Gość: ciemny IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 11:19 I co nie interesuje nikogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldek Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:26 od Petrochemii umiera tysiace ludzi młodych 20 -50 lat i kogo to interesuje ? najwazniejsza jest gorzała, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:29 jeszcze sie wrócę, i palenie papierosów bezpośrednio rakotwórczych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:42 A może ktoś wie dlaczego nie było prądu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez prądu Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 11:46 no własnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:44 Kiedy i gdzie nie bylo prądu? Ostatni raz prądu nie bylo u mnie ze 4 lata temu. Zyjemy w miescie, w ktorym jest najmniejsza liczba wylaczen energii elektrycznej z uwagi na pobliski Orlen. Mamy tam elektrocieplownie, a do tego 3 niezalezne zrodla zasilania z Elektrownii Ostroleka, Belchatow i Konin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dermo Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:45 Ciemny, Pewnie wiecej niz dwa razy miasto bylo bez prądu. Ale sensacja. Zaraz napiszesz ile razy bylo bez cieplej wody, zimnej, bez gazu, bez kanalizacji, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:56 Ale ty Demo jesteś ciemny jak tabaka w rogu.A jeśli ktoś ma tylko dom na prąd to nie ma niczego,ani ciepłej wody ,ciepłej herbaty czy kawy która robi sobie rano przed pójściem do pracy,a kobiety muszą umyć włosy a tu klapa nie ma prądu to dla niektorych nie ma nic.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemno Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 11:57 Co za głupol. To swiadczy o kryzysie energetycznym. Braku konserwacji sieci, Agresji. Znaczy, ze nie panuje sie nad sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniek Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:07 w nocy zużycie jest mniejsze koncern Energa, tfu, nie liczy sie z ludźmi, nie ostrzegł mikt nie ma na niego wpływu za straty prosze obciążać Energę a mechanicy chlaja gorzałe i handlują czym sie da a dyspozytora kiwają na potęgę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:41 kiedy tego pradu nie bylo bo nie zauwazylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:51 10. stopień zasilania? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:54 miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,3509542.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:08 W artykule przedstawicielka Energi zapewniała ze naszemu miastu przerwy w dostarczaniu energii nie grożą .Przyszła noc i ranek nie było prądu co na to teraz powie przedstawiciel energi.Logiczne byłoby gdyby to było w dzień można by to zwalić na wysokie temperatury ale w nocy i nad ranem są dużo niższe niż w dzień czyli wniosek z tego że wysoka temperatura nie jest tego przyczyną.Przyczyny sa głębsze niż wysoka temperatura można by było pisać o nich bardzo dużo ale wnoski z tego faktu niech wyciągnie sama ENERGA a swoją droga pan redektor Sebastian Smietanowski mógłby dokładnie opisac przyczyny dzisiejszej nocnej awarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasno , ciemno zga Re: 2 razy miasto było bez prądu w nocy IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 13:10 Ale dłaczego nie było pradu? A na Złodziejewie było? Dlaczego miasto jest takie bezradne i sprowadeza sie wszystko do kataklizmu. Czy działa Komisja ds Zagrożeń i czy wydała komunikat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Re: 2 razy miasto było bez prądu w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:13 Duzo krzyczycie, zamiast myslec. Gdzie nie bylo prądu? Ja mieszkam w Plocku i u mnie prąd jak byl, tak jest. Jak wczoraj zostawilem wlaczone komputery, tak pracuja do teraz. Moze poprostu byla awaria sieci na waszym lub kilku osiedlach, a wy juz szukacie powiazania z niedawnym artykulem w GW. Myslec troche. Wyciagacie wnioski, nie znajac nawet polowy faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ferdka Re: 2 razy miasto było bez prądu w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:45 Ty to chyba pracujesz w energetyku bo tak ich bronisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Re: 2 razy miasto było bez prądu w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:34 Nie, nie pracuje tam. Po prostu lubie chołote wyprowadzac z błędu. A w chołocie zazwyczaj jest tak, ze jak jeden coś palnie to reszta mu przytakuje, choc akurat moga byc w bledzie jak tym przypadku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemnica Re: 2 razy miasto było bez prądu w nocy IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 15:09 Wyciagam wnioski. Stałem na dachu wiezowca. Zetknęły sie druty lwn przez Wisłę. Całe miasto tonęło w ciemnościach. Po jakichs 30 minutach zapaliło sie światło w wojsku. Ale obok na Złodziejewie. ŚWIATŁO BYLO cały czas. Ale był to rok 1980. A teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: 2 razy miasto było bez prądu w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:16 heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAAHHAH Re: 2 razy miasto było bez prądu w nocy IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 27.07.06, 15:17 bO JAK wiadomo na złodziewie przebrzydłe żydy mieszkają. nawet oddzielny drut do prądu mają parchi przeokropne. oj czuć warzywem, wiadomo jakim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Z.D. Re: 2 razy miasto było bez prądu w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:38 > Wyciagam wnioski. Stałem na dachu wiezowca. Zetknęły sie druty lwn przez Wisłę. > Całe miasto tonęło w ciemnościach. Po jakichs 30 minutach zapaliło sie światło > w wojsku. Ale obok na Złodziejewie. ŚWIATŁO BYLO cały czas. Ale był to rok > 1980. A teraz? Zenek to twoj styl wypowiedzi. Zakladasz jakies bezsensowne watki. To, ze u ciebie nie bylo pradu, to nie znaczy ze w miescie nie bylo. Po co taką populine siać? Moglbys napisac, po co napisales te wypowiedz, ktora przytoczylem na gorze? I co ma znaczyć, to teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zd Re: 2 razy miasto było bez prądu w nocy IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 20:54 Panie j23 prosze się zgłosic do pracy w SB. Dobry trening. To pragnienie rozszyfrowywania danych osobowych jest chore. Kazde połączenie z siecią jest odnotowane elektonicznie. Tu sie nie nic ukryć. Jezeli zostanie przekroczone prawo, nasłuchiwacze maja obowiązek zgłoszenia winnego do prokuratora. To pójście w zaparte.Za poradą forumowicza, zadzwoniłem do firmy z pradem. Pogotowie powiedziało, że jest w pracy od 15,00 i nie wie onocy.Paniz biura proponowala napisac podanie, skierowała do....tego samego Pogotowia, które mnie skierowało do niej. Kolejna paniz Pogotowia, proponowała napisac podanie... cykl się skończył. Wtedy przypomniałem sobie, ze dzielni forumowicze nie widzieli, nie słyszeli nic o prądzie. Niestety po drugim wyłączeniu w okolicach garaży rozległy sir łomoty i trzaski. Co tam popekało nie wiem. Było przeciez ciemno , pomimo, ze rzekomo nic nie wyłączono. Poczekamy, zobaczymy. Dziś wieczorem już raz wyłączono prąd. Swieczki, zapałki kupiłem. Swiatła paliły sie w zakładzie energetycznym przyszkole, ze wzgledu na schron, pewnie maja osobną linię. Do wspólnego palenia świecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robaq Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.c158.petrotel.pl 27.07.06, 14:57 w ubiegly piatek zgaslo na chwile na starym rynku podczas burzy ale szybko sie naprawilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez pradu. Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 16:45 zadzwon na 991 tam powiedzą, czy zgasło, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:42 zgasło na 100 procent i nie było 2 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 22:46 Ale wszyscy nasmiewali się, że nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:53 P R A W D A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Re: 2 razy misto było bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 23:12 Nie, ze nie prawda. Tylko, nie w calym Plocku, a u ciebie na osiedlu. Mam prad od kilka dni niezmiennie. Czytaj dokladnie, co ludzie pisza. Odpowiedz Link Zgłoś