Dodaj do ulubionych

a słyszeliście o podolance

IP: *.c241.petrotel.pl 29.05.06, 22:15
stan Podolanki jaki jest każdy widzi. Wszem i wobec wiadomo że niestety jest
to ruina mimo tak "młodego" wieku. No i właśnie sie dowiedziałem że maja ją
zamknąć.Gdzie ja bedę chodził na basen?????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Zamkną na zawsze? Re: a słyszeliście o podolance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:30
      Pewnie będziesz chodził na "jagiellonkę" - bo na Kobylińskiego to pewnie też
      ruina? A na jak długo zamkną? Na zawsze? Od początku do końca decydenci robią
      nas w .... Ja co prawda nie chodze na basen - ale to wstydliwy problem,i co
      robią z nas decydenci - buble za grube pieniądze które się sypią po 8 latach?
    • Gość: obszczymurek Re: a słyszeliście o podolance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:11
      No cóż lato się zbliża, więc zamiast czekać aż coś spadnie na łeb na basenie trzeba będzie się przemieścić nad okoliczne jeziorka.
    • Gość: Gosc Re: a słyszeliście o podolance IP: *.class147.petrotel.pl 31.05.06, 08:52
      a od kiedy zamykaja? slychac cos?
      • Gość: mistrz Re: a słyszeliście o podolance IP: *.c157.petrotel.pl 02.06.06, 13:02
        kobietki w kasie z miłym uśmiechem kręciły i kręciły co do daty ale pewnie
        biedne same nie wiedziały co jest grane dobre tylko to, że robiły to z
        usniechem i sympatią dla klienta aż tu idę rankiem na prawie codzienny relaks a
        tu masz drzwi zamknięte i kartelucha "zamknięte do odwołania" a kto mi powie
        kiedy to odwołanie się skończy Przecież w tej prowincji jaką stał się Płock nic
        nam niezostało, czy władze dają nam w ten sposób do zrozumienia aby uciekać z
        tego miasta a w ten sposób oni będą mieli spokój i dalej będo siedzieć na swych
        ciepłych posadkach i jak niektórzy lekceważyć nawet znajomych.
        • Gość: menel Re: a słyszeliście o podolance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:48
          Władze miasta dają do zrozumienia, że latem czas chodzić na Sobótkę.
          Można przy okazji śnić o kolejce szynowej, która na jesieni będzie już gotowa.
        • Gość: 4rp Re: a słyszeliście o podolance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:05
          KOŚCIOŁY SĄ NADAL OTWARTE:)
          • Gość: 5rp Re: a słyszeliście o podolance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 07:53
            A więc budujmy kościoły z basenami to dłużej postoją a i frekwencja będzie
            większa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka