Gość: olo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 21:17 jeśli ktoś miał wątpliwosci to zostały one rozwiane pozorne podziały by omamić wyborcow a gdy sie nie udało pozorna jedność Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Lewica się jednoczy 26.06.06, 21:53 Przepraszam, ale kto to jest Krzysztof Wrutniak? Jak wygląda rejestr jego dokonań w sferze działalności politycznej? Mam nadzieję, że ma takowe, bo inaczej można by dojść do wniosku, że kolejne ugrupowanie (po Platformie Obywatelskiej) serwuje nam kandydata, o którym niewiele wiadomo. Stanowisko prezydenta jest zbyt ważne dla miasta, żeby w wyborach głosować w ciemno na kandydata wyciągniętego z rezerwy kadrowej. Dlaczego nikt z radnych lewicy nie chce wziąć na siebie cieżaru reprezentowania tej części sceny politycznej w wyborach? Ci ludzie przynajmniej dali się nam poznać. Mniejsza o to, czy z dobrej czy ze złej strony. Przypominam, że prezydent Mirosław Fuks Milewski zanim przez nasze niedopatrzenie zajął najważniejszy stołek w mieście był radnym i to powinna być ważna wskazówka dla tych ugrupowań, które chcą zwyciężyć w tych wyborach, a nie jedynie zaznaczyć swoją obecność lub kogoś wypromować. No chyba, ze jest tak, że wszyscy z góry kapitulują przez Mirosławem I Krzywoustym? To byłoby niepoważne potraktowanie nas, wyborców. Zwłaszcza tych, którzy chcą w mieście zmiany władzy na lepszą, bo jesteśmy chyba warci lepszej władzy? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Lewizna się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:06 tak nisko juz upadłeś ze ubliżasz ludziom i przezywasz jak dzieciak, człowieczyno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lewizna się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:31 ciesze sie ze lewica sie jednoczy, razem pójdzie na dno a juz zaczynałem wierzyć Borowskiemu, ja wiecznie naiwny, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRRRRRRRRRRRRRRRRR ReLewizna się jednoczy tylko w jakim celu to czyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:47 chce znowu kraść ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny komuch Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:30 Jutro u mnie na dywaniku, z wazeliną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Lewica się jednoczy IP: *.c158.petrotel.pl 26.06.06, 23:51 Wiesz co Ci powiem romanie_j. Jesteś ograniczonym izaślepionym, nie mający za krzty rozsądku. Piszesz, że powinien to być ktoś kto dał się poznać - i to nie ważne, czy z dobrej czy złej strony. Boże jakie to głupie. To lepiej, żeby kandydatem była jakaś kanalia, albo malwersant, albo ktoś z układów, albo jakiś oszust, albo przestepca, albo ktos skompromitowany? Jesteś zaślepiony nienawiscia do obecnego Prezydenta. Na takie stanowisko nie powinien być wybierany polityk, a tylko ten, kto dla lokalnej społeczności zrobił najwiecej (dlatego wójt Łącka jest wójtem od tylu kadencji). Kto z lewicy zrobił duzo dla Płocka - napewno nikt z obecnych radnych (no może najwiecej Buraczynski, ale tez nie za wiele). Wrótniak - człowiek widmo - co zrobił dla Płocka. I wcale nie wiem, czy Milewski powinien zostać na 2. kadencję (skąd-inąd rozsądny człowiek, ale otoczył sie STRASZNYMI ludzmi, którzy z pewnoscia powinni wycofać się z życia publicznego, bo wiecej szkody niz dobrego zrobili do tej pory). Jednak jeśli jest inny kandydat - proszę o nazwisko! Struzik - ostatnio nieźle punktuje (chociaż to lewica niesprzysieżona z SLD), Kruszewski - mówi, że ma dość polityki (ja mu nie wierzę, bo inaczej by nie kandydował na 3. kadencje do senstu). Wszysce w mieście mówią że Milewski nie ma szans wygrać wyborów. To ja pytam - w takim razie kto? Ja na razie nie mam takiego kandydata, który byłby godny mojego głosu - cały czas czekam na takiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarrk Re:Brawo panie Iwaniak !!!! IP: *.68.71.7.kutno71.tnp.pl 27.06.06, 00:50 BRAWO PANIE IWANIAK TAK TRZYMAC A LEWICA ZNOW BEDZIE WIELKA W PLOCKU. TYLKO JEDNOSC DAJE POTEGĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burakowski SLD, SDPL, Demokraci razem na pożarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 09:48 W niedzielę w TVN został wyemitowany reportaż dotyczący nieprawidłowości w PZU. Głównym aktorem tego filmu był były premier postkomunistycznego rządu Marek Belka. Uchodzi on za filar środowisk lewicowo-liberalnych. Politycznie związany był z SLD, a obecnie jest jednym z liderów Partii Demokratycznej – demokraci.pl (wcześniej Unia Wolności). Afera PZU to chyba największa afera gospodarczo-polityczna III Rzeczpospolitej, bo Powszechny Zakład Ubezpieczeń jest najstarszą i największą polską firmą ubezpieczeniową, posiadającą kapitał kilkudziesięciu miliardów złotych. Akcje PZU stały się więc łakomym kąskiem zarówno dla biznesmenów, jak i dla polityków. W jednej z przytoczonych w filmie rozmów były oficer wywiadu powiedział: „Całą sprawę prywatyzacji PZU pilotuje Belka i to on jest tą osobą, z którą należy dokonywać wszelkich ustaleń”. Wszechstronność Marka Belki w czasie sprzedaży akcji PZU budzi „uznanie”. Jednocześnie zasiadał w radzie nadzorczej BIG Banku Gdańskiego, zainteresowanego kupnem akcji PZU, jak i w radzie dyrektorów holenderskiego banku ABN AMRO, który doradzał ministrowi skarbu przy prywatyzacji. W swoich zeznaniach przed komisją śledczą do spraw wyjaśnienia afery PZU Belka bagatelizował swoje kontakty z ABN AMRO, jednak w świetle ujawnionych w programie TVN dokumentów wynika, że kłamał. Fakty ukazane w tym filmie mocno kompromitują lewicowo-liberalne środowiska. Najmocniej uderzają one w SLD, SDPL oraz Partię Demokratyczną – demokraci.pl. Przypomnieć należy, że te wymienione partie zapowiedziały wspólny start w wyborach samorządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajka Re: SLD, SDPL, Demokraci razem na pożarcie IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 09.07.06, 23:04 a co nie maja prawa - poczytaj inne moje posty tylko pis ma prawo i o.Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:10 Szkoda mi Ciebie Romanie. Ale w Twoim przypadku to standard. Masz tylko jeden plus. Troszkę potrafisz manipulować społeczeństwem. Jesteś jednak głupi. Nie ,możesz doczekać się Swoich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były belfer PW. Re: Lewica się jednoczy IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 12.07.06, 18:16 Romek to mój były student,absolwent mechaniki na PW, kiedy ty robiłeś w pieluchy.Cżłówiek inteligentny napewno.Ja to wiem.Trzymaj się Krzysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: Lewica się jednoczy w szambie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 06:40 jak ty sie nie wstydzisz głosu zabierać, akurat TY, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 06:47 a piotr RZEWUSKI na jakiej znajdzie sie liscie? ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:28 Z tego co wiem, to na żadnej. To osoba od czarnej roboty, taki bullterier samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:40 Po co on ma wchodzić w to szambo? Chyba że postawił sobie za cel zniszczenie Milewskiego, który za nic (bo mu się nie podobał) chciał go zniszczyć, wdeptać w ziemię, chociaż on od zawsze był prawicowy ( jako piętnastolatek był śledzony przez SB za działalność niepodległościową. Ostatnio (kilka lat temu) był nieoficjalnie śledzony przez ludzi Milewskiego.Ale to akurat Mirkowi nie wyszło, bo trafił na sprytniejszego i spraw się rypła. Bo rzewuski wszedł w kontakt (dobry) ze wszytskimi, od lewa do prawa i teraz Mirek może mu narobić. A teraz Mirek boi się, żeby ten nie huknął z armaty na niego. Czeka i obserwuje sytuację. Podobno ma mocna kwity na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:41 Miało być o lewicy, a nie o jakimś młodym kombatancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to ja Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:42 szykują na niego prowokację w pisie, ale on też już o tym wie i jest na to przygotowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumoter Dajta se na luz. IP: *.c158.petrotel.pl 27.06.06, 09:06 No i proszę! Już mamy chętnych do koryta. Nie ważne kwalifikacje ani doświadczenie jak ktoś tu zauważył - ważne aby swojsko śmierdział. I śmierdzi na całego na tej lewej stronie. Zapomnieliście cwaniaczki, że to nie wy będziecie wybierać, a ludzie, społeczeństwo, a to jest czynnik juz nie łatwy do manipulacji. A co do romana_j to może liczył na jakieś szanse być w RM, a tu, proszę, kupa kolesi się montuje i szanse maleją. Trza mieć nerwa ze stali. Mnie tam nie po drodze z jakąś grupą "lewicy", która jest faktycznie bandą liberałów, a z hasłami lewicy ma tyle wspólnego co ja z królową Elżbietą. Zawsze mamili naród i stali sie narodowym "monidłem" na ścianie. W Płocku powinna zwyciężyć grupa niezależnych podnosząca program fachowości i oddania swoich zdolności miastu. Tak, tu dobrym przykładem jest gośc z Łącka. Koniec z warcholstwem. Należy zapamiętać listę warchołów, którzy żarli się o nic, dla zasady "moje ma być na wierzchu". Tepić to towarzstwo i zahamować wyścig szczurów. To dobrze zrobi miastu. A, prezydent Milewski, napewno zostanie na następną kadencję. Nawet za to, że jest czasami kontowersyjny. Gadają ludzie "jest wesoło misia w czoło"! Coś w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no comments Re: Dajta se na luz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:22 Romuś liczył, ale się przeliczył, krzykaczy nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomuch Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:22 Jednoczy się grupa liberalno-czerwonych frustratów, bezczelnych drani walczących z Kościołem, łapciuchów popierających zboków seksualnych i pedofili, złodziejskie nasienie. Kompletne dno społeczne - nie przewiduję dla nich ani jednego mandatu radnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:32 a pan milewski, to taki katolik, a którą ma już mieć żonę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Lewica się jednoczy IP: *.c153.petrotel.pl 27.06.06, 11:43 z takich jak ty, antykomuch(ja też jestem antykomunistą), katoliku, to naziści się wywodzą. Jak to się skończył, to każdy wie. Ja jestem za tolerancją. A lweica jest, była i będzie, o to się nie martw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Lewica się jednoczy IP: *.c241.petrotel.pl 27.06.06, 14:09 chyba mnie nie zrozumiałeś, ja też jestem za lewicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:47 monia to chyba do antykomucha pisała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:48 a swoją drogą prawica też przeciez zjednoczyć się może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumoter Re: Lewica się jednoczy IP: *.c240.petrotel.pl 27.06.06, 16:19 Otóż ta "prawica" nie zjednoczy sie bo nie jest żadną prawicą.Ugrupowania chcące się usadowić po prawej stronie mają takie marzenia ale w realu tego dokonać nie potrafią. Różnią ich interesy... To widac i czuć. Dowiedz się, że nie nazwa stanowi o ideologii jakiegoś ugrupowania. Także hasła, które nosi na transparentach niczego nie dowodzą. Kto jest kim można poznać wyłącznie po ich czynach. Mówi się :" po czynach ich poznacie..." i to jest sposób do ustaleń kto jest kto. Nie daj sie robić w capa, przyjacielu.Czego tobie i sobie oraz innym życzę. Minie sporo czasu do chwili kiedy na lewicy i na prawicy będzie można odnależć stosowne (czyt. właściwe) grupy. Pierwej należy odszukać autorytety, które ze wstydu stoją pod ściana odwrócone do niej przodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Lewica się jednoczy IP: *.c243.petrotel.pl 29.06.06, 10:17 Nie zgadzam się - po 1945 roku nie było bardziej prokościelnego prezydenta niż Hetkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parafianin Re: Lewica się jednoczy IP: *.c158.petrotel.pl 29.06.06, 10:42 To prawda, za "czerwonych' Kościół mógł z czerwonymi załatwić wszystko.W ratuszu to nie było praktycznie dnia, kiedy nie przyszedłby jakiś ksiądz. A dziś- żenada, katolicki prezydent w opozycji do lokalnych ksieży. Ale się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:40 Formacje postkomunistyczne skazane są na margines społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gniot Re: Lewica się jednoczy IP: *.c155.petrotel.pl 28.06.06, 15:32 Poważnie panie Krzyśku? Nie wiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holo Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:58 sdpl jak widze zdradziło Partię Demokratyczna, mieli pzrecież podpisany list intencyjny. Zachowuja się jak Judasz a juz miałem na nich głosować, swoja drogą Belka to czerwony polityk i dobrze że PD go usuneła po wyborach. Ciekawe co w tej sytuacji zrobi Smulewicz z Partii Demokratycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somsiad Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:11 Usiadzie z tatulem i mamula i sie rozplacze a potem bedzie sie lasil do PiS oraz podniesie stawki za swoje uslugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lewica się jednoczy IP: *.c243.petrotel.pl 28.06.06, 19:45 A może to PD zdradziło SDPl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo lewica jest winna nędzy i śmierci milionów ludzi # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:20 NSDAP, KPZR, PZPR, Pol Pot i wielu wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: lewica jest nam potrzebna,żeby prawica odeszła IP: *.c158.petrotel.pl 28.06.06, 20:41 No i dobrze się stało,jedność=handicap w wyborach,w ostatnich razem byłoby 15 %! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WON NA KUBĘ Re:lewica jest winna nędzy i śmierci milionów ludz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:39 młodzi odeszli a ci co zostali sami sobie karierowiczostwo zarzucają dyrygują nimi starzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re:lewica jest winna nędzy i śmierci milionów lud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:49 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:55 Jaka to lewica; przeciez to banda czerwonych złodziei, którży na wzór swoich poprZedników chcą tylko skoku na miejską kasę. NIEDOCZEKANIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:04 a którzy tam sa czerwoni, sami młodzi, dali sobie dobrze rade a czerwonymi, dlatego mają mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajka Re: Lewica się jednoczy IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 07.07.06, 12:32 Czy banda czerwonych złodziei to bym nie powiedziała ja od lat wielu sympatyzuje z lewicą ,mój ojciec siedział w niemieckim lagrze ,a bliska rodzina zginęła w Katyniu i ty Krzysiu tak sobie nie pozwalaj < że to wszyscy banda złodziei , a Ty to kim jesteś ja z głową podniesioną chodziłam , chodze i chodzic będę po ulicach Płocka - Ty niekoniecznie i proszę nie generalizowac i mierzyc wszystkich jedną miarą , a w Twojej rodzinie nikt nie kończył studiów za komuny - jak to takie wszystko be co komunistyczne to oddajcie te dyplomy ktore darmo żeście zrobili to czerwone na nic proszę sie tym nie szczycic bo to za komuny zdobyte- nie ważne -proszę o likwidacje wszystkich tych pisowskich mgr co je robili za komuny to niewazne bo z krwia , brudne proszę o tym mowic i pisac na forum czy wszystko komunistyczne to takie złe ,a teraz jest cacy oby tak dalej.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lewica się jednoczy IP: *.c157.petrotel.pl 02.07.06, 22:44 Wrutniakowi mówię zdecydowanie nie, i długo jeszcze nie. I szkoda dalej gadać (czytaj-pisać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec lwica to zabytek historii, świat odszedł od lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:52 lewica to na świecie anachronizm, cały świat odszedł od lewicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Vieko ! Re: lwica to zabytek historii, świat odszedł od l IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:35 Ktoś napisał, którą to już żonę ma Miruś i jakoś nikt nie odpowiedział. Ja tam tylko wiem, że mieszka razem już od dawna z siostry córką i mają jedną wannę. Za takie postępowanie chyba na drugą kadencje się nie załapie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:05 Stan Zjednczone nie mają lewicy i rządzą światem. Lewaccy debile nigdy tego nie zrozumią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bukoszczak Re: Lewica się jednoczy IP: *.c158.petrotel.pl 07.07.06, 20:44 Z USA nie przesadzaj,bo Bill Clinton był lewicujący,a teraz jeżdzi po świecie i głosi lewicowe programy pomocy dla uratowania świata .Muszą być rywalizujące programy ,żeby społeczeństwo posuwało się do przodu w swoim rozwoju!Pluralizm górą jest i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bukoszczaka Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:31 Racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoundBlaster Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:03 Niestety pisowcy tego nie zrozumieja, dla nich tylko jedynie sluszna racja, rzadzenie poprzez dyktature i rozliczanie wszystkich i wszystkiego. Kto umie myslec samodzielnie to automatycznie komuch lub jest "w ukladzie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajka Re: Lewica się jednoczy IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 07.07.06, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajka Re: Lewica się jednoczy IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 07.07.06, 23:12 wiesz- debilem to może Ty i jesteś -Tobie odpowiediziałam wcześniej -na Twój post to sobie poczytaj miłej lektury , a więcej kultury osobistej też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Lewica się jednoczy a Krzysiek ma w majtach!!! IP: *.c157.petrotel.pl 10.07.06, 08:42 Polityka USA ma to do siebie , że program każdej partii czy to republikańskiej , czy demokratycznej ma w założeniu dwa kierunki . Po pierwsze- gospodarka i rynek , po drugie - aby ludziom żyło się dobrze ( bo USA to taki kraj , że jak się ludziom nie spodoba to wyjmą swoje spluwy z szafy i z rządzącymi mogą zrobić porządek ) Brak jest wyrażnego podziału na lewicowe czy prawicowe poglądy ( za wyjątkiem poglądów skrajnych typu rasistowsko - faszystowskich )Nie można więc porównywać Polski do Stanów bo brak jest punktów zaczepienia do takiego porównania . Nie porównuj lewicy z lewakami bo to nie to samo , a po drugie pisze się ( i mówi ) zrozumieją a nie " zrozumią " . Im dłużej czytam twoje posty na tym forum , tym więcej rozumiem twoją frustrację . Jak wiesz osobom ograniczonym mentalnie bardzo łatwo narzucić swój tok myślenia i wmówić jakieś idee ,aby były odczczytywane przez ciebie jako twoje własne . Ciemnym narodem łatwiej rządzić . Rozumiem twój strach przed lewicą . Prawica jest ograniczona a lewica światła i w takim układzie twoja ograniczona osoba spada na margines . Przykre ale prawdziwe . Lewica się jednoczy ? Tak się tego boisz ? Wierz mi . Gorzej niż obecnie na pewno nie będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Re: Lewica się jednoczy a Krzysiek ma w majtach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:24 Co my porównujemy się do USA. Nasza demokracja i to wątpliwa ma dopiero 17 lat. Obecnie przeradzać się zaczyna w ...autokrację ...Kaczorów. W USA Konstytucja liczy...kilka stron i tylko 2 razy przez ponad 200lat jej funkcjonowania była zmieniana. A u nas ...wojna na teczki, Katyń, lustracja, ...i modlitwa o ....lepsze ...jutro. Sądzę, że młode chłopaki z SLD tj. Olejniczak i Napieralski a w Płocku Iwaniak i Malinowskio ile nie dadzą się zdominować przez starych skorumpowanych wyjadaczy, wyprowadzą Polskę a w tym i Płocką lewicę na prostą drogę. Ja im życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:28 Wszystkie komuchy sa przestępcami, a lewcy w dwójnasób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp.ww. Re: Lewica się jednoczy IP: *.c154.petrotel.pl 08.07.06, 12:24 Gostynin Skoki na ciebie czekają,musisz się leczyć,im szybciej tym lepiej dla RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:17 lewico jednocz sie proszę i broń nas przed tymi wariatami,ale daj jakiegoś przyzwoitego kandydata na prezydenta a masz mój głos i mojej rodziny. Wrótniak nie,nie,nie i zawsze nie,nie nie, na szcęście nie ma żadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: Lewica się jednoczy IP: *.c158.petrotel.pl 08.07.06, 17:42 Kandydat musi być wszechstronny w zakresie elektoratu,musi mieć nie tylko popar- cie środowiska lewicowego,ale także jego środowiska zawodowego oraz tradycyj- nych płockich środowisk intelektualnych.Z takim poparciem ma szansę naII rundę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Lewica się jednoczy IP: *.c154.petrotel.pl 10.07.06, 11:06 Rozumiem że to chodzi o Milewwkiego który w Skokach się leczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:04 Najlepszy kandydat lewicy na prezydenta to Iwaniak. Młody, ambitny i nie skorumpowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Lewica się jednoczy IP: *.c157.petrotel.pl 12.07.06, 16:41 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdkpil lewica to na świecie anachronizm,cały świat odszed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:57 nędza i złodziejstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:59 Mogą się jednoczyć, a w wyborach nie mają szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam nosa Re: Lewica się jednoczy IP: *.c155.petrotel.pl 12.07.06, 22:58 Już na starcie za zjednoczenie mają 20 %,czytać nie chcesz sondaży,czy łżesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raban Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 07:37 Wątpiący do lewicy dopiero otworzą oczy, po okresie ...działania prawicy. Wtedy będzie można dokonać porównania ....dokonań. Pinochet w Chile zatłukł ponad 22 tysiące niewinnych ludzi /pewnie dekomuniziwał !?/ a dzisiejszy czołowy prawicowiec i eurodeputowany Michał Kamiński /ojca Giertrycha nawet za pochwały FRANCO nie wymieniam-skandal europejski/...jechał do niego z ....życzeniami. Jaruzelski przy Pinochecie ...z kilkunastoma ofiarami za które wielokrotnie przepraszał i wziął odpowiedzialność to maleńki ....pryszcz - choć każdego życia szkoda...Nie martwcie się o ...lewicę ....prawicowcy , tylko patrzcie w .....jakie buty sami wchodzicie - czy przypadkiem nie w te same jakie ....wcześniej krytykowaliście!!!???? Lewicę ...wybronią i ukształtują Ci którzy najwięcej stracili na ....transformacji ustrojowej....a nie nowobogaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew KPINY, lewica jest w szambie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 07:48 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo lewica jest winna śmierci i nędzy milionów ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 07:50 świat poszedł do przodu lewica jest anachronizmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Lewica się jednoczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:42 W Stanach Zjednoczonych nie ma partii lewicowej i dlatego są najbogatrzym państwem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Lewica się jednoczy IP: *.c157.petrotel.pl 17.07.06, 16:56 Idiota ? Odpowiedz Link Zgłoś