Dodaj do ulubionych

Piąty majster Wisły

IP: *.c241.petrotel.pl 28.05.06, 20:53
Ja się pytam gdzie są zdjęcia z tego meczu??? Czy zwolniliscie fotografa
ktory kiedys robil fotki???
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:39
      Wleklak musi zostac,tak samo Ilin i Kisiel.Potrzeba wzmocnien na rozegraniu
      • Gość: NIEBIESKO-BIAŁO-NI czerwone??? koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:46
        i po co było gadać tyle "wszyscy na niebiesko i na biało"? kto wymyślił, żeby
        zawodnicy Wisły mieli z okazji zdobycia MP okolicznościowe CZERWONE koszulki?
        rozumiem, że dmoszyński był w pzpr i lubi ten kolor, ale bez przesady. nasze
        barwy są "trochę" inne :(

NIEBIESKO BIAŁE TO NASZE BARWY WSPANIAŁE
    • Gość: mtk Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:15
      Cała hala robi fale !!! :D Jak za dawnych czasów :) MISTRZ MISTRZ ZKS
    • Gość: w. Re: Piąty majster Wisły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.06, 22:41
      a co sie gazeciarze beda wysilac. w wydaniu krajowym, w Rzepie i w innych już
      w sobote wieczorem pisali a plockiej to komu by sie chcialo?

przyjdzie redaktorzyna w poniedzialek, wypije kawe, zje kanapke to sie zajmie
      wrzuceniem paru zdjec i napisaniem tego i owego...

jakie miasto taka gazeta, tyle:(
    • Gość: gosc Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 00:33
      kilka mozesz obejrzec tu: www.linkownia.biz/wisla/
    • Gość: foto Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 02:03
      za to trzeba zapłacić, a że wyborcza słabo płaci od dawna swoim ludziom to
      wszyscy wiedzą. Nawet piwnice chce wynając w swojej siedzibie. Za to niedawny
      fotograf gazety wyborczej pan władza-policjant Marek (policjant komendy
      powitowej w Płocku) robił w tym czasie zdjęcia w kosciele. Jak widać kiedyś w
      kosciołach zdjęcia robuli funkcjonariusze SB, a teraz to normalna.
    • Gość: WPF Najlepszy sezon w historii klubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:09
      Puchar Polski w nogę i mistrz w rękę. Do tego wyjazd Irka na mundial! Brawo.
      Brawo "Dmo". Oczywiście zaraz wyskoczą jego przeciwnicy, ale jakoś ich
      argumentacja mnie nie przekona. Póki co, to odkąd "Dmo" jest prezes mamy przez
      trzy lata z rzędu mistrza w rękę; w nogę: po raz trzeci zagramy w UFA,
      zdobyliśmy PP, zajmowaliśmy czołowe lokaty w ekstraklasie, nasz zawodnik jedzie
      na mundial,, nadano naszemu stadionowi im. Kazimierza Górskiego(z czego
      powinniśmy być dumni), rozbudowano infrastrukturę wokół stadionu. Czy to mało.
      Kiedy było lepiej? U Nas w Płocku jak zwykle muszą być niezadowoleni, zawsze coś
      się nie podoba. Weźcie zacznijcie wspierać w końcu Dmoszyńskiego, a nie ostatnio
      rzucacie mu tylko kłody pod nogi.
      Ja osobiście jestem bardzo zadowolony i chcę , aby „Dmo” był u Nas Prezesem jak
      najdłużej!
    • Gość: szypior Bravo Kisiel, Wisła, Kibice IP: 193.59.95.* 29.05.06, 09:30
      Gratulacje dla szczypiorniaków, a szczegolnie dla KKisiel. To super, że
      zamknęliście buzię tym co watpili w wasz sukces. Ktoś tu pisze gratulacje dla
      Dmo, OK zgadzam sie gratulację sie należą, ale nie wiem czy z ostatnich, po
      meczu pucharowym w nogę, wypowiedzi Dmo zauwazyliscie, że on nie jest do konca
      szczeliwy, że w Wisełce sa dwie sekcje. Ręczni i nożni... Podobo tylko tak jest
      jeszcze w Cracowi Gdzie są nożni i hokeisci ... Czyzby chcial się kogos
      pozbyc...
    • Gość: WPF Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:21
      No właśnie. Jest już jakieś ale. "szczypior" więcej optymizmu. Po co siać
      zamęt, że ktos coś powiedział. Póki co jesteśmy mistrzami trzeci raz z rzędu.
      Czytałem pomeczowe wypowiedzi prezesa. Już myślą o wzmocnieniu drużyny. A
      narzekać musi, może wtedy koncern wyłoży w końcu więcej pieniędzy. (przecież nie
      będzie mówił, że udało nam się z małym budżetem zdobyć mistrza i PP w nogę).
      Inny , sponsor z takim potencjałem finansowym w przypadku takich sukces obu
      sekcji na pewno by to uczynił, a jak jest u Nas? Każdy wie. Mam nadzieję, że
      chociaż miasto uczyni wszystko, by mistrz kraju nie grał w tak obskurnej hali.
      • Gość: bolek Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:48
        nareszcie fajna oprawa wręczenia pucharów koszulki super nie zlewały się z
        niebieskimi wyróżniały się nareszcie ktoś pomyślał dzięki
        • Gość: telewidz TELETOPU Re: Piąty majster Wisły IP: *.c240.petrotel.pl 29.05.06, 18:36
          A co to za czubek ubrany na czarno w okularkach pajacował na podium przy WIŚLE?
    • Gość: Mario Mecz 1 klasa ale organizacja porażka.... IP: *.c155.petrotel.pl 29.05.06, 19:44
      Mecz 1 klasa ale organizacja porażka.Przy takiej ilości kibiców w środku mozna
      się było udusić tak było duszno-zero nawiewu czy otwarcia drzwi, aby swierze
      powietrze wpadywało. W przerwie zaś 1000 osób musiało(by) czekać w kolejce do 2
      ToyToyek chyba ze 4 godziny, dlatego kilkadziesiąt osób wybrało rozwiązanie
      alternatywne, tj. obszczywało mur okalający zabytkowy cmentarz.Kto w ten sposób
      organizuje zaplecze sanitarne dla takiej masy ludzi !!!?W cywilizowanym kraju
      nikt by nie wyraził zgody na taką imprezę bez zapewnienia elementarnych rzeczy,
      ale nie u nas....
      • Gość: KIBIC Re: Mecz 1 klasa ale organizacja porażka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:42
        dlatego "CZEKAMY NA HALĘ"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka