Dodaj do ulubionych

Wisła w Lidze Mistrzów być może poza Płockiem

IP: *.c158.petrotel.pl 13.07.06, 18:20
Jeżeli warunkiem rozgrywania meczy LM w blaszku była by tylko klimatyzacja i
Orlen by tego nie zrealizował to ja już nic bym nie rozumiał??!! No chyba że
Włocławek bliższy sercu :((( A tak czasami można było się domyślać!!
Obserwuj wątek
    • Gość: FANATIC Re: Wisła w Lidze Mistrzów być może poza Płockiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:55
      WOWA COME BACK !!!
      • Gość: reczniak Re: Wisła w Lidze Mistrzów być może poza Płockiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:13
        Panie Prezydencie Milewski !Dziekujemy ! Dziekujemy !Dziekujemy! Cos nam pan
        kiedys obiecal ! Ale co pana to obchodzi
        • Gość: ociec Re: Wisła w Lidze Mistrzów być może poza Płockiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:35
          Glomby Hali wam sie zachciewa Do roboty Panie Milewski nie daj Pan sie
          podpuscic Dla Plocka nowe miejsca pracy a nie jakies glupoty Dziekuje Panu A
          wogole jestem zatrudniony w parku Technologicznym jestem tam zastepca dyrektora
          i za to dziekuje
    • Gość: ngd Re: Wisła w Lidze Mistrzów być może poza Płockiem IP: *.c241.petrotel.pl 14.07.06, 12:42
      Ociec rozbieraj sie:)))) mam nadzieje,ze nie jestes tam zatrudniony bo z takim
      pojeciem jakie tu przedstawiasz ten park szybko nie sie nie bujnie:)
    • Gość: to ja Re: Wisła w Lidze Mistrzów być może poza Płockiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:55
      Dlaczego nie Łąck ? Piękna hala,duży parking i bardzo bardzo blisko z
      Płocka,chcę przypomnieć że w W-wie na stadion Legii,w Krakowie na inne stadiony
      trzeba jechać 40-60min,więc cieszmy się że mamy ŁĄCK.
    • nowy1279 Re: Wisła w Lidze Mistrzów być może poza Płockiem 15.07.06, 19:11
      ja wracam do sprawy irka jelenia, nie znam sie na podatkach wiec sie nie
      wypowidam ale chciale zauwazyc jak ploccy, zasciankowi, nie obrazajac miasta
      dzialacze roztwonili talenty pilkarzy, sobolewski gral na praej obronie zamiast
      defensywnego pomocnika do czego byl stworzony i jest, od pocatku bylo to widac,
      za darmo oddany do groclinu, pozniej taki mila, lewa obrona, teraz srodek
      pomocy, chociaz ostatnio mu nie idze, chociaz to nie wazne w tym wypadku,
      pozniej nie umiejetnosc wykorzystania i odkupienia bozkam no i skonczywszy na
      jurkowskim ktory jak sobolewski przez pol roku gral w rezerwach, a przeciez
      trzeba wspomniec o jedych z najlepszych zawodnikach polskiej ligi, lobodzinskim
      i grzelaku z widzewa, tez oddani za darmo, gdzie ci ludzie w stylu dmo, mieli
      wtedy glowe, chyba w jajach, ku......rwa a teraz chca zmarnaowac irka za glupie
      300 tys euro ktorych i tak dobrse nie wykorzystaja sciagajac pilkarzy ala
      obajdin i nie wzmocniajac przed liga mistrzow pilkarzy recznych, gdzie rozum,
      gdzie jakie kolwiek podstawy wiedzy o sporcie, gdzie, sie pytam,

wierny na zawsze chociaz od 8 lat mieskzajacy w warszawie i nie kibicujacy
      polonii ani legii kibic

szkoda gadac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka