Gość: Mazowszanin IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 12:10 Dlaczego w słynącej z "wolnego" słowa "Gazety Wyborczej" zniknęły niewygodne fakty o Panach: Petrykowskim, Spodobalskim, Siemiątkowskim i innych zasłuzonych działaczach SLD z Ciechanowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LSD=SLD Re: Ciechanowscy 'politycy' SLD IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 12:12 Międzynarodowy spisek "żydokomuny" w Ciechanowie: Petrykowski i Szyperski to cioty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dealer Re: Ciechanowscy 'politycy' SLD IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 12:17 LSD tańsze od gorzały! Promocja dla Panów "działaczy" SLD z Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Zły adres... :-)) 25.02.03, 13:51 Nie zdziwiłbym się, gdyby okazało się, że trzech pierwszych wpisów dokonała ta sama osoba. Nie wiem tylko dlaczego akurat na forum Płock? Pod poniższym adresem funkcjonuje przecież już od jakiegoś czasu Forum Ciechanów i to jest najlepsze miejsce na poruszanie tematów dotyczących tego miasta: www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=557 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Zły adres... :-)) IP: *.ruch.com.pl 28.02.03, 13:36 A roman j jak zwykle kompetentny, dociekliwy, mądry. dlaczego on jeszcze nie jest prezydentem wszystkich , no chociażby płocczan ? Roman do dzieła, nauczaj nas dalej , o boski romanie_j, na chwałę naszą, Twoją i świata . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomuch Re: Ciechanowscy 'politycy' SLD IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 07:45 Co za facet z "wyborczej" włącza się tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_k Re: Ciechanowscy 'politycy' SLD IP: 193.59.95.* 26.02.03, 08:13 Mazowszaninie dealerze, trafiłeś przez pomyłkę do Płocka :) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Ciechanowscy 'politycy' SLD 26.02.03, 11:14 Gość portalu: antykomuch napisał(a): > Co za facet z "wyborczej" włącza się tutaj? Jeśli masz na myśli mnie, to coś Ci się pomerdało, bo z Gazetą mam wspólnego tylko tyle, że codziennie ją kupuję. :-)) Przy okazji gratuluję kolejnego nicka. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś