Dodaj do ulubionych

Abracadabra Gothic Tour 2006

IP: *.acn.waw.pl 28.09.06, 01:30
5 października ruszy druga odsłona Abracadabra Gothic Tour!!! Trasa obejmie
swym zasięgiem 21 miast! W projekcie udział weźmie zespół Closterkeller oraz
inne gwiazdy i nadzieje polskiego gotyku!
Na trasie Abracadabra 2006 Closterkeller po raz pierwszy bedzie prezentował
nowe utwory, z którymi po trasie wejdzie do studia i rozpocznie nagrywanie
nowej płyty! Na koncertach po raz pierwszy będzie można również zobaczyć
odnowiony skład grupy gdzie za bębnami pojawi się Janusz Jastrzębowski a na
basie zagra nie kto inny jak sam Krzysztof Najman!!!
Jedno jest pewne - będzie to niezwykła podróż do krainy magicznych dźwięków.
Szykuje się zaskakujące widowisko, stanowiące mieszankę gotyckiej fali,
poetyckiego natchnienia z rockowym żywiołem.
Zapraszamy wszystkich miłośników poezji mrocznych słów na koncerty!!!
więcej informacji na stronie www.closterkeller.com/abracadabra

6.10 (piątek) - Płock - Rock69, Pl. Narutowicza 2
CLOSTERKELLER, DEATHCAMP PROJECT, KURIOZUM (bilety 20/25), godz. 19.00
Obserwuj wątek
    • Gość: kris Re: Abracadabra Gothic Tour 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 10:16
      A juz myslalem ze "klasztorna piwnica" sie dawno rozpadła. Dla smakoszy win
      polecam... www.bartex.com.pl/klosterkeller.html
      Od razu dodam, ze ja tego nigdy nie piłem:)
    • Gość: Marek Re: Abracadabra Gothic Tour 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 12:01
      Pomysł fajny natomiast wykonanie..
      - ponad półtorej godziny spóźnienia (aby konsumpcja była większa?) to zakrawa
      na kpinę nawet jak na polskie klubowe amatorskie warunki
      - Closterkeller ze swoją techniką grania nie pasował do tego klubu wąskiego jak
      kiszka , muzyka się gubiła, muzycy ciągle dawali znaki rękami, że coś nie tak.
      Nie ma w Płocku innych nagłośnieniowców????? Tak q... spaprać taki koncert,
      trzeba się było nieźle starać, miało być przeżycie a tak ileś osób siedziało
      na zewnątrz gdzie jak otwierano dzwi słychać było idealnie.

APEL DO WŁAŚCICIELI KLUBU

Puszczajcie sobie to swoje disko albo amatorskie kapele i się nie bierzcie za
      poważne koncerty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Rock`69 Re: Abracadabra Gothic Tour 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:40
        Opożnienie wynikło ze spoźnienia zespołu, miał być o 16, był o 18. Warunki
        lokalowe w Rock 69 wiadomo jakie są, więc trudno z tym dyskutować. Odbyło się
        tam wiele bardzo udanych koncertów (Coma, Dezerter, Ksu, Bohema, Farben Lehre,
        Mech itd ), organizatorem nie był Rock 69 tylko twórca trasy Abracadabra. Wiele
        jest do żyzenia, sam doskonale o tym wiem, rzeczywistość jednak rewiduje zapędy,
        a ekonomia jest bezwzględna. Na tym na razie zakończę. Pozdrawiam i życzę miłego
        dnia. MK PS inną historią jest sam fakt odbycia się tego koncertu, ale o tym
        mogę opowiedzieć w realu przy piwku w Rock`69, zapraszam :)
        • Gość: Marek Re: Abracadabra Gothic Tour 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:40
          Dziękuję za odpowiedź.Dla mnie wystarczy.

Byłem na niektórych z wymienionych wyżej koncertów i nie narzekam na brzmienie -
          czyżby mniejsze wymagania mieli?????

BTW Jakby Dezertera powtórzyć bo to dwa lata mija a publika powinna dopisać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka