Gość: Santia IP: 81.15.161.* 09.03.03, 18:31 jeśli ktoś potrafi znaleźć strony dotyczące naszych płockich szkół (również chodzi mi o gmnazja)to będę pod wrażeniem; dlaczego tylko 5 podstawówek ma stronkę, a wszystkie deklarują, że uczą informatyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FMan Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 11:11 np. www.zst-plock.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsar Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.03.03, 11:53 malachowianka.plock.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.sympatico.ca 13.03.03, 18:21 www.jagiellonka.plock.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 17:00 www.gimnazjum.zapto.org Strona Gimnazjum nr 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 14:26 www.chemia.xo.pl strona nie plockiej szkoly, ale robiona przez plockich studentow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 14:31 Gość portalu: chris napisał(a): > www.gimnazjum.zapto.org > > Strona Gimnazjum nr 6 Nowy adres Gimnazjum nr 6: www.gim6.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariellka Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 17:10 www.3lo.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 15.03.03, 23:30 www.cepn.com.pl/chemik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imi Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.pt-2.petrotel.pl 19.03.03, 21:21 www.siedemnastkaplock.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariel Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: 81.15.161.* 20.03.03, 19:08 zespół szkół specjalnych, ale stronę ma... plock_sosw_nr_1.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 08:44 Strona Zespołu Szkół Zawodowych Nr 6 w Płocku odn-plock.edu.pl/szkoly/zsz6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:49 Gość portalu: Santia napisał(a): > jeśli ktoś potrafi znaleźć strony dotyczące naszych płockich szkół (również > chodzi mi o gmnazja)to będę pod wrażeniem; dlaczego tylko 5 podstawówek ma > stronkę, a wszystkie deklarują, że uczą informatyki? A potrafisz napisać równanie wiążące deklaracje nauczania informatyki z obowiązkiem posiadania strony www? Ja na Twoim miejscu już bym leżał pod przytłaczającym wrażeniem. Na początek wystarczy www.plocman.pl i po prawej stronie ekranu znajdziesz to, czego nie szukałaś. Szkoły Zespół Szkół Technicznych 3 Liceum Gostynińskie forum edukacyjne Jagiellonka Kolegium Nauk Ekonomicznych i Społecznych Małachowianka Łuczywno Medyczne Studium Zawodowe Policealne Studium Ochrony Osób i Mienia POLITECHNIKA WARSZAWSKA Szkoła Nauk Technicznych i Społecznych w Płocku Przedszkole 21 Super szkoła Szkoła Podstawowa 3 Szkoła Podstawowa 18 Szkoła Podstawowa 21 Szkoła Podstawowa 23 Włodkowic Zespół Szkół Ekonomiczno-Kupieckich Zespół Szkół nr 1 w Bielsku "Kto szuka, ten znajdzie" Pozdrawiam Poszukujących Belfer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santia Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: 81.15.161.* 28.03.03, 18:02 te strony znalazłam wcześniej , ale chodziło mi głównie o gimnazja i to mimo wszystko jest przytłaczające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santos Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: 81.15.161.* 03.04.03, 09:32 uważam, że Santia ma rację, jak zwykle jesteśmy kulturowo w tyle a komputery w podstawówkach są dla nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 20:19 zapraszam na strone gimnazjum nr 1 w płocku gimnazjum1.plocman.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanamana Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.tel147.petrotel.pl 05.06.03, 11:11 A ja zapraszam na stronę www.malachowianka.plock.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klio Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 21:42 Zapraszam na stronę Gimnazjum nr 2 w Płocku www.gim2.plock.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Jak to nie ma IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 14:38 Zapraszam www.sop.edu.pl A dodatkowo to spis linków jest na adresie portal.plocman.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santia Re: strony internetowe w szkołach płockich IP: *.tel161.petrotel.pl 13.06.03, 20:01 chciałam mocno podziękować Wam wszystkim za podanie adresów, mi co prawda chodziło o podstawówki, ale to fajnie, że tyle osób odpowiedziało; udało mi się jeszcze znależć stronę szkoły muzycznej, w której również jest podstawowa www.republika.pl/psmp/ pozdarwiam wszystkich Santia Odpowiedz Link Zgłoś