Gość: a@ IP: proxy / 193.59.95.* 17.01.03, 15:02 Jest tyle wątków (i komentarzy) z tego miasta na płockim forum, że zastanawiam się, dlaczego do tej pory nie ma forum ciechanowskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Forum ciechanowskie 17.01.03, 15:30 Gość portalu: a@ napisał(a): > Jest tyle wątków (i komentarzy) z tego miasta na płockim forum, że > zastanawiam się, dlaczego do tej pory nie ma forum ciechanowskiego??? Widocznie Ciechanowianie czują się tutaj jak u siebie. :-))) Poza tym nie wiem, czy po założeniu forum ciechanowskiego tam właśnie trafiałyby komentarze do artykułów dotyczących tego miasta, ale to już pytanie do Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Forum ciechanowskie IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 17.01.03, 18:14 No wlasnie, dlaczego nie ma forum ciechanowskiego ?? Tyle innych malych miasteczek je ma !! Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Forum ciechanowskie 17.01.03, 18:27 Gość portalu: Maciek napisał(a): > No wlasnie, dlaczego nie ma forum ciechanowskiego ?? Odpowiedź jest prosta: nikt nie zgłosił zapotrzebowania. :-)) > Tyle innych malych miasteczek je ma !! Ale są też duże (np. Włocławek - miasto wielkości Płocka), których fora zieją pustką i aż smutno tam zaglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Forum ciechanowskie IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 17.01.03, 21:19 roman_j napisał: Ale są też duże (np. Włocławek - miasto wielkości Płocka), których fora zieją pustką i aż smutno tam zaglądać... > Zawsze bylem przekonany, ze Plock to wyjatkowe miejsce na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Forum ciechanowskie 18.01.03, 09:32 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Zawsze bylem przekonany, ze Plock to wyjatkowe miejsce na ziemi. No to wracaj tutaj! Na co jeszcze czekasz! ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Forum ciechanowskie IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 20.01.03, 13:49 roman_j napisał: No to wracaj tutaj! Na co jeszcze czekasz! ;-))))))))) > Romku, znajac twoja obowiazkowosc i pragmatyzm, mam nadzieje, ze zrozumiesz ze musze TU ( w Montrealu )zakonczyc zaczeta robote; ot, dlatego nie wracam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Forum ciechanowskie 20.01.03, 15:44 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Romku, znajac twoja obowiazkowosc i pragmatyzm, mam nadzieje, ze zrozumiesz > ze musze TU ( w Montrealu )zakonczyc zaczeta robote; ot, dlatego nie > wracam :)) A ile Ci jeszcze zostało? Czy można już mrozić szampana z okazji Twojego powrotu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Forum ciechanowskie IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 20.01.03, 18:17 roman_j napisał: Czy można już mrozić szampana z okazji Twojego powrotu? ««««««««««« W kontekscie twojej wypowiedzi, konstatuje, ze dysponujesz nadwyzkowa kasa, zgadza sie ?? A tak na marginesie, ten ciechanowski watek zamienil sie w chat Romana i Macka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Forum ciechanowskie 20.01.03, 21:53 Gość portalu: Maciek napisał(a): > roman_j napisał: > Czy można już mrozić szampana z okazji Twojego powrotu? > ??????????? > > W kontekscie twojej wypowiedzi, konstatuje, ze dysponujesz nadwyzkowa kasa, > zgadza sie ?? > A tak na marginesie, ten ciechanowski watek zamienil sie w chat Romana i > Macka :)) To już tradycja, że na tym forum wątki z czasem zbaczają z tematu. Przejdźmy zatem do Skrzynki Pocztowej. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrol Re: Forum ciechanowskie IP: *.*.*.* 21.01.03, 21:20 A niech tak ktoś przy okazji wyjaśni dokładnie, jak sie takie forum miejskie zakłada. Wtedy forumowicze z Ciechanowa być może skorzystaja z tej rady. Ja niestety nie wiem, dlatego doradzić nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a@ Re: Forum ciechanowskie IP: proxy / 193.59.95.* 22.01.03, 08:33 Właśnie o tym myślałem. Dialog Romana_j i Maćka troszkę rozwodnił wątek a miałem nadzieję, że ktoś wyjaśni ciechanowskim internautom jak się zakłada lokalne fora (okropny wyraz, te fora).:) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Forum ciechanowskie 22.01.03, 15:19 Gość portalu: a@ napisał(a): > Dialog Romana_j i Maćka troszkę rozwodnił wątek a miałem nadzieję, że ktoś > wyjaśni ciechanowskim internautom jak się zakłada lokalne fora (okropny > wyraz, te fora).:) Już wyjaśniam, żeby choć trochę wynagrodzić ciechanowskim internautom swoją wymianę uprzejmości z Maćkiem. Sprawa jest bardzo prosta. Trzaba poruszyć ten problem na forum o forum, gdzie można: - opieprzyć administrację za to, że nie ma forum Ciechanów lub - poprosić o założenie forum Ciechanów lub - zapytać, gdzie trzeba zgłosić chęć założenia forum Ciechanów. Myślę, że jedno z powyższych działań powinno przynieść odpowiedni skutek. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: Forum ciechanowskie IP: 195.116.92.* 22.01.03, 14:29 Ja kiedyś próbowałam zgłosić forum ciechanowskie (wtedy jeszcze na samym dole ekranu pojawiała się opcja "zgłoś nowe forum", ale mi się niestety nie udało z powodu błędnych ustawień w komputerze. Swoją drogą - typowe, wszyscy narzekają, że takiego forum nie ma, a kto miałby je założyć? Do roboty, panowie, ruszyć szarymi komórkami i zająć się tym (jestem kobietą, mieszkam w Ciechanowie od niedawna, a to właśnie JA się zainteresowałam załozeniem lokalnego forum, po prostu wstyd). Pozdrawiam. Zaraz napiszę do admina niech się wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była studentka Re: Forum ciechanowskie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 10:58 Cześć Agat-ko:) Ja również od niedawna mieszkam w Ciechanowie. Chętnie poznam osoby, które tak jak ja starają się stworzyć tu swoje miejsce na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_plock Re: Forum ciechanowskie 30.01.03, 15:21 Zapraszam na nowe forum ciechanowskie. Przekopiowałem tam część wpisów z forum płockiego. www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=557AA Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_plock Re: Forum ciechanowskie 30.01.03, 15:24 Zapraszam na nowe forum ciechanowskie (przekopiowałem tam część wpisów z forum płockiego). Można je znaleźć w forach regionalnych, klikając na więcej miast. AA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a@ Re: Forum ciechanowskie IP: proxy / 193.59.95.* 31.01.03, 08:04 Udało się!!! Dzięki wszystkim, którzy wpisali się do tego wątku i przyczynili się do powstania forum ciechanowskiego. A tak na marginesie, wcale nie jestem z Ciechanowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_beer Re: Forum ciechanowskie 31.01.03, 09:03 Gość portalu: a@ napisał(a): > Udało się!!! Dzięki wszystkim, którzy wpisali się do tego wątku i przyczynili > się do powstania forum ciechanowskiego. > A tak na marginesie, wcale nie jestem z Ciechanowa :))) To teraz postraja się o fora dla: Ostrołęki, Pułtuska, Przasnysza, Żuromina i co ci tam jeszcze przyjdzie do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a@ Re: Forum ciechanowskie IP: proxy / 193.59.95.* 31.01.03, 09:41 Doceniam Twoją zgryźliwość :). To typowa reakcja. Może kiedyś pomyślę o Przasnyszu, bo przez jakiś czas tam przebywałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sluchawki Re: Forum ciechanowskie 31.01.03, 12:01 A dla mnie bomba, że wpadają tu ludzie z różnych miast. Nie wolno się zamykac w balonie, bo on może kiedyś zostać przedziurawiony :) Szkoda, że nie wpadają tu ludzie z np. zaprzyjaźnionego miasta Darmstadt. Można by za pośrednictwem Gazety stworzyć jakiś forumowy pomost przyjaźni, bo coś to partnerstwo na poziomie czysto ludzkim, to raczej do bani jest. Tylko czy Gazeta współpracuje z jakąś niemiecką Gazetą :) ? Ale to tylko takie luźne piątkowe teksty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrol Re: Forum ciechanowskie IP: *.*.*.* 31.01.03, 12:29 Brdzo dobry pomysł, ich bin dafür! Swoją droga próbowano zainteresować forum płockie tematyką woj. mazowieckiego, a właściwie rolą czy zmianami jakie zaszły w b. miastach wojewódzkich Radom i Siedlce, no i oc zywiscie w Płocku. Kilkakrotnie goście z Radomia i Siedlec o tym pisali, ale oddźwięk z Płocka był minimalny. Propozycja: - forum: Płock - Darmstadt - forum: Płock - Radom - Siedlce Odpowiedz Link Zgłoś