Dodaj do ulubionych

Lewica się jednoczy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 21:17
jeśli ktoś miał wątpliwosci to zostały one rozwiane
pozorne podziały by omamić wyborcow a gdy sie nie udało pozorna jedność
Obserwuj wątek
    • roman_j Re: Lewica się jednoczy 26.06.06, 21:53
      Przepraszam, ale kto to jest Krzysztof Wrutniak? Jak wygląda rejestr jego
      dokonań w sferze działalności politycznej? Mam nadzieję, że ma takowe, bo
      inaczej można by dojść do wniosku, że kolejne ugrupowanie (po Platformie
      Obywatelskiej) serwuje nam kandydata, o którym niewiele wiadomo. Stanowisko
      prezydenta jest zbyt ważne dla miasta, żeby w wyborach głosować w ciemno na
      kandydata wyciągniętego z rezerwy kadrowej. Dlaczego nikt z radnych lewicy nie
      chce wziąć na siebie cieżaru reprezentowania tej części sceny politycznej w
      wyborach? Ci ludzie przynajmniej dali się nam poznać. Mniejsza o to, czy z
      dobrej czy ze złej strony. Przypominam, że prezydent Mirosław Fuks Milewski
      zanim przez nasze niedopatrzenie zajął najważniejszy stołek w mieście był radnym
      i to powinna być ważna wskazówka dla tych ugrupowań, które chcą zwyciężyć w tych
      wyborach, a nie jedynie zaznaczyć swoją obecność lub kogoś wypromować. No chyba,
      ze jest tak, że wszyscy z góry kapitulują przez Mirosławem I Krzywoustym? To
      byłoby niepoważne potraktowanie nas, wyborców. Zwłaszcza tych, którzy chcą w
      mieście zmiany władzy na lepszą, bo jesteśmy chyba warci lepszej władzy? :-))
      • Gość: rec Re: Lewizna się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:06
        tak nisko juz upadłeś ze ubliżasz ludziom i przezywasz jak dzieciak,
        człowieczyno?
        • Gość: ja Re: Lewizna się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:31
          ciesze sie ze lewica sie jednoczy, razem pójdzie na dno
          a juz zaczynałem wierzyć Borowskiemu, ja wiecznie naiwny,
          • Gość: WRRRRRRRRRRRRRRRRR ReLewizna się jednoczy tylko w jakim celu to czyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:47
            chce znowu kraść ?
      • Gość: naczelny komuch Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:30
        Jutro u mnie na dywaniku, z wazeliną.
      • Gość: Płocczanin Re: Lewica się jednoczy IP: *.c158.petrotel.pl 26.06.06, 23:51
        Wiesz co Ci powiem romanie_j. Jesteś ograniczonym izaślepionym, nie mający za
        krzty rozsądku. Piszesz, że powinien to być ktoś kto dał się poznać - i to nie
        ważne, czy z dobrej czy złej strony. Boże jakie to głupie. To lepiej, żeby
        kandydatem była jakaś kanalia, albo malwersant, albo ktoś z układów, albo jakiś
        oszust, albo przestepca, albo ktos skompromitowany? Jesteś zaślepiony
        nienawiscia do obecnego Prezydenta. Na takie stanowisko nie powinien być
        wybierany polityk, a tylko ten, kto dla lokalnej społeczności zrobił najwiecej
        (dlatego wójt Łącka jest wójtem od tylu kadencji). Kto z lewicy zrobił duzo dla
        Płocka - napewno nikt z obecnych radnych (no może najwiecej Buraczynski, ale
        tez nie za wiele). Wrótniak - człowiek widmo - co zrobił dla Płocka. I wcale
        nie wiem, czy Milewski powinien zostać na 2. kadencję (skąd-inąd rozsądny
        człowiek, ale otoczył sie STRASZNYMI ludzmi, którzy z pewnoscia powinni wycofać
        się z życia publicznego, bo wiecej szkody niz dobrego zrobili do tej pory).
        Jednak jeśli jest inny kandydat - proszę o nazwisko! Struzik - ostatnio nieźle
        punktuje (chociaż to lewica niesprzysieżona z SLD), Kruszewski - mówi, że ma
        dość polityki (ja mu nie wierzę, bo inaczej by nie kandydował na 3. kadencje do
        senstu).
        Wszysce w mieście mówią że Milewski nie ma szans wygrać wyborów. To ja pytam -
        w takim razie kto? Ja na razie nie mam takiego kandydata, który byłby godny
        mojego głosu - cały czas czekam na takiego!!!
        • Gość: yarrk Re:Brawo panie Iwaniak !!!! IP: *.68.71.7.kutno71.tnp.pl 27.06.06, 00:50
          BRAWO PANIE IWANIAK TAK TRZYMAC A LEWICA ZNOW BEDZIE WIELKA W PLOCKU. TYLKO
          JEDNOSC DAJE POTEGĘ!!!
      • Gość: burakowski SLD, SDPL, Demokraci razem na pożarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 09:48
        W niedzielę w TVN został wyemitowany reportaż dotyczący nieprawidłowości w PZU.
        Głównym aktorem tego filmu był były premier postkomunistycznego rządu Marek
        Belka. Uchodzi on za filar środowisk lewicowo-liberalnych. Politycznie związany
        był z SLD, a obecnie jest jednym z liderów Partii Demokratycznej – demokraci.pl
        (wcześniej Unia Wolności).

Afera PZU to chyba największa afera gospodarczo-polityczna III Rzeczpospolitej,
        bo Powszechny Zakład Ubezpieczeń jest najstarszą i największą polską firmą
        ubezpieczeniową, posiadającą kapitał kilkudziesięciu miliardów złotych. Akcje
        PZU stały się więc łakomym kąskiem zarówno dla biznesmenów, jak i dla
        polityków. W jednej z przytoczonych w filmie rozmów były oficer wywiadu
        powiedział: „Całą sprawę prywatyzacji PZU pilotuje Belka i to on jest tą osobą,
        z którą należy dokonywać wszelkich ustaleń”.

Wszechstronność Marka Belki w czasie sprzedaży akcji PZU budzi „uznanie”.
        Jednocześnie zasiadał w radzie nadzorczej BIG Banku Gdańskiego,
        zainteresowanego kupnem akcji PZU, jak i w radzie dyrektorów holenderskiego
        banku ABN AMRO, który doradzał ministrowi skarbu przy prywatyzacji. W swoich
        zeznaniach przed komisją śledczą do spraw wyjaśnienia afery PZU Belka
        bagatelizował swoje kontakty z ABN AMRO, jednak w świetle ujawnionych w
        programie TVN dokumentów wynika, że kłamał.

Fakty ukazane w tym filmie mocno kompromitują lewicowo-liberalne środowiska.
        Najmocniej uderzają one w SLD, SDPL oraz Partię Demokratyczną – demokraci.pl.
        Przypomnieć należy, że te wymienione partie zapowiedziały wspólny start w
        wyborach samorządowych.

• Gość: gajka Re: SLD, SDPL, Demokraci razem na pożarcie IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 09.07.06, 23:04
          a co nie maja prawa - poczytaj inne moje posty tylko pis ma prawo i o.Rydzyk
      • Gość: xxx Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:10
        Szkoda mi Ciebie Romanie. Ale w Twoim przypadku to standard. Masz tylko jeden
        plus. Troszkę potrafisz manipulować społeczeństwem. Jesteś jednak głupi.
        Nie ,możesz doczekać się Swoich?
      • Gość: Były belfer PW. Re: Lewica się jednoczy IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 12.07.06, 18:16
        Romek to mój były student,absolwent mechaniki na PW, kiedy ty robiłeś w
        pieluchy.Cżłówiek inteligentny napewno.Ja to wiem.Trzymaj się Krzysiu.
    • Gość: remek Re: Lewica się jednoczy w szambie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 06:40
      jak ty sie nie wstydzisz głosu zabierać, akurat TY,
    • Gość: on Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 06:47
      a piotr RZEWUSKI na jakiej znajdzie sie liscie? ciekawe....
      • Gość: znawca Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:28
        Z tego co wiem, to na żadnej. To osoba od czarnej roboty, taki bullterier samoobrony
        • Gość: fakt Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:40
          Po co on ma wchodzić w to szambo? Chyba że postawił sobie za cel zniszczenie
          Milewskiego, który za nic (bo mu się nie podobał) chciał go zniszczyć, wdeptać w
          ziemię, chociaż on od zawsze był prawicowy ( jako piętnastolatek był śledzony
          przez SB za działalność niepodległościową. Ostatnio (kilka lat temu) był
          nieoficjalnie śledzony przez ludzi Milewskiego.Ale to akurat Mirkowi nie wyszło,
          bo trafił na sprytniejszego i spraw się rypła. Bo rzewuski wszedł w kontakt
          (dobry) ze wszytskimi, od lewa do prawa i teraz Mirek może mu narobić. A teraz
          Mirek boi się, żeby ten nie huknął z armaty na niego. Czeka i obserwuje sytuację.
          Podobno ma mocna kwity na niego.
          • Gość: lipa Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:41
            Miało być o lewicy, a nie o jakimś młodym kombatancie
            • Gość: no to ja Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:42
              szykują na niego prowokację w pisie, ale on też już o tym wie i jest na to
              przygotowany
              • Gość: kumoter Dajta se na luz. IP: *.c158.petrotel.pl 27.06.06, 09:06
                No i proszę! Już mamy chętnych do koryta. Nie ważne kwalifikacje ani
                doświadczenie jak ktoś tu zauważył - ważne aby swojsko śmierdział. I śmierdzi
                na całego na tej lewej stronie.
                Zapomnieliście cwaniaczki, że to nie wy będziecie wybierać, a ludzie,
                społeczeństwo, a to jest czynnik juz nie łatwy do manipulacji.
                A co do romana_j to może liczył na jakieś szanse być w RM, a tu, proszę, kupa
                kolesi się montuje i szanse maleją. Trza mieć nerwa ze stali.
                Mnie tam nie po drodze z jakąś grupą "lewicy", która jest faktycznie bandą
                liberałów, a z hasłami lewicy ma tyle wspólnego co ja z królową Elżbietą.
                Zawsze mamili naród i stali sie narodowym "monidłem" na ścianie.
                W Płocku powinna zwyciężyć grupa niezależnych podnosząca program fachowości i
                oddania swoich zdolności miastu. Tak, tu dobrym przykładem jest gośc z Łącka.
                Koniec z warcholstwem. Należy zapamiętać listę warchołów, którzy żarli się o
                nic, dla zasady "moje ma być na wierzchu". Tepić to towarzstwo i zahamować
                wyścig szczurów. To dobrze zrobi miastu.
                A, prezydent Milewski, napewno zostanie na następną kadencję. Nawet za to, że
                jest czasami kontowersyjny.
                Gadają ludzie "jest wesoło misia w czoło"!
                Coś w tym jest...
                • Gość: no comments Re: Dajta se na luz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:22
                  Romuś liczył, ale się przeliczył, krzykaczy nie potrzeba.
    • Gość: Antykomuch Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:22
      Jednoczy się grupa liberalno-czerwonych frustratów, bezczelnych drani
      walczących z Kościołem, łapciuchów popierających zboków seksualnych i pedofili,
      złodziejskie nasienie. Kompletne dno społeczne - nie przewiduję dla nich ani
      jednego mandatu radnego!
      • Gość: dd Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:32
        a pan milewski, to taki katolik, a którą ma już mieć żonę?
      • Gość: monia Re: Lewica się jednoczy IP: *.c153.petrotel.pl 27.06.06, 11:43
        z takich jak ty, antykomuch(ja też jestem antykomunistą), katoliku, to naziści
        się wywodzą. Jak to się skończył, to każdy wie. Ja jestem za tolerancją. A
        lweica jest, była i będzie, o to się nie martw.
        • Gość: dd Re: Lewica się jednoczy IP: *.c241.petrotel.pl 27.06.06, 14:09
          chyba mnie nie zrozumiałeś, ja też jestem za lewicą
          • Gość: mm Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:47
            monia to chyba do antykomucha pisała
            • Gość: mm Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:48
              a swoją drogą prawica też przeciez zjednoczyć się może.
              • Gość: kumoter Re: Lewica się jednoczy IP: *.c240.petrotel.pl 27.06.06, 16:19
                Otóż ta "prawica" nie zjednoczy sie bo nie jest żadną prawicą.Ugrupowania
                chcące się usadowić po prawej stronie mają takie marzenia ale w realu tego
                dokonać nie potrafią. Różnią ich interesy... To widac i czuć.
                Dowiedz się, że nie nazwa stanowi o ideologii jakiegoś ugrupowania. Także
                hasła, które nosi na transparentach niczego nie dowodzą. Kto jest kim można
                poznać wyłącznie po ich czynach. Mówi się :" po czynach ich poznacie..." i to
                jest sposób do ustaleń kto jest kto.
                Nie daj sie robić w capa, przyjacielu.Czego tobie i sobie oraz innym życzę.
                Minie sporo czasu do chwili kiedy na lewicy i na prawicy będzie można odnależć
                stosowne (czyt. właściwe) grupy. Pierwej należy odszukać autorytety, które ze
                wstydu stoją pod ściana odwrócone do niej przodem.
      • Gość: Polak Re: Lewica się jednoczy IP: *.c243.petrotel.pl 29.06.06, 10:17
        Nie zgadzam się - po 1945 roku nie było bardziej prokościelnego prezydenta niż Hetkowski
        • Gość: parafianin Re: Lewica się jednoczy IP: *.c158.petrotel.pl 29.06.06, 10:42
          To prawda, za "czerwonych' Kościół mógł z czerwonymi załatwić wszystko.W
          ratuszu to nie było praktycznie dnia, kiedy nie przyszedłby jakiś ksiądz. A
          dziś- żenada, katolicki prezydent w opozycji do lokalnych ksieży. Ale się
          porobiło.
    • Gość: Krzysiek Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:40
      Formacje postkomunistyczne skazane są na margines społeczny.
      • Gość: Gniot Re: Lewica się jednoczy IP: *.c155.petrotel.pl 28.06.06, 15:32
        Poważnie panie Krzyśku? Nie wiedziałem.
        • Gość: holo Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:58
          sdpl jak widze zdradziło Partię Demokratyczna, mieli pzrecież podpisany list
          intencyjny. Zachowuja się jak Judasz a juz miałem na nich głosować, swoja drogą
          Belka to czerwony polityk i dobrze że PD go usuneła po wyborach. Ciekawe co w
          tej sytuacji zrobi Smulewicz z Partii Demokratycznej
          • Gość: somsiad Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:11
            Usiadzie z tatulem i mamula i sie rozplacze a potem bedzie sie lasil do PiS
            oraz podniesie stawki za swoje uslugi
          • Gość: ja Re: Lewica się jednoczy IP: *.c243.petrotel.pl 28.06.06, 19:45
            A może to PD zdradziło SDPl?
    • Gość: olo lewica jest winna nędzy i śmierci milionów ludzi # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:20
      NSDAP, KPZR, PZPR, Pol Pot i wielu wielu innych
      • Gość: wyborca Re: lewica jest nam potrzebna,żeby prawica odeszła IP: *.c158.petrotel.pl 28.06.06, 20:41
        No i dobrze się stało,jedność=handicap w wyborach,w ostatnich razem byłoby 15 %!
      • Gość: WON NA KUBĘ Re:lewica jest winna nędzy i śmierci milionów ludz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:39
        młodzi odeszli a ci co zostali sami sobie karierowiczostwo zarzucają
        dyrygują nimi starzy
        • Gość: sea Re:lewica jest winna nędzy i śmierci milionów lud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:49
          ja też
    • Gość: Krzysiek Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:55
      Jaka to lewica; przeciez to banda czerwonych złodziei, którży na wzór swoich
      poprZedników chcą tylko skoku na miejską kasę. NIEDOCZEKANIE!!!
      • Gość: mm Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:04
        a którzy tam sa czerwoni, sami młodzi, dali sobie dobrze rade a czerwonymi,
        dlatego mają mój głos.
      • Gość: gajka Re: Lewica się jednoczy IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 07.07.06, 12:32
        Czy banda czerwonych złodziei to bym nie powiedziała ja od lat wielu sympatyzuje
        z lewicą ,mój ojciec siedział w niemieckim lagrze ,a bliska rodzina zginęła w
        Katyniu i ty Krzysiu tak sobie nie pozwalaj < że to wszyscy banda złodziei , a
        Ty to kim jesteś ja z głową podniesioną chodziłam , chodze i chodzic będę po
        ulicach Płocka - Ty niekoniecznie i proszę nie generalizowac i mierzyc
        wszystkich jedną miarą , a w Twojej rodzinie nikt nie kończył studiów za komuny
        - jak to takie wszystko be co komunistyczne to oddajcie te dyplomy ktore darmo
        żeście zrobili to czerwone na nic proszę sie tym nie szczycic bo to za komuny
        zdobyte- nie ważne -proszę o likwidacje wszystkich tych pisowskich mgr co je
        robili za komuny to niewazne bo z krwia , brudne proszę o tym mowic i pisac
        na forum czy wszystko komunistyczne to takie złe ,a teraz jest cacy oby tak
        dalej..........
    • Gość: ja Re: Lewica się jednoczy IP: *.c157.petrotel.pl 02.07.06, 22:44
      Wrutniakowi mówię zdecydowanie nie, i długo jeszcze nie. I szkoda dalej gadać (czytaj-pisać).
    • Gość: rec lwica to zabytek historii, świat odszedł od lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:52
      lewica to na świecie anachronizm, cały świat odszedł od lewicy
      • Gość: Don Vieko ! Re: lwica to zabytek historii, świat odszedł od l IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:35
        Ktoś napisał, którą to już żonę ma Miruś i jakoś nikt nie odpowiedział. Ja tam
        tylko wiem, że mieszka razem już od dawna z siostry córką i mają jedną wannę.
        Za takie postępowanie chyba na drugą kadencje się nie załapie...
    • Gość: Krzysiek Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:05
      Stan Zjednczone nie mają lewicy i rządzą światem. Lewaccy debile nigdy tego nie
      zrozumią.
      • Gość: Bukoszczak Re: Lewica się jednoczy IP: *.c158.petrotel.pl 07.07.06, 20:44
        Z USA nie przesadzaj,bo Bill Clinton był lewicujący,a teraz jeżdzi po świecie i
        głosi lewicowe programy pomocy dla uratowania świata .Muszą być rywalizujące
        programy ,żeby społeczeństwo posuwało się do przodu w swoim rozwoju!Pluralizm
        górą jest i basta!
        • Gość: do bukoszczaka Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:31
          Racja
        • Gość: SoundBlaster Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:03
          Niestety pisowcy tego nie zrozumieja, dla nich tylko jedynie sluszna racja,
          rzadzenie poprzez dyktature i rozliczanie wszystkich i wszystkiego. Kto umie
          myslec samodzielnie to automatycznie komuch lub jest "w ukladzie".
      • Gość: gajka Re: Lewica się jednoczy IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 07.07.06, 23:09
      • Gość: gajka Re: Lewica się jednoczy IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 07.07.06, 23:12
        wiesz- debilem to może Ty i jesteś -Tobie odpowiediziałam wcześniej -na Twój
        post to sobie poczytaj miłej lektury , a więcej kultury osobistej też
      • Gość: Kaktus Re: Lewica się jednoczy a Krzysiek ma w majtach!!! IP: *.c157.petrotel.pl 10.07.06, 08:42
        Polityka USA ma to do siebie , że program każdej partii czy to
        republikańskiej , czy demokratycznej ma w założeniu dwa kierunki . Po pierwsze-
        gospodarka i rynek , po drugie - aby ludziom żyło się dobrze ( bo USA to taki
        kraj , że jak się ludziom nie spodoba to wyjmą swoje spluwy z szafy i z
        rządzącymi mogą zrobić porządek ) Brak jest wyrażnego podziału na lewicowe czy
        prawicowe poglądy ( za wyjątkiem poglądów skrajnych typu rasistowsko -
        faszystowskich )Nie można więc porównywać Polski do Stanów bo brak jest punktów
        zaczepienia do takiego porównania .
        Nie porównuj lewicy z lewakami bo to nie to samo , a po drugie pisze się ( i
        mówi ) zrozumieją a nie " zrozumią " . Im dłużej czytam twoje posty na tym
        forum , tym więcej rozumiem twoją frustrację . Jak wiesz osobom ograniczonym
        mentalnie bardzo łatwo narzucić swój tok myślenia i wmówić jakieś idee ,aby
        były odczczytywane przez ciebie jako twoje własne . Ciemnym narodem łatwiej
        rządzić . Rozumiem twój strach przed lewicą . Prawica jest ograniczona a lewica
        światła i w takim układzie twoja ograniczona osoba spada na margines . Przykre
        ale prawdziwe .
        Lewica się jednoczy ? Tak się tego boisz ? Wierz mi . Gorzej niż obecnie na
        pewno nie będzie .
        • Gość: EDEK Re: Lewica się jednoczy a Krzysiek ma w majtach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:24
          Co my porównujemy się do USA. Nasza demokracja i to wątpliwa ma dopiero 17 lat.
          Obecnie przeradzać się zaczyna w ...autokrację ...Kaczorów. W USA Konstytucja
          liczy...kilka stron i tylko 2 razy przez ponad 200lat jej funkcjonowania była
          zmieniana. A u nas ...wojna na teczki, Katyń, lustracja, ...i modlitwa
          o ....lepsze ...jutro. Sądzę, że młode chłopaki z SLD tj. Olejniczak i
          Napieralski a w Płocku Iwaniak i Malinowskio ile nie dadzą się zdominować przez
          starych skorumpowanych wyjadaczy, wyprowadzą Polskę a w tym i Płocką lewicę na
          prostą drogę. Ja im życzę powodzenia.
    • Gość: Alex Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:28
      Wszystkie komuchy sa przestępcami, a lewcy w dwójnasób.
      • Gość: odp.ww. Re: Lewica się jednoczy IP: *.c154.petrotel.pl 08.07.06, 12:24
        Gostynin Skoki na ciebie czekają,musisz się leczyć,im szybciej tym lepiej dla RP
        • Gość: mm Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:17
          lewico jednocz sie proszę i broń nas przed tymi wariatami,ale daj jakiegoś
          przyzwoitego kandydata na prezydenta a masz mój głos i mojej rodziny. Wrótniak
          nie,nie,nie i zawsze nie,nie nie, na szcęście nie ma żadnych szans.
          • Gość: popieram Re: Lewica się jednoczy IP: *.c158.petrotel.pl 08.07.06, 17:42
            Kandydat musi być wszechstronny w zakresie elektoratu,musi mieć nie tylko popar-
            cie środowiska lewicowego,ale także jego środowiska zawodowego oraz tradycyj-
            nych płockich środowisk intelektualnych.Z takim poparciem ma szansę naII rundę!
        • Gość: Krzysztof Re: Lewica się jednoczy IP: *.c154.petrotel.pl 10.07.06, 11:06
          Rozumiem że to chodzi o Milewwkiego który w Skokach się leczył
          • Gość: ika Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:04
            Najlepszy kandydat lewicy na prezydenta to Iwaniak.
            Młody, ambitny i nie skorumpowany.
            • Gość: monia Re: Lewica się jednoczy IP: *.c157.petrotel.pl 12.07.06, 16:41
              popieram
    • Gość: sdkpil lewica to na świecie anachronizm,cały świat odszed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:57
      nędza i złodziejstwo
    • Gość: Kaśka Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:59
      Mogą się jednoczyć, a w wyborach nie mają szans.
      • Gość: mam nosa Re: Lewica się jednoczy IP: *.c155.petrotel.pl 12.07.06, 22:58
        Już na starcie za zjednoczenie mają 20 %,czytać nie chcesz sondaży,czy łżesz ?
        • Gość: Raban Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 07:37
          Wątpiący do lewicy dopiero otworzą oczy, po okresie ...działania prawicy. Wtedy
          będzie można dokonać porównania ....dokonań. Pinochet w Chile zatłukł ponad 22
          tysiące niewinnych ludzi /pewnie dekomuniziwał !?/ a dzisiejszy czołowy
          prawicowiec i eurodeputowany Michał Kamiński /ojca Giertrycha nawet za pochwały
          FRANCO nie wymieniam-skandal europejski/...jechał do niego z ....życzeniami.
          Jaruzelski przy Pinochecie ...z kilkunastoma ofiarami za które wielokrotnie
          przepraszał i wziął odpowiedzialność to maleńki ....pryszcz - choć każdego
          życia szkoda...Nie martwcie się o ...lewicę ....prawicowcy , tylko patrzcie
          w .....jakie buty sami wchodzicie - czy przypadkiem nie w te same
          jakie ....wcześniej krytykowaliście!!!???? Lewicę ...wybronią i ukształtują Ci
          którzy najwięcej stracili na ....transformacji ustrojowej....a nie nowobogaci...
    • Gość: rew KPINY, lewica jest w szambie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 07:48
      i tyle
    • Gość: olo lewica jest winna śmierci i nędzy milionów ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 07:50
      świat poszedł do przodu
      lewica jest anachronizmem
    • Gość: Polak Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:42
      W Stanach Zjednoczonych nie ma partii lewicowej i dlatego są najbogatrzym
      państwem świata.
      • Gość: Kaktus Re: Lewica się jednoczy IP: *.c157.petrotel.pl 17.07.06, 16:56
        Idiota ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka