Gość: człowiek honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:49 Ludzi ehonoru w takiej sytuacji wyzywali się na pojedynek na ubitej ziemi, albo na pistolety. Ale gdzie u nich honor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swojak Re: Prezydent będzie apelował IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:07 Tarka i honor? Dobry dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Prezydent będzie apelował IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:09 Codziennie zdjęcie w najwiekszej z gazet? To się nazywa mieć talent do robienia sobie darmowej reklamy. Teraz tylko kampanie wyborczą czas zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Prezydent będzie apelował IP: *.class144.petrotel.pl 01.07.06, 07:52 dzień dobry Panie Bryłka !!!!!!!!!!! Znów pan zaczął szczekać !!!!! Znów radny Tarka pokonał w dyskusjach na sesji czy może nadal nie udaje się Panu przejąć choć jednej jego funkcji ! ?? Pozdrowienia dla żony. ( mniam, mniam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czterdziestolatek Re: Prezydent będzie apelował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:21 Nie wnikam kto jest dobrym a kto złym policjantem w tym sporze, ale wyrok sądu jest jednoznaczny i kropka. Oczywiscie prezydent ma prawo wnosić odwołanie, tylko czy zapłaci za wszystko z własnej kieszeni? Łatwo się marnotrawi publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Prezydent będzie apelował IP: *.class144.petrotel.pl 01.07.06, 20:46 Zgadzam się z Tobą dlatego już wiem dlaczego w nadchodzących wyborach nie zagłosuje na Milewskiego. Za ciężko pracuje przez te 20-lat, żeby taki du... tak lekko wydawał nasze pieniądze. Przypuszczam, że Tarka może dostać podobne odszkodwanie jak ta zwolniona również bezprawnie kobieta z nadzoru budowlanego - to tylko 80 tys. bez odsetek. Dodajmy do tego kolejne osoby którym Milewski juz zapłacił bo sąd mu tak kazał oczywiście za bezprawne zwolnienie ich z pracy. A ciekawe ile Mileś zapłaci naszych pieniędzy tej kobiecie, któą są przywracał do pracy juz trzy razy a Milewski zwolnił ja poraz czwarty. No i doliczmy koszty sądowe !!!!!!!! Uważam również że Milewski nie ma honoru, zamiast wydać polecenie któremuś ze swoich przydupasów żeby dogadał się z Tarką to ten będzie apelował od wyroku - według mnie to chyba powinien się odwołać bo apeluje się po wyroku drugiej instancji. Ale ja prawnikiem ratusza nie jestem wię mu dobrze podpowiadać nie będę !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koni Re: Prezydent będzie apelował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:22 I znów wyszło jakich cienkich prawników ma Ratusz, nawet zwolnić nie potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: Prezydent będzie apelował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:08 Prawnicy pracują współmiernie do otrzymywanej płacy. Urząd płaci marnie, więc pewnie dostaje produkt przeceniony. Swoją drogą, jak szef mówi "zwolnić" to pracownicy niewiele mają do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skromny Re: Prezydent będzie apelował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 08:59 I co to ma za znaczenie, że bedzie apelacja Milewskiego od wyroku. Przecież przegrał już tyleprocesów za bezprawne zolnienia przacowników. Tylko z naszych podatników pieniędzy płoci odszkodawania a apelacje niec mu niedają. Może w konću ktoś , może Rada Miasta zajmie sie Milewskim i może przaanalizuje ile już kosztowała Płock bezprawna polityka Milewskiego. Pewnie sa to grube tysiące złotych. Odpowiedz Link Zgłoś