Dodaj do ulubionych

Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:02
To człowiek z klasą i ogromnymi zasługami dla miasta Płocka. Dzieki niemu
mamy piekny projekt nowego mostu na Wiśle, modernizacja tertru dramatycznego
to jego dzieło, płockie hospicujm według jego projektu zostało zrealizowaneno
i za 1,22 zł (słownie jeden złotych dwadzieśia dwa grose) chciał oddać miastu
projekt Jagiellonki, tak by na stu lecie przypadające w tym roku
jagiellończycy mieli odnowioną szkołę, lecz Prezydent M. Milewski i jego
dyrektor oświaty Ewa Adasiewicz nie chcieli za tę kwotę projektu i do dziś za
nieudane i nieztwierdzone projekty zapłacili z kasy miasta ponad 400.000
złotych.
Krawczyk to architekt, menadżer i wykształcony człowiek. Takiego nam
prezydenta potrzeba a nie takiego co nic nie potrafi (nawet rodziny utrzymać)
a za publiczne pieniądze ma drogę do swojego domu i radnej Kulpy. (gazeta
Macierz Płocka z czerwca 2006 r.).
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c157.petrotel.pl 16.08.06, 22:29
      Może być,byle nie stracona II kadencja MM.
      • Gość: Adam A. Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:02
        Widzę, że to poważny kandydat gdyż od kilku dni zdominował on tę stronę. Bardzo
        proszę niech gazeta coś więcej napisze o tym człowieku. Dla mnie jest on
        interesujący gdyż tak jak ja prowadzi działalność gospodarczą i na codzień
        boryka się z urzędnikami lepszymi czy gorszymi to ma mniejsze znaczenie. Ale
        jeśli jego firma pracuje do dziś i ma osiągniecia to uważać tego pana nalezy za
        dobrego i sprawnego menagera czego o żadnym z dzisiejszych prezydentów nie mogę
        powiedzieć. Mam dość polityków, wolę społeczników z dośwaidczeniem w biznesie
        tak by sprawnie zarządzali moim miastem a nie kłucili o byle co.
        Mama dośc takich jak Struzik który zapomniał fachu lekarza a jest zawodowym
        politykiem, dość innych dziwnych ludzi polityki, którzy często nawet jednego
        dnia uczciwie nie przepracowali. Przepraszam lecz na tej stronie wolę być
        anonimowy gdyż mam biznesy z miastem i na pewno obecni prezydenci by mi tego
        nie podarowali.
        • Gość: xyz Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:49
          Słuszna i konkretna uwaga i spostrzerzenie !!!
      • Gość: do er Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 13:40
        Kolego sprawdziłem nie ma tak Krawczyka Józefa, czemu więc służył twój wpis.
        |Czy bawi cię sugierując komuś przynależn9ość do grupy polskich żydów czy po
        prostu robisz sobie niestosowne żarty.
        Pisz do gazety polskiej alobo u Jacka Dabrowskiego w jego PSLowskim gniocie
        popieranym przez PSL a za pieniądze gmin i spólek miasta Płocka.
    • Gość: mm Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:06
      Nareszcie mamy normalnego człowieka na prezydenta. Mam dość tych polityków co
      przed wybormi ładnie mówią, bo nic nie potrafią zrobić. Pan inżynier Krawczyk
      to człowiek czynu, co wielkokrotnie udowodnił. Ma pan panie inżynierze głosy
      kolegów inżynierów i techników. Pozdrawiam i życzę sukcesu, miasto Płock
      zasłużyło wreszcze na dobrego gospodarza.
      • Gość: ??? Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 01:29
        ile placi od wpisu ?
    • Gość: Dariusz_J Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 08:19
      Cieszę się, że o urząd chce walczyć tak porządny człowiek jakim jest Józef
      Krawczyk. Znam go od lat 90-tych i moge potwierdzić, że to bardzo konkretny i
      rzewczowy człowiek. Ma pan mój głos, jeśli do tego czasu PiS pana nie wykończy
      wzorem kandydatów PO w Krakowie i gdzieś tam jeszcze, z taką brudną polityką
      musi się pan liczyć. Za ten wpis nie pobrałem żadnych należności finansowych-to
      do poprzednika który dokonał wpisu o godz. 1.30 dnia wczorajszego. Brzydzę się
      taką pisownią i osobiście proszę o więcej kultury.
    • Gość: maciek Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c156.petrotel.pl 17.08.06, 08:37
      jest to nie tylko sąsiad hetkowskiego i cholewinskiego na zielonym jarze ale
      też ich przyjaciel .Ci dwaj z krawczykiem "kręcili" lody od 1989r. - a on w sld
      finansował im " na prawo i lewo " kampanie wyborczą.
      Wybór krawczyka to faktycznie wybranie cholewinskiego i hetkowskiego - z całym
      bagazem negatywnych cech : nepotyzm, korupcja, bardzo przepłacone wszelakie
      inwestycje.
      Kandydatura do kosza !!!
      • Gość: darek Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:39
        co ty straszysz marny ubeczyno czy zomowcu, sądami
        nie ma tych sądów gdzie kazałes wydac wyrok taki a a taki i taki był
        i uważaj, mocno uważaj z zastraszaniem i kłamaniemj bo masz IP a ja nie znam
        sie na żartach.
      • Gość: arachneta Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 18:51
        Podoba mi się ten pomysł z koszem.
        :)

Kto ma jeszcze jakiś znajomych , chętnych do kosza :))
      • Gość: 26.08 Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c242.petrotel.pl 26.08.06, 12:03
        Wybór krawczyka to faktycznie wybranie cholewinskiego i hetkowskiego - z całym
        bagazem negatywnych cech : nepotyzm, korupcja, bardzo przepłacone wszelakie
        inwestycje- a powiedz mi teraz co się dzieje?
    • Gość: LEWAK Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:23
      czy to ty macku krajewski wielki oszołomie kompanie pania Ela. Najpierw ich
      kochaliście a później pluliście, to w waszym stylu. I uważaj koleś bo do
      prokuratury donosi nie tylko twój kolega prezydent z ratusza a za te słowa to
      na pewno słono zapłacisz, oczywiście po prawomocnym wyroku w sądzie.
      Stara zasada łapał złodzieja by od siebie odwrócić uwagę. MAcku idź się
      przebadać, może na mózg jest za późno ale może kończyny uratujesz.
      • Gość: whetkowski Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:04
        z oromna satysfakcja informuje, ze w trakcie niecalego roku gdy bylem
        prezydentem wszystkie przetargi na inwestycje prowadzone przez ratusz
        rozstrzygane i realizowane byly na poziomie nizszym niz wynikalo to z
        kosztorysow Inwestycje realizowane byly planowo i bez poslizgow, a takze nigdy
        nie byly aneksowane dzieki temu rok 2002 zamknal sie po raz pierwszy nadwyzka
        budzetowa Nikt nie pisal o zadnych aferach zwiazanych z zarzadzaniem miastem i
        do tej pory ,choc minely juz cztery lata nie wykryto zadnych afer przy licznych
        kontrolach roznych instytucji Prowadzilem przejrzysta polityke kadrowa kierujac
        sie kompetencjami i potrzebami miasta czego dowodem moze byc fakt powolania
        dwoch dyrektorow wydzialow z korzeniami solidarnosciowymi i ciagla aktywnoscia
        po prawej stronie Nie zatrudnilem w Urzedzie zadnego czlonka mojej rodziny I
        tyle w duzym skrocie w odpowiedzi dla rozzalonego i sfrustrowanego macka
        ktoremu tak jak wszystkim plocczanom ,siebie nie wylaczajac zycze aby nowo
        wybrany prezydent spelnil jego oczekiwania
        • Gość: 26.08 Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c242.petrotel.pl 26.08.06, 12:14
          do whetkowskiego - masz rację Panie Prezydencie. Przedtem jak Pan rządził wiele
          rzeczy mi sie nie podobało- przyznaję, ale tereaz to w porównaniu z tamtym
          okresem to juz jest "bagno". Mam pytanie czy Pan może podac choć jeden punkt
          programu "obecnego" który został zrealizowany ? ja takiego nie znajduję.
          1. TUmska - kicha
          2. Most "kicha" (czyt, drogi dojazdowe)
          3. Kolejka (hhehe) na sobotke - kicha
          4. Park technologiczny _(sic) dotowany z Uni tzw. Europejskiej - kicha
          5. Rozbudowa monitoringu - kicha
          6. Straż Miejska =- kicha
          7. itd. itp.
          Dla sprawiedliwości ( nie mylic z Pis) oddać trzeba , ze na naszych ulicahc
          troche się poprawiło - myślę o naprawach. Tylko dziwnym zbiegioem okoliczności
          aktywność w tej dziedzinie ujawniła sie tuż przed "wyborami". Czy to tak musi
          byc jak po[przednio gdy Pan też startował , czy ten obecny musi Pana naśladować
          ? a tak było to krytykowane. Choc jako zwykły uzytkownik jestem z tego bardzo
          zadowolony. I tu apel do naszych ( to był dowcip) parlamentarzystów _ WYBORY CO
          O,5 roku !!!!!!!!!!!!! - tak ma być ) hehehe)
    • Gość: remek Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:29
      żal mi pana panie wh, zajęli sie panem specjaliści z ZOMO i SB i pana ugotowali
      na zawsze,
      • Gość: plutonowy Re: remek IP: *.plock.msk.pl 23.08.06, 14:06
        Pogięło cie z tym ZOMO i SB? A może jeszcze szczypie cie na plecach po pałce? A
        trzeba było byc grzeczny i iść prosto do domciu, a nie lać w bramie.
    • Gość: wyborca Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.class146.petrotel.pl 17.08.06, 12:18
      Nie znam Pana Krawczyka ale czytając na forum o jego osiągnięciach w życiu
      zawodowym mogę powiedzieć tylko jedno WŁAŚNIE TACY LUDZIE JAK ON WINNI UBIEGAĆ
      SIĘ O URZĄD PREZYDENTA. Jeśli Pan czyta forum to zaperniam Pana że ma Pan mój
      głos a i postaram się przekonać znajomych że Płock potrzebuje takiego menedżera
      jak Pan aby żyło się nam lepiej.
      • Gość: stary Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:00
        To wspanialy ojciec i prawdziwa glowa rodziny czego niestety nie mozna
        powiedziec o...
    • Gość: mm Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:30
      popieram, niech startuje, powodzenia.
      • caro333 Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka 17.08.06, 15:09
        Projektem mostu Pan Józef (et consortes)wpisał się w piękną polską romantyczną
        tradycję...Mierz siły na zmiary, nie zamiar według sił...Przeprawa przez Wisłę
        mogłaby być tańsza a równie przydatna i funkcjonalna.Ot, jak choćby ta w
        Wyszogrodzie.Nie narzekam, w końcu Europa dołożyła trochę grosza i ładny most
        stoi.Tylko - jak to ze wszystkim bywa - pozostaje otwartym pytanie o koszty
        eksploatacji.Ciekawe, czy nasz ratuszowy Demiurg pamięta o tym "drobiazgu" w
        przyszłorocznym budżecie miasta.Dalej będzie tylko gorzej, nawet, jeśli się
        założy, że nie popełniono tam zadnych błędów.Oj, będą nas te wanty
        kosztowały!...Malkontent mógłby powiedzieć - a może tak jakiś tunel pod koleją
        na Piłsudskiego by się dało za różnicę zbudować?...A może połączenie z Górami
        za jednym zamachem...
        • Gość: Karol Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c156.petrotel.pl 17.08.06, 15:58
          Gratulacje dla Pana Maćka !!
          Tylko ten młody człowiek potrafi powiedzieć białe na białe a czarne na czarne!
          Józef Krawczyk to syn najbardziej ortodoksyjnego komunisty w historii Płocka- w
          latach 1980-1982 był Konstanty Krawczyk szefem , to jest I sekretarzem PZPR w
          Płocku. Krwawy Kostek dławił Solidarność i niszczył opozyjonistów - wiele osób
          wsadził do więzienia. Jego synalek Józio to wówczas wybitny młody komunista -
          faktycznie wraz z kolegami ze studiów z filli PW w Płocku - Cholewinskim i
          Hetkowskim - wyrózniający się działacz PZPR I ZMS. Dzięki układom jako bardzo
          młody człowiek został Dyrektorem firmy rozbudowującej miasto.
          Taka kandydatura to kompromitacja SLD , nie mówiąc już o Partii Demokratycznej.
          W rocznicę 25 stanu wojennego , w Polsce demokratycznej , syn krwawego Kostka
          Krawczyka kandydatem na prezydenta m. Płocka !!! Czas umierać !
          • Gość: ja Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 17:06
            To tak jak teraz.Bardzo młodzi ludzie zostaja dyrektorami z poparciem PiSu, nic
            sobą nie reprezentując i nic nie umiejąc.
          • Gość: obiektywny Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 18:20
            Proponuję dla Ciebie ksywkę KAPO. Gdyby Ci dano do ręki cyklon B to pewnie
            zagazowałbyś człowieka za to, że miał dziadka w Wermachcie. A może napisałbyś
            więcej o tych co byli w PZPR, a dziś są w PIS-ie. "Spieprzaj, dziadu!" z forum!
          • Gość: obiektywny Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 18:28
            powyżej była oczywiście odpowiedź dla Karola
            • Gość: oburzony Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c157.petrotel.pl 17.08.06, 20:37
              To skandal,w stylu poPiSowym jak u Kurskiego,żeby szargać za śp.ojca J.Krawczyka
              • Gość: Wyborca Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:21
                Panie Józefie,dobrze ,że Pan będzie kandydowAŁ na Prezydenta,nasza rodzina
                będzie miała na kogo głosować,bo na dzeń dzisiejszy nie ma lepszego
                kandydata.Trzeba skończyć z układami partyjmymi i popieraniem kolesiów,dawaniem
                im stołków nie zważając na ich kompetencje.Tylu jest obecnie dyletantów
                zajmujących eksponowane stanowiska ,a my musimy znosić ich miernotę.Z nowego
                mostu korzystać nie można,Podolanka nie działa,kina nie ma,amfiteatr w
                rozsypce.Tumska - pożal się Boże,tylko szpital św. Trójcy tańczy z
                Mandaryną.Niech Pan w przyszłości zrobi z tym porządek.Liczymy na Pana.
    • Gość: agawa_aga Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:08
      A mnie bawią nie które wpisy, bo tak naprawde nie interesuje mnie kto czyim
      jest synem, kto czyim jest kolegą tylko JAKIM JEST CZŁOWIEKIEM I CO MOŻE ZROBIĆ
      DLA PŁOCKA pozdrawiam wszystkich za i przeciw
      • Gość: J 23. Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:31
        Józio już zrobił coś dla podatników Płocka, projektował most najdroższy w
        rocznej eksplatacji.Wojtek potwierdz to byłeś wtedy prezydentem.
        • Gość: ja Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:35
          J23 - twój nick to chyba od nadmiaru jabcoka o tej ksywce bo rozumek masz już
          bardzo przez niego zniszczony
          • Gość: zyczliwy Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:50
            Tak jak myslałem sympatycy Milewskiego z PiSu tylko potrafia pomawaić i obrażać
            porządnych ludzi. Inni zaś nasyłają podległe im słuzby ZUS, Urząd Skarbowy swe
            służby specjalne by zmiekczyć a nastepnie wyeliminować kontrkandydata, tak
            pracuje PiS i jego sympatycy.
            Co wie o PZPR człowiek 30 letni, prawie nic. Ludzie wasz minister skarbu
            państwa pan Wojciech Jasiński tez był prominentnym działaczem PZPR i czy ktoś z
            was na niego pluje lub jego bliskich. Obudzcie się i ochłońcie to się już nie
            wróci, a pomawaiać rodziców to chamstwo i sku..syństwo rzadkiego stopnia, oby
            ta osobę za ten wpis spotkała kara surowa i oby nic nie stało się osobie którą
            on kocha najbardziej na świecie. Obrzydliwość i grzech pisać takie bezeceństwa
            ludzie prawicy.
            PAnie Józefie ma pan nasze poparcie i proszę nie brać do serca tych potwarzy
            gdyż ci ludzie nie wiedzą co czynią. A za most dziekuję choć na razie, patrzę
            na niego z podziwem, może byc pan i ludzie tego dzieła dumni, ja jako
            płocczanin jestem.
            • Gość: steary komuch Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:16
              pamietam jak Konstanty Krawczyk mial problemy z egzekutywa KW PZPR Byl to
              czlowiek ideowy i porzadny Wiele zrobil dla Plocka a nawet dla tych tzw
              opozycjonistow Gdyby nie on czolgi by zalatwily sprawe Milewski zostawil zone z
              synkiem ,nie wiem dlaczego niepelnosprawnym a syn Konstantego Krawczyka moze
              byc wzorem meza ojca i dziadka Badzcie madrzy plocczanie
              • Gość: zar. sami zasłuzeni i niewinni,a od PiS sie odwal opoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:24
                w tym wątku nikt z PiS głosu nie zabierał a słychac od was,stalinowskie komuchy
                tylko jad w strone PiS, ten wątek ma służyć opluwaniu PiS? to juz niedługo,
                a ten Krawczyk nie ma zadnych szans zostać Prezydentem, najmniejszych nawet,
                • Gość: plocman Re: sami zasłuzeni i niewinni,a od PiS sie odwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:41
                  OPAMIETAJ SIE nIKT NIE ATAKUJE pIs u ALE KAZDY Z NAS HCIALBY MIEC SPRAWNEGO
                  UCZCIWEGO I KOMPETENTNEGO PREZYDENTA mILEWSKI SIEDZI NA LAWIE OSKARZONYCH jEGO
                  DZIECKO AMFITEATR TO JEDEN WIELKI SKANDAL A KRAWCZYK TO SYNONIM SUKCESU CZY W
                  PLOCKU MUSIMY MIEC WYBOR POMIEDZY DEBILNYMI PARTYJNIAKAMI/PIS SLD/ CZY MOZEMY
                  WYBRAC KOGOS KTO NAS WYPROWADZI Z OPLOTKOW WYBIERZ BARANIE SAM
                  • Gość: z. Re: sami zasłuzeni i niewinni,a od PiS sie odwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:44
                    co to za język : baranie
                    widac od razu kim jestes, brak ci odwagi i kultury a ty chcesz miastem rządzic
                    zaje sie szybko sie zapoznamy w prokuraturze tchórzu,
                    • Gość: leszek Re: sami zasłuzeni i niewinni,a od PiS sie odwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:09
                      ty chyba nie lubisz Krawczyka i chcesz mu zrobic wielka krzywde
                      proponujac jego na prezydenta,
                • Gość: http Re: sami zasłuzeni i niewinni,a od PiS sie odwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:44
                  hmm.. nie znam, ale jeśli potrafi zaprojektować most, który na dodatek stoi już
                  rok to znaczy, że w przeciwieństwie do pozostałych coś umie - ja zaryzykuję!
    • Gość: wyborca Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c155.petrotel.pl 18.08.06, 09:01
      Paranoja zaczyna sięgac szczytów.
      Gdy tylko pojawia się ktoś rozsądny, ktos kto ma pomysł aby coś zrobić, ktoś
      kto coś w zyciu zrobił to zaraz zaczyna sie totalna nogonka. A już wyciąganie z
      życiorysów spraw najbardziej z rodzinnych świętych, czepianie sie rodziców,
      szarganie tych ,których wśród nas już nie ma to jest haniebne i wywóluje
      obrzydzenie.
      Józef Krawczyk to człowiek, który zna miasto i jego problemy, to człowiek,
      który doskonale sobie radzi w naszym krwiożerczym kapitaliźmie, gdzie człowiek
      się nie liczy a on potrafił za darmo zaproponowac projekt modernizacji
      Jagiellonki. Niestety małostkowość Milewskiego i jego PiS-owska spiskowa
      teoria dziejów pozbawiła na 100 lecie szkoły całkowitej zmaiany jej wizerunku.
      Józef Karawczyk to najlepszy kandydat na Prezydenta Płocka, bo jako jedyny z
      tych o których sie mówi, że mogą kandydować (łącznie z Milewskim), pokazuje że
      w życiu coś zrobił,że ma osiągnięcia, że będąc niezależnym od układów
      politycznych w swoich decyzjach bedzie kierował się tylko rozwojem Płocka i
      jego dobrem.
      Wierzę ża będzie dobrym Prezydentem naszego Płocka.
      • Gość: marian Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 13:26
        Ja tez popieram Moze to byc powrot do normalnosci w samorzadzie Porzadny
        czlowiek wspanialy ojciec rodziny menager i plocki patriota
        • Gość: cris Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:06
          pochodzi z porzadnej i szanowanej rodziny Jego Ojciec -pedagog dyrektor szkoly
          i spolecznik zrobil wiele dla miasta Syn napewno idzie w jego slady
          • Gość: rem, Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:11
            nie daj Boże
            • Gość: ale słodko Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 19:31
              sporo do tego Józia się przykleiło - ale chyba dla wszystkich stołków nie wystarczy
              tymbardziej że gość nie ma żadnych szans - oj lewico nadchodzi twój kressssss
              • Gość: odp. Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c240.petrotel.pl 20.08.06, 20:23
                Dzisiejszy upał walnął cię po głowie i bzdury wypisujesz na forum.
              • amph Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka 20.08.06, 21:01
                A cóż to się przylepiło się do p. Krawczyka?Zamiast bawić się w
                typowego,płockiego plotucha dyskutuj poważnie.A jeżeli tego nie potrafisz to
                znajdź jakieś inne forum typu szambo i tam dokazuj ile wlezie.A co szans to
                zadecydują o nich wyborcy.Zaś taki post jak twój świadczy nie tylko o braku
                kultury,ale przede wszystkim o lęku,że kandydatura Krawczyka to niezła
                kandydatura.
              • Gość: normalny Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:55
                czlowieka przeciez w tych wyborach mamy wybrac nie politykow ,obecny nam
                wystarczy,tylko fachowca do zarzadzania miastem Tu Krawzcyk to specjalny dar od
                niebios i oby go tylko nie wycieli ambitni zawodnicy z SLD Z tego co wiem nie
                jest czlonkiem tej organizacji a ze jego nazwisko chodzi jako kandydat lewicy
                to tylko dobrze swiadczy o rozsadku liderow tego ugrupowania Przestali sie
                kurczowo trzymac zakletego kregu tzw aktywistow Panie Jozefie trzymam kciuki
    • Gość: remek nie ośmieszajcie się,Krawczyk nie ma żadnych szans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 00:08
      a ta dyskusja taka naciągana, to sie czuje,
    • Gość: Ganias Piotr Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:40
      Stowarzyszenie Miast siostrzanych Londyn Płock Moskwa popiera
    • Gość: jestem za Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:45
      jestem za Milewskiir
    • Gość: Franek Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 13:05
      To mój przyjaciel i obronca honoru
      • Gość: fr Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:28
        józio jest debeściak
        • Gość: roman Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c156.petrotel.pl 23.08.06, 09:24
          józio to kompletne zero - kumpel hetkowskich, cholewinskich itd.
          • Gość: Rolf Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: 194.165.54.* 23.08.06, 09:29
            Kazdego mozna zeszmacic, zwlaszcza anonimowo i na forach, co za chamstwo tak
            opluwac ludzi!

Dla mnie ten czlowiek to SUKCES, jak w reklamie SPRITE!
          • Gość: entuzjasta Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:25
            Romanie Zapewniam ze wielu by mu zazdroscilo takich znajomosci Ty widocznie
            jestes lekki zbokale mniejszosci nawet w IV RP maja niestety swoje prawa
            Podobno mozna wyleczyc to hipnoza
          • Gość: jogurt Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 19:24
            romuś ma taki zawód że pluje dookoła na wszystkich, zabawny człowieczek ze
            znaczkiem solidarności na sweterku.
          • Gość: ewciag Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.06, 20:10
            Nie rubcie jaj.Józio Prezydentem to jakiś żart.Jaki z niego porządny facet.Jego
            żona uczyła w Budowlance/ bez komentarza/Nic by nie osiągnął żeby nie
            Tata.Szukajmy nowych
            • Gość: szyszka Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 07:34
              Ewciu to powiedz tylko czy jego tata żyje bo jak wyżej czytałem to chyba już
              nie i to już chyba trochę minęło. Zapewne Ty masz sporo większe osiągnięcia.
              • Gość: antyforum Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c154.petrotel.pl 24.08.06, 11:52
                Dajcie sobie spokój z opluwaniem rodziny Krawczyk,bo Teresa i Józef Krawczyko-
                wie odpowiedzieli na propozycję wyborczą dla Józefa Krawczyka zdecydowanie -NIE.
                • Gość: rozczarowany Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:56
                  Bardzo zla wiadomosc Plock po rzadach kompletnego nieudacznika dostalby nowa
                  szanse
                • Gość: ww Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:06
                  To pani Krawczykowa miała z Panem Krawczykiem startować w parze?
                  • Gość: odp. Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c158.petrotel.pl 24.08.06, 20:46
                    Nie startować,ale o starcie męża współdecydować, jak dobra żona i I dama .
                    • Gość: wyborca Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 20:18
                      Nie potwierdzam, nie zaprzeczam--to słyszałem
    • Gość: ola czerwoni nie mają najmniejszych szans w wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 20:22
      nie musisz sztucznie podbijac wątku
      • Gość: wyborca Józef Krawczyk Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:14
        Czyżby Olu jakiś odcisk ? Czy też PiS-dyżurna czuwa ?
        • Gość: er Re: Józef Krawczyk Prezydentem Płocka LINK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:33
          piast.t19.ds.pwr.wroc.pl/~lupus/ListaZydow.html
      • Gość: ratusz Re: czerwoni nie mają najmniejszych szans w wybo IP: 217.116.110.* 26.08.06, 14:31
        Nareszcie światło w Płockim tunelu/kanale. Mirka się wyśle na Antarktydę-tam
        nic sie nie da spier...lić. To sie chłop tam nada.
        Józek-zrób tu porządek.Głosy mojej rodziny masz zapewnione.
        Żal mi jedynie tych palantów którzy pisza te wszystkie pierdoły na forum nie
        mając bladego pojęcia o człowieku. Obrzucaja błotem żeby sie podnieść na duchu,
        bo siedząc przed komputerkiem sa mocni. Ale po wyjściu z on-line do realu są
        mali-tak mali że ich nie dostrzeżesz.
        • Gość: Jasio Re: czerwoni nie mają najmniejszych szans w wybo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:32
          Popieram Krawczyka za jego prezydentury na pewno rozwinie sie budownictwo
          • Gość: maria Re: czerwoni nie mają najmniejszych szans w wybo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:34
            i powstaną nareszcie drogi dojazdowe i obwodnice miejskie a robotą dosyaną
            płockie firmy
            • Gość: Jasio Re: czerwoni nie mają najmniejszych szans w wybo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 21:18
              Ciekawe kto bedzie to wszystko projektowal????
              • Gość: ja Re: czerwoni nie mają najmniejszych szans w wybo IP: *.eranet.pl 26.08.06, 22:53
                ja
    • Gość: makary Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c245.petrotel.pl 27.08.06, 07:15
      Krawczyk...Budoplan...Auchan...Budowlani... i wiele innych wątków na sumieniu...
      • Gość: aa Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:30
        Milewski-budowa, odśnieżanie, zamiatanie, koszenie trawy,zbieranie papierów -
        ład i porządek na ul.Morelowej(bo tam mieszka);Kolczyński - patrz jak wyżej
        tylko ul.Majowa;a teraz ogromny projekt i wielkie pieniądze inwestowane za
        rok , gdzie....? Odpowiedź: osiedle parcele bo tam są działki p. Kolczyńskiego
        (pewnie dla już dorosłych dzieci).Chce się wołać SPRAWIEDLIWOŚCI i PRAWA (w PiS-
        ie).
    • Gość: jacek komuchy w wyborach nie maja najmniejszych szans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 09:31
      wiele, wiele,
      i ten co sztucznie podbija ten wątek mimo że Krawczyk nie kandyduje
      musi być jego zaaciekłym wrogiem, których Krwaczyk ma bardzo wielu,
      • Gość: moni Re: komuchy w wyborach nie maja najmniejszych sza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 10:53
        PISać sobie może każdy. Najbardziej lubię określenie komuchy, brakuje mi tylko
        żeby ktoś drugą stronę nazywał, może czarnuchy? Zbieram propozycje.
        • Gość: do moni Re: komuchy w wyborach nie maja najmniejszych sza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 10:55
          a guru płockiego PiSu niejaki Jasiński to co, "prawicowiec" z rodowodem PZPR,
          cha, cha cha
      • Gość: ziom Re: komuchy w wyborach nie maja najmniejszych sza IP: 193.59.95.* 29.08.06, 08:33
        A nawet jak kandyduje to z gazety wynika że od naszego miasta. i to dopiero
        świadczy o braku rozeznania u pana kandydata
    • Gość: głos na tak Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 07:09
      głos na tak i nie tylko mój
      • Gość: emeryt Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c241.petrotel.pl 28.08.06, 09:28
        to istna kpina, pan Krawczyk nie jest zbyt kompetentny, a w dodatku jest
        ateista z tego co wiem... nie wracajac juz do tematu jego ojca zagorzalego
        komunisty, i do tego stopnia ateisty , ze mial pogrzeb bez ksiedza. jezeli
        chcecie glosowac to powodzenia
        • Gość: jaro po raz drugi Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:53
          a co to ma k....a za znaczenie? wierzący sie nadaje a nie wierzący nie? chyba
          emerycie byłeś na pogrzebie skoro wiesz? na pogrzeb to się idzie po to by kogoś
          pożegnać bo ...... (tu wstawić dowolne pozytywne odczucia), a ciebie na starość
          to do reszty p....o skoro takie bzdury wypisujesz. to tylko takie umarlaki nad
          grobem jak ty moga do tego przywiazywać wagę.
          • Gość: no name Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.c240.petrotel.pl 29.08.06, 22:43
            Kultury za grosz nie macie !!!!!. Rzucacie mięsem jakbyście w mięsnym pracowali
            lub jakby was od pługa oderwali. Nie obrażając przy tym rolników. Te formu
            schodzi na psy przez takich "pajaców". Co nie potrafią się odpowiednio
            wypowiadac. WSTYD !!!!!!!

A wracając do tematu to p. Józef juz zadecydował że nie będzie kandydować to co
            tu sie rozpisywać dalej.....
    • Gość: Marek Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:19
      Znam gościa od szkoły podstawowej ,porządny ,uczciwy ,płocczanin a nie jakaś
      naleciałość ,napewno będę na niego głosować
      • Gość: wiesiek Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:34
        Jóżek, tylko kandyduje, nie pękaj. Wygrasz w cuglach z tym nieudacznikiem Milewskim
    • Gość: Andrzej Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 15:49
      Czy to ten Krawczyk, który nakradł tyle w WDI.
      • Gość: jaro Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:48
        co nakradł?
    • Gość: fuj trzymać temat na czele i nie popuszczać,za zasługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:49
      kość dostaniecie
      • Gość: nmp Re: trzymać temat na czele i nie popuszczać,za za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:51
        Temat upadl Sylwek go nie akceptuje Stawiamy na Buraka
        • Gość: glupek Re: trzymać temat na czele i nie popuszczać,za za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:09
          Niedawno wrocilem Kto to jest burak Jozio spie..j bo cie zamkna
    • Gość: FIGAS Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:59
      krawczyk ma nasze glosy. Mamy dosc obecnego ukladu, ktory gardzi ludzmi i nie
      szanuje ich wcale. panie Krawczyk wierzymy w pana, gdyz tu juz brak jest ludzi
      z charakterem.
      • marek20000 Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka 30.08.06, 05:29
        Mojego glosu, rodziny p>krawczyk miec nie bedzie. Tata komuch trząsł miastem w
        komitecie, a teraz synek ma to robic w wolnym juz kraju - NIE!!!!Ludzie -
        opamietajcie sie. Wszystkie jego rzekome dzialania na rzecz miasta to nic
        innego, jak PR - obliczony /jak powiedzial bullterier Kurski/na - ciemny lud to
        kupi. I pewnie kupi - ku upadkowi Plocka.
        • Gość: ll Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:12
          to że trzy latat temu chciał za darmo oddać swó projekt jagiellonki? przecież
          wtedy nie wiedział, ze będzie kandydował na prezydenta?
    • Gość: Zenek Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:57
      On był w "układzie" z poprzednimi złodziejskimi zarzadami miasta, powinien
      siedzieć.
      • Gość: wiedzmin Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:33
        Krawczyk nie chcial oddawac za darmo projektu tylko koncepcje budowy o ile
        dobrze pamietam?
        • Gość: jaro Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:52
          g....o wiecie. a ja przypuszczam że ......... no i mi się przyśniło ......... .
          więcej czadu ludzie bo fantastyka jest porażająca.
          • Gość: was Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 00:07
            sto razy lepszy od struzika
    • Gość: kaczyński Re: Józef Krawczyk-Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:54
      Ludzie moi kochani opamietajcie się, kampania ma być czysta i bez pomówień a wy
      chyba za dużo alkoholu etylowego się napiliście. Dlaczego opluwacie tego
      Krawczyka? Wyjaśnienie jest jedno, pewnie się go obawiacie. W takim razie
      rozumię was majacy ciepłe stołki pod swymi tyłkami, ale nie plujcie przecież
      katolikom to nie wypada, chyba że wy przechrzty lub jakie byle co innego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka