Gość: Różnie zwany IP: *.c158.petrotel.pl 03.09.06, 19:26 A czy AGD i RTV też niedługo będzie można nabyć?? Chociaż RTV już podobno w Toruniu można kupić ;} Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hołuj Informacje z ambony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:27 bardzo dobrze. Tylko mam nadzieję, ze biskup Wielgus ni ebędzie namawiał na głosowanie w wyborach na milewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Informacje z ambony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:23 Czy ogłosi czy nie ja i tak na Milewskiego głosuję. Dopiero teraz Płock tętni życiem, teraz jest dużo remontów - inwestycje, które są bardzo kosztowne. Jestem teraz dumny z Płocka. A wcześniej korupcja i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: Informacje z ambony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:32 Mirek, daj spokój na forum, daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł z Łodzi Re: Informacje z ambony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 01:07 ja proponuje by w kościołach umieszczać ekrany lcd na których wyświetlane są reklamy a zdobyte pieniądze przeznaczać na renowacje budynku albo np zajęcia dla bienej młodzierzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś