Dodaj do ulubionych

Prezydent będzie apelował

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:49
Ludzi ehonoru w takiej sytuacji wyzywali się na pojedynek na ubitej ziemi,
albo na pistolety. Ale gdzie u nich honor?
Obserwuj wątek
    • Gość: swojak Re: Prezydent będzie apelował IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:07
      Tarka i honor? Dobry dowcip.
      • Gość: swojak Re: Prezydent będzie apelował IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:09
        Codziennie zdjęcie w najwiekszej z gazet? To się nazywa mieć talent do robienia
        sobie darmowej reklamy. Teraz tylko kampanie wyborczą czas zacząć.
      • Gość: znajomy Re: Prezydent będzie apelował IP: *.class144.petrotel.pl 01.07.06, 07:52
        dzień dobry Panie Bryłka !!!!!!!!!!!
        Znów pan zaczął szczekać !!!!!
        Znów radny Tarka pokonał w dyskusjach na sesji czy może nadal nie udaje się
        Panu przejąć choć jednej jego funkcji ! ??
        Pozdrowienia dla żony. ( mniam, mniam)
    • Gość: Czterdziestolatek Re: Prezydent będzie apelował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:21
      Nie wnikam kto jest dobrym a kto złym policjantem w tym sporze, ale wyrok sądu
      jest jednoznaczny i kropka.
      Oczywiscie prezydent ma prawo wnosić odwołanie, tylko czy zapłaci za wszystko z
      własnej kieszeni?
      Łatwo się marnotrawi publiczne pieniądze.
      • Gość: wyborca Re: Prezydent będzie apelował IP: *.class144.petrotel.pl 01.07.06, 20:46
        Zgadzam się z Tobą dlatego już wiem dlaczego w nadchodzących wyborach nie
        zagłosuje na Milewskiego. Za ciężko pracuje przez te 20-lat, żeby taki du...
        tak lekko wydawał nasze pieniądze.
        Przypuszczam, że Tarka może dostać podobne odszkodwanie jak ta zwolniona
        również bezprawnie kobieta z nadzoru budowlanego - to tylko 80 tys. bez
        odsetek. Dodajmy do tego kolejne osoby którym Milewski juz zapłacił bo sąd mu
        tak kazał oczywiście za bezprawne zwolnienie ich z pracy. A ciekawe ile Mileś
        zapłaci naszych pieniędzy tej kobiecie, któą są przywracał do pracy juz trzy
        razy a Milewski zwolnił ja poraz czwarty. No i doliczmy koszty sądowe !!!!!!!!
        Uważam również że Milewski nie ma honoru, zamiast wydać polecenie któremuś ze
        swoich przydupasów żeby dogadał się z Tarką to ten będzie apelował od wyroku -
        według mnie to chyba powinien się odwołać bo apeluje się po wyroku drugiej
        instancji. Ale ja prawnikiem ratusza nie jestem wię mu dobrze podpowiadać nie
        będę !!!!!
        • Gość: koni Re: Prezydent będzie apelował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:22
          I znów wyszło jakich cienkich prawników ma Ratusz, nawet zwolnić nie potrafią
          • Gość: Prawnik Re: Prezydent będzie apelował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:08
            Prawnicy pracują współmiernie do otrzymywanej płacy.
            Urząd płaci marnie, więc pewnie dostaje produkt przeceniony.
            Swoją drogą, jak szef mówi "zwolnić" to pracownicy niewiele mają do powiedzenia
            • Gość: skromny Re: Prezydent będzie apelował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 08:59
              I co to ma za znaczenie, że bedzie apelacja Milewskiego od wyroku.
              Przecież przegrał już tyleprocesów za bezprawne zolnienia przacowników.
              Tylko z naszych podatników pieniędzy płoci odszkodawania a apelacje niec mu
              niedają.
              Może w konću ktoś , może Rada Miasta zajmie sie Milewskim i może przaanalizuje
              ile już kosztowała Płock bezprawna polityka Milewskiego. Pewnie sa to grube
              tysiące złotych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka