzieki Panu zostal radnym Jak dlugo ?
    • roman_j Zastanawiam się jeszcze ... 25.04.06, 23:09
      Czy fakt, ze pan Robakiewicz głosował za udzieleniem absolutorium oznacza, że
      już dał się kupić panu prezydentowi (tempo godne podziwu). Czy może jest to
      zapowiedź ocieplenia stosunków na linii Milewski-Wiśniewski? Chyba jednak to
      drugie wytłumaczenie jest bliższe prawdy, bo nie wierzę w tak czarną
      niewdzięczność pana radnego, który tym samym wymierzyłby siarczysty policzek
      człowiekowi, który zwolnił mu miejsce w RM, a wcześniej wstawił go na listę w
      wyborach. Chociaż i taki scenariusz jest prawdopodobny. Władza, a obecna
      szczególnie, potrafi zmiękczyć każdy kręgosłup. :-))
      • Gość: qfq Re: Zastanawiam się jeszcze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:13
        łoman i jego uśmieszki na końcu zdecydowanie mi się znudziły,drodzy
        forumowicze,musimy łomanowi znaleźć kobitę bo chłop nerwowo się uśmiecha
        wszędzie i zawsze
      • gosc0071 Re: Zastanawiam się jeszcze ... 25.04.06, 23:17
        roman_j napisał:

> Czy fakt, ze pan Robakiewicz głosował za udzieleniem absolutorium oznacza, że
        > już dał się kupić panu prezydentowi (tempo godne podziwu). Czy może jest to
        > zapowiedź ocieplenia stosunków na linii Milewski-Wiśniewski? Chyba jednak to
        > drugie wytłumaczenie jest bliższe prawdy, bo nie wierzę w tak czarną
        > niewdzięczność pana radnego, który tym samym wymierzyłby siarczysty policzek
        > człowiekowi, który zwolnił mu miejsce w RM, a wcześniej wstawił go na listę w
        > wyborach. Chociaż i taki scenariusz jest prawdopodobny. Władza, a obecna
        > szczególnie, potrafi zmiękczyć każdy kręgosłup. :-))
        >

płocki lepper z pana łomana
        • Gość: szelsat Re: Zastanawiam się jeszcze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:35
          Duren zaglosuje na durnia Brawo robakiewicz przynajmniej nas pan nie zaskoczyl
          Kolejny balwan na liscie PiS u w nowych wyborach a zenek zaczyna byc dym ny
      • Gość: uff Re: Zastanawiam się jeszcze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:10
        Roman na szczęście może sobie tylko pogawędzić na forum.
    • Gość: Miluś Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 07:09
      He,he,he... Nawet czerwoni zmiękli. Górą czarni!
      • Gość: kk Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 07:22
        Panie Janie Robakiewicz - zawsze byłeś Pan cżłowiekiem nijakim i takim
        pozostaniesz. Pewnie polecisz ze stowarzyszenia. Płock o Tobie zapomni ... chyba
        że Mirek przygarnie Cię do swojej drużyny i wystartujesz z jego listy na radnego
    • Gość: Trzcinka Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.zep.com.pl 26.04.06, 07:59
      Sprzedała sie Pani, Pani Aniu, za fotel prezesa. Wstyd!!!
      I cóż z tego że jestescie z różnych klubów, partii czy jak to zwał, wszyscy
      siedzicie w jednym worze.
      Na kogo tu głosować? Przykre, ale ja już nikomu nie wierzę.
      • Gość: Czterdziestolatek Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 08:50
        Za kulisami władzy (nawet samorządowej) zawsze były rozgrywki i targi.
        Polityka to taka prostytutka, która sprzedaje sie temu kto da więcej.
        Nie jest to problem tylko Płocki, wystarczy spojżeć na to co się dzieje w
        Sejmie RP.
        Dziwię się ździwionym?
        Jedyną władzę "lud" ma podczas wyborów - wykorzystajcie ją mądrze!!
        Pozdrawiam
    • Gość: Kossak Wojciech Kossakowska zawsze była serwilistką. IP: 193.59.95.* 26.04.06, 08:46
      Jak był Hetkowski - ot o mało go w d.... nie całowała. Załatwił jej stołek
      wiceprezydenta, potem wrzucił na prezesa Centrum Edukacji, ale popadł w
      niełaskę, więc na niego psioczyła jak su... Lewandowki Krzysio był zły do
      momentu, kiedy został jej właścicielem (CE). Teraz Krzysio jest miodzio no i
      ostatnie głosowanie - totalny konformizm i serwilizm. Muszę się zgodzić z
      RomanemJ - to polityczna prostytucja (i ludzka też). Fu....
      • Gość: obiektywny Re: Kossakowska zawsze była serwilistką. IP: *.c240.petrotel.pl 26.04.06, 09:07
        Nie ma z czego sie Milewski cieszyć. Dostał glosy bo kupił radnych. Zdradzili
        Jasion i Robakiewicz, którzy łódzą się,że dostaną miejsca na liście do nowej
        Rady Miasta. Przecież zdrajcy jak raz zdradzą to moga i kolejny raz za
        przysłowiopwe trzydzieści srebrników. Nie zdziwię się jak Milewski już ich
        spuści z klozetem, bo dzisiaj- po obsulutorium są już mu niepotrzebni. Zdrajców
        obojętnie kogo zdradzają sie nie szanuje i kopie sie ich w tyłek.
        Brawo Pani Kossakowska, bo przeciez nieobecność na Sesji to głos przeciw
        nieudolnej polityce Milewskiego!
        • Gość: Wojciech Kossak Mylisz się. nieobecność to 1/2 głosu za Milewskim. IP: 193.59.95.* 26.04.06, 09:30
          Ponieważ quorum jest mniejsze i wystarczy wówczas do poparcia wniosku tylko
          tych głosów, które ma gwarantowane przez koalicjantów.
          • Gość: aa Re: Mylisz się. nieobecność to 1/2 głosu za Milew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:29
            Ale jesteś głupi - przy absolutorium musi być zdecydowana większość - a nie
            obecna
    • Gość: Trzcinka Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.zep.com.pl 26.04.06, 09:23
      Gość portalu: Czterdziestolatek napisał:

"Jedyną władzę "lud" ma podczas wyborów - wykorzystajcie ją mądrze!!"

Ja prosze jednak o podpowiedź, gdyz wśród złodziei, sprzedawczyków, ludzi
      robiących przekręty, szantażujących innych nie widzę idealnych kandydatów.

Gość portalu: obiektywny napisał:

"Brawo Pani Kossakowska, bo przeciez nieobecność na Sesji to głos przeciw
      nieudolnej polityce Milewskiego!"

A nie tchórzostwo? Aby nie podpaść drugiej stronie poprostu się nie zjawiła.

• Gość: Czterdziestolatek Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 09:32
        Trzcinko - nie mogę Ći wskazać idealnego kandydata. Wszystko zależy od twoich
        preferencji politycznych, i tak:
        Jesli podobaja Ci się obecne żądy PISu w Płocku i w kraju to nie masz dylematu,
        jeśli przemawiaja do Ciebie populistyczne hasła Samoobrony - głosuj na
        kandydata z tej partii,
        jeżli masz sentyment do minionego ustroju - głosuj na SLD,
        a jeżel uważasz, że nie wszyscy którzy mają pieniądze to złodzieje i że tak na
        prawdę to od dobrobytu gospodarczego zależy dobrobyt nas wszystkich - głosuj na
        PO.
        Wydaje mi się, że wszelkie lokalne hybrydy wyborcze nie są godne zaufania, ale
        mogę sie mylić.
        Nie znam personalnie kandydatów z tych partii - musisz obserwować płocką scenkę.
        Pozdrawiam
    • Gość: Azorek ja też IP: *.c155.petrotel.pl 26.04.06, 10:05
      Ja też: " hau, hau, hał,hał, uuuuu, hau, hau, hau, uuuuuu, hał, hał,..."

I co widzę? Karawana idzie dalej!
      • Gość: do Mirka Re: ja też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:09
        Opatrzyca szykaj nowych majtek!
        • Gość: wuwu Re: ja też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:50
          nie majtki tylko rozporek, będzie prezesem! O ile MM poleci na swoisty smrodek
          • Gość: dudek Re: ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:01
            nie, chyba nie będzie tak. Ale z drugiej strony Grażka ma duży dylemat co zrobić
            aby zostać w Centrum Edukacji
            • Gość: Boy Re: ja też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:16
              Dylemat to ma Kossakowska Cozrobić z głąbicą nierobem i staczem oknowym Do
              burdelu staroć też się nie załapie Noże na ciecia z takimi warunkami
              podglądywacza?
              • Gość: REC Re: ja też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:47
                Brawo PaniKossakowska Wywal kurwę i podpie..czy a głosy poparcia przyjdą od
                elektoratu za skutecznoŚĆ walki rozumu z duporozdawnictwem i karierowiczostem
                nieuków
                • Gość: antyforumowicz Re: dosyć kloaki na forum Gazety! IP: *.c158.petrotel.pl 26.04.06, 23:06
                  I znów największy płocki ROGACZ zmusza nas do czytania swoich brudów .
                  • Gość: REC Re: dosyć kloaki na forum Gazety! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:08
                    Nie jestem rogaczem ale wyborcą dla którego Opatrzyca nie zrobiła nic dla
                    swojego obwodu wyborczego w tej kadencji Widać nie siedzi już w rozporku
                    prezydenta Czy tylko takimi metodami załatwia się sprawy miasta? Myślałem, że
                    głową To straszne bagno i prostytucja ta płocka polityka
              • Gość: podtekst Re: ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:00
                slawek zwal sobie konika to ci ulzy
    • patrykkilinski Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium 27.04.06, 10:36
      Jak zostanę prezydentam pozwole mu u mnie sprzątać
      • Gość: daro Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.c156.petrotel.pl 29.04.06, 19:45
        jakoś zakmneło usta obecnym radnym, cos cicho na forum
        prostytucja ?????
        • Gość: mysz Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:22
          bardzo cichutko
          • Gość: Olewająca Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.c154.petrotel.pl 30.04.06, 13:09
            Jeśli ktoś pod kogoś się podszywa w wypowiedziach na forum, to właśnie to ta
            PROSTYTUTKA. O ile znam sprawę Sławek z ta dziwką niema do czynienia już od
            trzech lat. A jeśli nadal chcesz sobie używac na innych to radzę uważać, bo
            może cię ktos od tyłu zaskoczyć...BRUDASIE.
            • Gość: znawca Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:06
              Jeśli z tą dziwka to wiemy że córkia jest I sekretarza POP i nawet podobna a
              litościwy Sławek uojcowił dał nazwisko A ku..sko używało sobie nadal aż do
              okienka w CE dając dypy każdemu kto da stanowisko i kasę Wtedy Hetkowski był
              po drodze i dało się pozałatwiać intratne interesy przez dupę Brudną i
              śmierdzącą
              • Gość: miałemrację Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.c154.petrotel.pl 01.05.06, 19:30
                Znów kloaka na forum ,a fe !!!
                • Gość: to ja Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 07:50
                  Robakiewicz to sąsiad Prezydenta Milewskiego. Więc nie dziwcie się, że był za.
                  • Gość: wiciu Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 07:53
                    Jaki sąsiad, a gdzie mieszka? Wydawało mi się że na skarpie
                    • Gość: kino Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.c156.petrotel.pl 02.05.06, 15:42
                      zbaczacie z tematu, mówimy o tym, kto jest za obecnym układem, a kto przeciw, a
                      nie kto z kim sypia.
                      • Gość: lewicowiec Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:37
                        z postawy radnych sld wynika że nektórzy z nich sa za obecnym układem, czy to
                        nie dowód kryzysu w łonie płockiego sld, podobnie jak u sił sprzyjających
                        posłowi wisniewskiemu
                    • Gość: to ja Re: Prezydent Milewski dostał absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 07:21
                      do Twojej wiadomości Robakiewicz mieszka na osiedlu Imielnica 100 m od Pana
                      Prezydenta. Jest radnym z osiedla Tysiąclecia , bo tam jest administratorem PSpM
    • Gość: olo tak czy owak,ciągle coś wam nie wychodzi, pecha ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:51
      to przecież wy wykonczyliście płockie SLD,
      wypłakiwanie na tym forum poprawia wam samopoczucie?
      bo mnie poprawia ale jak czytam te wasze żale, hehe
      • Gość: anty Re: tak czy owak,ciągle coś wam nie wychodzi, pec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:46
        plocki uklad ma się dobrze
        • Gość: spec Re: tak czy owak,ciągle coś wam nie wychodzi, pec IP: *.c156.petrotel.pl 15.05.06, 18:45
          no własnie, musimy sie utzrymać dalej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka