Dodaj do ulubionych

Przychodzi Kaczor do Leppera

21.09.06, 21:44
...i mówi: ty warchole. Na co Lepper mu odpowiada - ty chamie po trzykroć,
łotrze. Obym nie dożył czasów, kiedy polscy, za przeproszeniem, politycy będą
do siebie na fonii i wizji rzucać per: ty chu*uje, k*urwo wstrętna, szmato
niemyta.

Za rządów pisuaru i samoobrony wszystko zmierza właśnie w tym kierunku. Kibole
zasiedli w ławach sejmu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kolega reca Re: Przychodzi Kaczor do Leppera IP: *.c153.petrotel.pl 21.09.06, 21:45
      a tobie co znowu?
    • Gość: do ciffana Re: Przychodzi Kaczor do Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:46
      bo czasmi trzeba rzeczy nazywać po imieniu. Jak ktoś by nazwał ciebie palantem,
      to zapewne odpowiedziałbyś mu: przepraszam pana bardzo, ale poczułem się
      szczerze dotknięty pana sformułowaniem pod adresem mojej osoby. uważam, że na
      chamstwo odpowiada się chamstwem. lepper ma wykształcenie średnie, a kaczyński
      to podobno profesor.
      • Gość: cefal Re: Przychodzi Kaczor do Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:07
        ciffan lepper dziamal, warcholil na okolo , i sie doigral, zamiast byc w
        koalicji i budowac ja przeciwko tym donaldom z PO i lalusia z SlD to final
        jest , wylecial z roboty bedzie dziamal teraz wiecej
      • ciffan Re: Przychodzi Kaczor do Leppera 21.09.06, 22:14
        Gość portalu: do ciffana napisał(a):
        > bo czasmi trzeba rzeczy nazywać po imieniu.

Hubert W. nazwał rzeczy po imieniu i teraz ściga go cała polska policja. Emeryt
        przesyłał satyryczne obrazki pokazujące prawdę z lekką nutką ironii. O mało go
        nie skazali.
        Politycy prawie piorą się po pyskach, wyzywają od najgorszych szui, kanalii. Po
        zejściu z planu kamery idą do szynku w restauracji sejmowej i piją piweńko. A
        wszystko to ku uciesze gawiedzi. Za ciężkie pieniądze podatników. Sorry, wolę
        Benny Hilla oglądać, niż te przekomarzania. Sęk w tym, że ta komedia bardzo
        drogo nas kosztuje - marnują dany im przez nas czas na robienie cyrku.

W dodatku - poselska robota to nie budka z piwem, pod którą można komuś wygarnąć
        z grzywki. Obowiązują pewne zasady. Ale nasi wybrańcy narodu czują się chyba
        ponad wszelkimi prawami...

> Jak ktoś by nazwał ciebie palantem,
        > to zapewne odpowiedziałbyś mu: przepraszam pana bardzo, ale poczułem się
        > szczerze dotknięty pana sformułowaniem pod adresem mojej osoby.

Nie biorę sobie do serca ludzi niższych ode mnie. Jeśliby faktycznie ktoś mnie
        tak nazwał, to znaczy, że zabrakło mu innych argumentów i musiał uciec się do
        dziecięcych przezywanek. Cóż, nie mój problem, lecz nie zamierzam zadawać się
        ani przebywać dłużej w towarzystwie takiego indywiduum.

> uważam, że na
        > chamstwo odpowiada się chamstwem.

Ach tak. Jesteś miłośnikiem naszego prezydenta, który kazał spieprzać dziadowi.
        To wiele wyjaśnia.
        Spróbowałbym dyskusji na tematy ideologiczne, ale szkoda mi na ciebie czasu,
        którego i tak poświęciłem. obawiam się, zbyt wiele...

> lepper ma wykształcenie średnie, a kaczyński
        > to podobno profesor.

"Ale to już nie z tych profesorów, co kiedyś..." :]

Primo: Jarosław nie jest profesorem. Za profesora uważa się LEcha, który zresztą
        też profesorem nie jest, ale to szczegół.
        Secundo: wykształcenie może świadczyć o wychowaniu ale nie musi. Znam wielu
        prostych, ale skromnych i uprzejmych ludzi oraz wykształconych nadętych bufonów
        (głównie z politechniki płockiej, ale nie tylko).
        Tertio: Lepper i Kaczor są siebie warci mimo różnic w ich pochodzeniu. To ta
        sama klasa ludzi.
        • Gość: arachneta Re: Przychodzi Kaczor do Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 23:40
          Ciffan ma rację,nic więcej nie napiszę , niech reszta będzie milczeniem.
    • Gość: gajka Re: Przychodzi Kaczor do Leppera IP: *.plock.msk.pl 22.09.06, 18:14
      do gościa portalu - ciffan - widzisz swego czasu pisałam na forum ,że ci
      ktorzy krytykują braci Kaczyńskich to sa żule , zagubieni ...nazwali mnie
      kłamca poniewaz twierdziłam , ze właśnie w ich partii oni sie znajduja i to
      najgorszy sort - prosili o wymienienie nazwisk - co zrobiłam , pomogła mi
      tez prasa ktora napisała o Panu ministrze Jasinskim , ktory należal do PZPR i
      współpracował z SB i co sie stało po kilku miesiacach - ciekawe czy nadal
      nazywaja mnie kłamca - pluli i pluja na wszystkich ktorzy maja inne zdanie niz
      oni oraz nie sa klakierami tego dworu - nigdy nie beda -to co sie dzieje to
      jest jeden wielki cyrk i wstyd na cały świat ,wstydze sie za słownictwo Pana
      Premiera -a moze Minister Edukacji ma tu cos do zrobienia w tej kwestii....
      • Gość: Czterdziestolatek Re: Przychodzi Kaczor do Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:43
        Podobno "obsobaczenie" jest jak trucizna
        działa tylko wtedy, gdy się ją zażyje.

Więc ignorujmy to chamstwo polityczne i powiedzmy głośne NIE podczas wyborów
        (parlamentarnych i samorządowych).
        Pozdrawiam
        • Gość: gajka Re: Przychodzi Kaczor do Leppera IP: *.plock.msk.pl 22.09.06, 21:02
          do goscia portalu - czterdziestolatek - niech ci wszyscy z PIS ktorzy sa w
          parlamencie postawia przed soba lusto -dopiero moze sie dwiedza ile jest w nich
          zgryzoty i zaklamania ile fałszu i obłudy - i na siłe forsuja ustawy byle
          wiecej byle szybciej - byle jak -żenada -
          • Gość: Czterdziestolatek Re: Przychodzi Kaczor do Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:52
            tzw. "Lustro ambasadora"?
        • ciffan Re: Przychodzi Kaczor do Leppera 23.09.06, 14:55
          Gość portalu: Czterdziestolatek napisał(a):
          > Więc ignorujmy to chamstwo polityczne i powiedzmy głośne NIE podczas wyborów
          > (parlamentarnych i samorządowych).

Zachęcasz do bojkotu wyborów?
          Byłby skuteczny tylko w jednym przypadku: blisko 100% skuteczności. Problem
          polega na tym, że jest wielu ludzi niezdecydowanych, ostrożnych w myśleniu,
          którzy takie rozwiązanie uznaliby za zbyt radykalne. I jest duża grupa ludzi,
          których nie potrafię nazwać, którzy popierają obecny układ (hehe) władzy. Oni
          pójdą, zagłosują nogami i to wystarczy, żeby obecna trupa cyrkowa zajęła rady
          miast i fotele prezydentów. Co jest najgorszym rozwiązaniem.

Dlatego lepiej przekonać jak największą ilość osób do zwiększenia frekwencji -
          skoro ich głos ma się i tak zmarnować, czemu by nie zagłosowali na ludzi
          reprezentujących wymagane minimum kultury i posiadające jakieś _swoje_
          przekonania, a nie prezesa głównej partii?
          Bah, ale wyłowienie takich osobników na listach jest trudne... To jest
          największa trudność w tym wszystkim :]

W każdym razie zachęcam bardziej do głosowania, niż do niegłosowania w ogóle.
          • Gość: Czterdziestolatek Re: Przychodzi Kaczor do Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 17:00
            Żle mnie zrozumiałeś Ciffan, zachęcam do głosowania na ludzi poważnych i do
            bojkotu kandydatur delikatnie mówiąc miernych.
            Zgadzam się z tobą, że aby nasz wybór był trafny, zagłosować musi jak najwięcej
            Polaków. Uniemożliwi to zwycięstwo mniej popularnych ugrupowań dysponujących
            żelaznym elektoratem, lub cwaniaków kupujących głosy za butelkę wina.
            Pozdrawiam
            • ciffan Re: Przychodzi Kaczor do Leppera 24.09.06, 10:22
              A, no chyba że tak!
              Wszystko w porządku i wybacz pomyłkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka