Gość: cvx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:01 a kto tam mieszka, bo mnie nie stac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: Będzie koncepcja budowy Parceli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:23 Projektowanie pasów zieleni na osiedlach domków jednorodzinnych jest smieszne i niepotrzebne.Jezdnia i chodniki to wystarczy.Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Będzie koncepcja budowy Parceli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:28 TAM KOLCZYNIAK MA INTERES - KOPALNIA żWIRU NA ULICY LISIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http Re: Będzie koncepcja budowy Parceli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:49 to raczej za mało, żeby drogi budować, jeszcze powęsz, najlepiej wg klucza: prezydenci i ich kochanki, ewentualnie (o perwersjo! małzonki); radni i ich rodziny; wpływowe kacyki w Wa-wie, którym ewentualnie warto paluszek do dupci; itd. itp. cały czas wg zalozenia, że bez jednej z ww. przyczyn dróg się na takich osiedlach nie buduje... nie w Płocku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do http Re: Będzie koncepcja budowy Parceli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:53 a co go bronisz, bo tobie zrobił drogę, albo chodnik do domu, jak sobie zrobił seweryniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Będzie koncepcja budowy Parceli IP: 193.59.95.* 30.08.06, 08:45 Podobno mieszka tam "nasz", często odwiedzający ratusz senator. A budowa jest jednym z elementów układu, dotyczącego poparcia w najbliższych wyborach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pł Re: Będzie koncepcja budowy Parceli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:19 Moim zdaniem nie ważne jest kto mieszka na danym osiedlu .Wiadomo że jak powstaje nowe osiedle to potrzebna jest woda,kanalizacja i drogi.Wy nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka woda tam jest w studniach W niektórych miejscach nie nadająca sie do spożywania i po co te głupie gadki.Ludzie kupują wodę mineralną zeby ugotowac obiad itd. Pozatym w żółtej wodzie nie można wyprać białych rzeczy.To jest problem dla tych co już tam zamieszkali.Ten kto mieszka w mieście nie zna tej bolączki.I lepiej będzie dla niego jak przestanie głupoty wypisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Będzie koncepcja budowy Parceli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:34 I bardzo mnie to cieszy bo noszę się z zamiarem kupna działki w tej okolicy Odpowiedz Link Zgłoś