Dodaj do ulubionych

Plus - nowy płocki dyskont

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 22:39
dajcie pozwolenie na zbudowanie jakiegos pozadnego hipersa z
galeriami a nie jakies dyskonty. takie sklepy juz sa. niech
zbuduja jakis pozadny duzy sklep, z galeriami, multikinem,
kregielnia i czym sie da a nie takie male pierdziele
Obserwuj wątek
    • Gość: KIKA Re: Plus - nowy płocki dyskont IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 15:01
      Jestem równiez za porzadnym hipermarkietem,jakie dzialaja w duzo
      wiekszych miastach.Czy ten dyskont ma postac w "Stodole" bo
      takie chodza sluchy.
      • Gość: klient Re: Plus - nowy płocki dyskont IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 15:34
        Szansa na drugi hipers jest - sam się pcha - Tesco. Pisała o tym Gazeta z
        miesiąc temu. Nikt go więc nie musi zapraszać. Tylko zapewne będą się przed tym
        bronić nasi włodarze lpr-samoobronni-etc. Plus w Stodole - to całkiem możliwe.
        • Gość: Strucho Re: Plus - nowy płocki dyskont IP: 62.29.216.* 10.02.03, 23:29
          O tym że w Płocku potrzebne są jeszcze 1-2 hipermarkety z prawdziwego
          zdarzenia (a nawet jakieś centrum handlowe trzeciej generacji jak to ktoś
          napisał na forum) wiemy od momentu wybudowania Championa, problem w tym jak to
          uzmysłowić naszemu "kochanemu" prezydentowi z PiSu. Niestety, ale tak to się
          składa, że jeśli ktoś jest przeciwnikiem takich inwestycji to nigdy nie
          zrozumie człowieka, który z niniejszych wynalazków korzysta powszechnie.
          Pozostaje mieć tylko nadzieję, że Tesco pobuduje się jednak w Płocku i nie
          będzie to mała, ciasna klitka w rodzaju Championa, a obiekt wielkości Auchana
          lub nieco większy.
          Tak wracając do tematu, to ciężko mi jest sobie wyobrazić Plusa w Stodole -
          chyba muszą ją do połowy zburzyć bo nie sądzę, aby dyskont mógł mieć taką
          architekturę. Niemniej jest to zupełnie poroniony pomysł budować sklep w
          rejonie gdzie na długości kilometra jest Champion, PSS, Polo i Albert. To
          właśnie taka inwestycja jest bez sensu!
          • |konrad| Re: Plus - nowy płocki dyskont 11.02.03, 18:03
            Hmm nie przejmujcie się :) Nowy hiper powstanie tak czy siak. Za duże
            pieniądze wchodzą tu w grę. To normalna kolej rzeczy. Zresztą poczekajmy na
            raport pewnej firmy , która miała zbadać płocki rynek (czy jest na nim miejsce
            dla większej liczby hiperów - GŁUPIE PYTANIE jakoś w Zielonej Górze jest
            miejsce (niespełna 100 tys mieszkańców) , Lubinie (80 tys) , a w Płocku
            miałoby nie być ??).
    • |konrad| Re: Plus - nowy płocki dyskont 11.02.03, 18:09
      Aha o co do Plusa , może nie będzie tak źle , zajrzyjcie na stronę :

www.plusdiscount.com.pl/
      Jeśli sklepy mają zrobione tak fajnie jak stronę i jak wyremontują Stodołę tak
      jak na zdjęciu to ja będę zadowolony :). Ciekaw jestem , czemu tego sklepu nie
      ma w Warszawie (jest we Wrocławiu , Katowicach , Krakowie więc nie można
      powiedzieć że lokuje się tylko w mniejszych miastach)
      • Gość: Strucho Re: Plus - nowy płocki dyskont IP: 62.29.216.* 11.02.03, 22:44
        To co widziałem na stronie jeszcze bardziej upewnia mnie, że jeśli ma być w
        Płocku taki Plus jak na ich witrynie, to ze Stodoły będzie musiało zostać
        jedynie miejsce po niej.
        Jeśli natomiast mają to być półśrodki czyli totalna prowizorka to już porażka
        na całej linii. Przynajmniej osiedle zrobiło by się nieco weselsze i bardziej
        kolorowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka