Dodaj do ulubionych

Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj....

IP: *.c157.petrotel.pl 22.06.06, 16:44
naj..naj...w barze POd Arkadami.Kto lubi tam jesc??Kto lubi tam sluchac
przeklenstw personelu,kto lubi wachac aromaty...rozne-trudno odgadnac czy
jedzenia.I kto wie co dopisac do NAJ...????!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 2konsument Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.c157.petrotel.pl 22.06.06, 16:46
      Swego czasu..a bylo to wieki temu,nawet mozna bylo tam zjesc.
      • Gość: vvvvvvvvv Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.c243.petrotel.pl 26.06.06, 08:15
        smrod,brod.......smrod-trudno skojarzyc ten zapach z jedzeniem,udusic sie
        mozna.........
    • Gość: bgplo Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 09:10
      Ostatni raz byłem tam jakieś 15 lat temu. Wówczas oczekując na zamówione frytki
      byłem świadkiem "brutalnego morderstwa na karaluchu".Pani dla siebie tylko
      znanym sposobem zdążyła zdjąć z nogi trep i równiutko rozgnieść karaluszka na
      naszych oczach, po czym podała fryteczki do których biedaczek nie zdążł dobiec.
      Innym razem jeszcze kupiliśmy "chamburgery" w okienku i .....wylądowały zaraz w
      śmietniczce po drugiej stronie ulicy przy obecnej Wólczance - nie nadawały się
      do jedzenia. Ot i moje przygody z barem Pod Arkadami.
      Ale z drugiej strony spróbuj znaleźć otwarty bar w niedziele od białego rana
      gdzie mółbyś strzelic sobie 50 tkę na kaca :))
      • Gość: jasień Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.c153.petrotel.pl 24.06.06, 16:17
        To widac wiele w tym wiekowym barze sie nie zmienilo...dawno,dawno
        temu...kolejki sie ustawialy za paczkami goracymi,do dzis mozna powiedziec
        udaja im sie.Natomiast inne jedzonko..no czasem i smakuje,ale zeby czlowiek tak
        mogl przeswietlic jak to jest robione...A tak na marginesie,to chyba jedyna
        instytucja w ktorej przepracowal prawie caly Plock,praktykanci,pracownicy-
        wymieniaja sie tam co chwila.Moze ktos uchyli rabka tajemnicy powsrtawania tam
        dan???Moze ciekawie by tu sie zrobilo.
        • Gość: i ja Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.c153.petrotel.pl 24.06.06, 16:35
          Odwaznym,smacznego!Niech lepiej nikt tu nie uchyla tajemnic kuchennych.Sanepid
          musi gleboko siedziec w kieszeni u tych pan.
          • Gość: ziom Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:49
            Dla mnie to bar kultowy. Sierpc ma skansen a my mamy bar pod arkadami, to nasz lokalny płocki folklor i nie jest to żaden powód do wstydu. Ja na miejscu właścicieli z wyglądu baru zrobiłbym atut, totalny wystrój ala PRL, ale trzeba by jeszcze dokupić gadżetów-staroci z tamtego okresu (może jakiś telewizor Rubin, a dla odpowiedniego wrażenia jeden stół z przykręconymi do blatu blaszanymi miskami;). Co o tym sądzicie?
            • marcin_ek.m Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... 26.06.06, 20:08
              Pomysł może i dobry ale najpierw trzeba by tam było zrobić generalny remont bo
              tego wiekowego smrodu nijak nie da się usunąć, nie mówiąc o zapleczu; uwierz
              mi, wiem coś o tym, więcej nie powiem.
              • Gość: i ja Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.c154.petrotel.pl 27.06.06, 12:19
                a dlaczego nie powiesz wiecej Marcinie?Remonty pewnie nic tam nie pomoga.Skoro
                znasz sprawe od zaplecza,to czy polecasz tam jedzenie,myslisz ze to zdrowe?
                • Gość: Maciek Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 27.06.06, 14:01
                  O ktory to wlasciwie bar chodzi ??
                  • marcin_ek.m Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... 27.06.06, 19:15
                    Róg Tumskiej i Kwiatka
                • marcin_ek.m Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... 27.06.06, 19:14
                  Szczeże mówiąc nie jadłem tam, może nawet to jedzenie jest dobre bo to sa
                  domowe obiady ale widziałem zaplecze i jakoś tracę apetyt, do sprzętu na
                  zapleczu można się przykleić.
                  • Gość: do marcin_ek.m Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:21
                    marcin_ek.m napisał:
                    > Szczeże mówiąc
                    O tak Marcinie ! szczeŻe , bo nie ma jak SZCZEROŚĆ
                    • marcin_ek.m Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... 27.06.06, 19:32
                      Faktycznie byk jak się patrzy, dzięki za czujność, ale to było SZCZERE.
                      • Gość: do marcin_ek.m Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:13
                        To zapewne przez ten upał
                        pozdrawiam szczerze :)
                        • Gość: konsument Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:24
                          Ten bar bardzo pasuje do wizji Prezydenta Milewskiego ,ktory kiedys cos bredzil
                          o Tumskiej jako salonie Plocka Ale ,coz, jaki Pan Taki Salon Jaki umysl takie
                          wizje Zazdroszcze trzepowiakom ,ze nam go do Plocka pszeflancowali, a on
                          zamiast sie cieszyc i okazac wdziecznosc zupelnie zapomnial ze w Trzepowie tez
                          sie cos ludziom nalezy
                          • Gość: kolo Re: Bary,bareczki...Pod Arkadami,naj.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:25
                            Swiete slowa Wieloletni bywalec i lapczywy konsument piwa i tanich win w barach
                            kat.szostej musi byc zadowolony z takiej wizytowki jak ten lokal i "odnowiona "
                            tumska Filie tego baru ma nawet u "siebie' jak to mowi w ratuszu Zapach az
                            poraza od wejscia
            • Gość: Grom Wiesz co robi ten bar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:47
              Wiesz co robi ten bar? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To
              jest bar na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym barem? My
              otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i
              to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest
              bar społeczny...
              • Gość: ja Re: Wiesz co robi ten bar? IP: *.c243.petrotel.pl 07.07.06, 21:51
                Jakie spoleczenstwo taki bar...Smacznego.
                • Gość: Konsument Re: Wiesz co robi ten bar? IP: *.c240.petrotel.pl 11.07.06, 19:32
                  Hej,a moze spotkamy sie w te upaly w barze???A pod fontanna spluczemy te opary!?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka