Dodaj do ulubionych

www.protestpodkowa.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:33
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: www.protestpodkowa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:38
      Zajrzałam i zrobiło mi się niedobrze. Dziękuję za utrzymywanie Płocka na
      poziomie Tuszyna.
      • Gość: niestety Rynek Bielska/Ostatnia też należy do p.od Tajgera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 13:23
        Czyli zapomnijcie - że na miejscu bud rynkowych mogło by powstać normalne
        cywilizowane centrum. Dzięki p. od Tajgiera środek Płocka to środek wsi-założył
        blaszane dachy. To teraz tym bardziej nawet w jakiejś odległej przyszłości
        chociaż tam są/były plany - nie powstanie nic fajnego. Czyli jeśli nie na Nowym
        Rynku to tym bardziej nigdzie - bo rynek Bielska/Ostatnia to pan od Tajgiera. I
        to tyle w tym temacie. Nie musimy dalej się rozwodzić : w centrum Płocka nic
        nie ma,nie było i nie będzie - będzie to zawsze środek wsi.
        • stuntman Re: Rynek Bielska/Ostatnia też należy do p.od Taj 14.08.06, 19:05
          I nikomu to nie przeszkadza, każdy ma to w du... I tak już pozostanie, na wieki
          wieków amen. Osobliwe gusta mają ludziska w Płocku, że pasuje im TAKIE centrum.
          • Gość: hh Re: Rynek Bielska/Ostatnia też należy do p.od Taj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 19:14
            wynocha z forum , solidaruch pieprzony!
    • Gość: Ja Re: www.protestpodkowa.pl IP: *.plock.mm.pl 06.08.06, 20:53
      Protesty - Przeciez to głownie przedsiebiorcy z Taygera. Po prostu boja sie
      konkuręcji. Nic dodac nic ująć.
      • Gość: adas Re: www.protestpodkowa.pl IP: 80.50.35.* 07.08.06, 10:01
        dobrze ze sie podpisali!!bede wiedziec gdzie nie chodzic na zakupy!!
        • enaka Re: www.protestpodkowa.pl 09.08.06, 16:59
          A bez ich podpisu bys nie wiedzial, ze to sprzedajacy zwoje uslugi i towary w
          Antypodkowie?
    • roman_j Re: www.protestpodkowa.pl 09.08.06, 15:20
      Bardzo cenna inicjatywa. :-))
    • Gość: roland Re: www.protestpodkowa.pl IP: *.plock.msk.pl 09.08.06, 18:41
      Zapoznałem sie i jestem bardzo zdziwiony. To jakis koszmarny żart z ą akcja
      zbierania podpisów. Na liście znajduja sie osoby, ktore w tej sprawie nie mają
      żadnej legitymacji gdyż nie są uzytkownikami tzw. antypodkowy. Całej tej listy
      nie należy wogóle brac pod uwage. To jest przykład sabotowania rozwoju miasta.
      Ta antypodkowa, a właściwie barak z kramami powinna zostać rozebrana
      kilkadziesiat lat wstecz. Do zła legitymacja miasta pozwalać sobie grać na
      nosie. Miasto powinno natychmiast wdrożyc postepowanie wywłaszczeniowe
      korzystająć z reguły wyższej konieczności. To kpina z reszty mieszkańców i
      planowej rozbudowy miasta. Centralny plac Płocka jest w stanie urągającym
      podstawowym zasadom urbanizacji. Tyle można powiedziec po zapoznaniu sie z
      cytowana strona internetową. Jestem przekonany, że to jakiś koszmarny żart.
      • Gość: lala Re: www.protestpodkowa.pl IP: *.orange.pl 09.08.06, 21:31
        Może przytoczysz te "podstawowe zasady urbanizacji".
      • Gość: luzak Re: www.protestpodkowa.pl IP: *.plock.mm.pl 09.08.06, 21:34
        Daj se luzu.
        • Gość: Igal Re: www.protestpodkowa.pl IP: *.class147.petrotel.pl 09.08.06, 21:49
          Ten protest to jedna wielka kpina. Z tego co się orientuję to Podkowa nie
          powstanie, ponieważ brak jest planu warunków zabudowy czy coś podobnego. W
          obecnej sytuacji wykonawca nie dostanie zgody na budowę i może się wydarzyć coś
          takiego, że zaskarzy maisto, Rynex, że ogłosił przetarg na teren, którego nie
          może wydzierżawić z powodu braku dokumentów itp. Wkońcu inwestor też ma jakąś
          granice cierpliwości i jak się zorientuje, że z inwestycji nicim będzie zapewne
          chciał dostaś jakieś zwrot poniesionych kosztów. Nie znam szczegółów, ale wydaje
          mi się, że prędzej CH Wisła zostanie otwarta, nim zostanie wbita pierwsza łopata
          w CH Podkowa, obym się grubo mylił. Czas pokaże.
          • Gość: witek Re: www.protestpodkowa.pl IP: *.eranet.pl 09.08.06, 21:59
            Plac nie powinien byc zabudowany. Jest to jedyna możliwość wentylacji tej
            części Płocka. Tak było planowane już w latach 60-tych. PiS jest najmądrzejszy,
            ale tym razem Milewski okazał się ignorantem.
            • Gość: jur Re: www.protestpodkowa.pl IP: *.eranet.pl 09.08.06, 22:02
              A Koziczyński z Mazurem i TAYGER znów chcą swoje ugrać i przejąć antypodkowę.
              • Gość: wyborca Re: www.protestpodkowa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:34
                -<<Miasto powinno natychmiast wdrożyc postepowanie wywłaszczeniowe

korzystająć z reguły wyższej konieczności. To kpina z reszty mieszkańców>>
                Jeżeli myślicie że postępowanie wywłaszczeniowe w wykonaniu urzędników-
                pracowników urzędu dokona się szybko to mówię wam że nie bo oni nie potrafią
                czytac pism ani napisać bezbłędnie jakiegokolwiek pisma.I z tego tytułu
                postepowanie wywłaszczeniowe może toczyć się latami.
                • Gość: Huk Re: www.protestpodkowa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:37
                  Czy to ten Koziczyński co puścił z trąbami Optimal bo nie miał pojecia o
                  działalności.?
                  • Gość: adas Re: www.protestpodkowa.pl IP: 80.50.35.* 10.08.06, 09:22
                    jak widac to wiekszosc przeciwnikow to najemcy pana Bujalskiego ktory notabene
                    widzac szanse zarobienia zaproponowal na walnym zgromadzeniu ze moze kupic cała
                    antypodkowe i postawic znajac zycie druga szope jak tayger!!
                    koniec szop w centrum miasta!!
                    • Gość: mi www.protesttajgier3.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 09:29
                      No to będzie można oprotestować Tajgier3 - na co nam trzeci Tajgier? No chyba
                      że zrobią to na miejscu AntyPodkowy - może będzie choć troszkę ładniejsze ;-)
                      W każdym razie nie zgadzam się na mega-tajgier-3. AntyPodkowę to mogą sobie
                      poprawiać,ale placu mi nie ruszać. Ciekawe czy Tajgier 3 to by była taka sama
                      tandeta jak Tajgier? To bardzo dziękuję - chcę mega-Podkowę!
                      • Gość: Krzysztof Re: www.protesttajgier3.pl IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 14.08.06, 10:42
                        www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?pos=-2402
                        www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?pos=-4506
                        U - podkowa na starej mapie Płocka
                        www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?pos=-4653
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka