Gość: Maciesek IP: *.c241.petrotel.pl 28.05.06, 20:53 Ja się pytam gdzie są zdjęcia z tego meczu??? Czy zwolniliscie fotografa ktory kiedys robil fotki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:39 Wleklak musi zostac,tak samo Ilin i Kisiel.Potrzeba wzmocnien na rozegraniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEBIESKO-BIAŁO-NI czerwone??? koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:46 i po co było gadać tyle "wszyscy na niebiesko i na biało"? kto wymyślił, żeby zawodnicy Wisły mieli z okazji zdobycia MP okolicznościowe CZERWONE koszulki? rozumiem, że dmoszyński był w pzpr i lubi ten kolor, ale bez przesady. nasze barwy są "trochę" inne :( NIEBIESKO BIAŁE TO NASZE BARWY WSPANIAŁE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtk Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:15 Cała hala robi fale !!! :D Jak za dawnych czasów :) MISTRZ MISTRZ ZKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: Piąty majster Wisły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.06, 22:41 a co sie gazeciarze beda wysilac. w wydaniu krajowym, w Rzepie i w innych już w sobote wieczorem pisali a plockiej to komu by sie chcialo? przyjdzie redaktorzyna w poniedzialek, wypije kawe, zje kanapke to sie zajmie wrzuceniem paru zdjec i napisaniem tego i owego... jakie miasto taka gazeta, tyle:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 00:33 kilka mozesz obejrzec tu: www.linkownia.biz/wisla/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 02:03 za to trzeba zapłacić, a że wyborcza słabo płaci od dawna swoim ludziom to wszyscy wiedzą. Nawet piwnice chce wynając w swojej siedzibie. Za to niedawny fotograf gazety wyborczej pan władza-policjant Marek (policjant komendy powitowej w Płocku) robił w tym czasie zdjęcia w kosciele. Jak widać kiedyś w kosciołach zdjęcia robuli funkcjonariusze SB, a teraz to normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WPF Najlepszy sezon w historii klubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:09 Puchar Polski w nogę i mistrz w rękę. Do tego wyjazd Irka na mundial! Brawo. Brawo "Dmo". Oczywiście zaraz wyskoczą jego przeciwnicy, ale jakoś ich argumentacja mnie nie przekona. Póki co, to odkąd "Dmo" jest prezes mamy przez trzy lata z rzędu mistrza w rękę; w nogę: po raz trzeci zagramy w UFA, zdobyliśmy PP, zajmowaliśmy czołowe lokaty w ekstraklasie, nasz zawodnik jedzie na mundial,, nadano naszemu stadionowi im. Kazimierza Górskiego(z czego powinniśmy być dumni), rozbudowano infrastrukturę wokół stadionu. Czy to mało. Kiedy było lepiej? U Nas w Płocku jak zwykle muszą być niezadowoleni, zawsze coś się nie podoba. Weźcie zacznijcie wspierać w końcu Dmoszyńskiego, a nie ostatnio rzucacie mu tylko kłody pod nogi. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony i chcę , aby „Dmo” był u Nas Prezesem jak najdłużej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szypior Bravo Kisiel, Wisła, Kibice IP: 193.59.95.* 29.05.06, 09:30 Gratulacje dla szczypiorniaków, a szczegolnie dla KKisiel. To super, że zamknęliście buzię tym co watpili w wasz sukces. Ktoś tu pisze gratulacje dla Dmo, OK zgadzam sie gratulację sie należą, ale nie wiem czy z ostatnich, po meczu pucharowym w nogę, wypowiedzi Dmo zauwazyliscie, że on nie jest do konca szczeliwy, że w Wisełce sa dwie sekcje. Ręczni i nożni... Podobo tylko tak jest jeszcze w Cracowi Gdzie są nożni i hokeisci ... Czyzby chcial się kogos pozbyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WPF Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:21 No właśnie. Jest już jakieś ale. "szczypior" więcej optymizmu. Po co siać zamęt, że ktos coś powiedział. Póki co jesteśmy mistrzami trzeci raz z rzędu. Czytałem pomeczowe wypowiedzi prezesa. Już myślą o wzmocnieniu drużyny. A narzekać musi, może wtedy koncern wyłoży w końcu więcej pieniędzy. (przecież nie będzie mówił, że udało nam się z małym budżetem zdobyć mistrza i PP w nogę). Inny , sponsor z takim potencjałem finansowym w przypadku takich sukces obu sekcji na pewno by to uczynił, a jak jest u Nas? Każdy wie. Mam nadzieję, że chociaż miasto uczyni wszystko, by mistrz kraju nie grał w tak obskurnej hali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Piąty majster Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:48 nareszcie fajna oprawa wręczenia pucharów koszulki super nie zlewały się z niebieskimi wyróżniały się nareszcie ktoś pomyślał dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz TELETOPU Re: Piąty majster Wisły IP: *.c240.petrotel.pl 29.05.06, 18:36 A co to za czubek ubrany na czarno w okularkach pajacował na podium przy WIŚLE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Mecz 1 klasa ale organizacja porażka.... IP: *.c155.petrotel.pl 29.05.06, 19:44 Mecz 1 klasa ale organizacja porażka.Przy takiej ilości kibiców w środku mozna się było udusić tak było duszno-zero nawiewu czy otwarcia drzwi, aby swierze powietrze wpadywało. W przerwie zaś 1000 osób musiało(by) czekać w kolejce do 2 ToyToyek chyba ze 4 godziny, dlatego kilkadziesiąt osób wybrało rozwiązanie alternatywne, tj. obszczywało mur okalający zabytkowy cmentarz.Kto w ten sposób organizuje zaplecze sanitarne dla takiej masy ludzi !!!?W cywilizowanym kraju nikt by nie wyraził zgody na taką imprezę bez zapewnienia elementarnych rzeczy, ale nie u nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Mecz 1 klasa ale organizacja porażka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:42 dlatego "CZEKAMY NA HALĘ" Odpowiedz Link Zgłoś