|konrad| 22.02.03, 20:48 Przed chwilą czytałem w serwisie Onetu o strzelaninie w centrum Płocka w wyniku której zginął młody mężczyzna. Czekam na szczegóły ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sbv Re: Strzelanina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 21:39 A ja czytałem na Interi.PL -;) ឆ.02.2003 19:53 W centrum Płocka doszło wieczorem do strzelaniny, w wyniku której zginął młody mężczyzna - poinformował PAP oficer dyżurny płockiej policji.> Odpowiedz Link Zgłoś
schabo Re: Strzelanina 22.02.03, 22:16 A MOŻE KTOŚ ZNA JAKIEŚ SZCZEGÓŁY (BYŁ I WIDZIAŁ)??? W KTÓRYM TO MIEJSCU SIĘ ODBYŁO??? NAPEWNO DUŻO OSÓB NA TE INFORMACJE CZEKA... NIE KAŻCIE DŁUGO CZEKAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noise Re: Strzelanina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 22:40 Podobno gość oberwał czterema kulkami. Na ul.Gradowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Strzelanina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 23:04 Co sie dzieje ludzie. Wszedzie pelno choloty i lobuzerii... NAwet w naszym kochanym Plocku sie takie rzeczy dzieja.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuchY Re: Strzelanina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 23:41 Chcecie troche nowych faktów to macie: W wyniku postrzału z broni palnej, przez nie ustalonego na razie sprawcę, zginął w sobotę wieczorem w centrum Płocka 38-letni mężczyzna. Napastnik zbiegł. Poszukuje go policja. Na drogach wylotowych z miasta wprowadzono blokady. Policja odmawia podania okoliczności zdarzenia. Z nieoficjalnych informacji wynika, że zabójstwo może mieć związek z osobistymi porachunkami między ofiarą a sprawcą. Wyklucza się raczej inne motywy, w tym rabunkowy. - Mogę jedynie potwierdzić, że zginął młody mężczyzna, zastrzelony z broni palnej - powiedział PAP tuż po zajściu oficer dyżurny płockiej policji. Mężczyzna został zastrzelony przed blokiem, w którym mieszkał, w centrum miasta, przy ul. Kolegialnej. Miejsce zabezpieczyła policja. Teren jest przeszukiwany przez funkcjonariuszy. Wokół zebrali się mieszkańcy okolicznych domów. Według ich relacji, niepotwierdzonych przez policję, mężczyzna wracał prawdopodobnie z garażu, gdy tuż przed wejściem do klatki schodowej bloku został zaatakowany. Padły prawdopodobnie trzy lub cztery strzały. Świadkiem zajścia był 12-letni syn ofiary, który wracał z zakupów. Napastnik po oddaniu strzałów zbiegł. Kilkadziesiąt metrów od ciała ofiary odnaleziono czapkę, która być może należała do sprawcy zabójstwa. Policja sprowadziła psa tropiącego, który początkowo podjął ślad, wskazując prawdopodobną drogę ucieczki napastnika. Sprawą zabójstwa zajęła się Prokuratura Rejonowa w Płocku.(PAP) Odpowiedz Link Zgłoś