Dodaj do ulubionych

radny.milczy@ump.pl

25.10.06, 23:11
Ja też kiedyś, dość dawno, bo gdzieś na początku kadencji wysłałem maila do
wszystkich radnych. Prawie bez echa. O ile pamiętam, choć może pamięć mnie
zawodzi, odpowiedział wtedy tylko pan radny Nowicki. A wielmożnego pana
radnego Korgę zaniepokoiłem mailem nie tak dawno ze dwa razy. I nie wiem, czym
uzasadnić brak odpowiedzi? Nadawca nie dość godny? ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: !?!? Re: radny.milczy@ump.pl IP: *.tpnet.pl 26.10.06, 09:08
      W Radzie Miasta ne muszą być
      Papraki
      i
      Statyści
      i ich reprezentant Korga
      Patrz, kogo będziesz teraz wybierał!
      • Gość: Jan Osiedlowy Re: radny.milczy@ump.pl IP: *.c245.petrotel.pl 26.10.06, 09:27
        Panowie nie dziwcie się,że radni nie odpowiadają na pocztę elektroniczną,gdy
        oni nie odpowiadają na pisemne wnioski z podpisami 95 obywateli miasta,w spra-
        wie obniżenia ceny wykupu części ułamkowej gruntu Gminy Płock pod ich własnymi
        garażami z 10 % do 1 % wartości,jak przy wykupie mieszkań własnościowych. Orygi-
        nał wystąpienia mieszkańców otrzymał wiceprzewodniczący RM,a kopie 3 radnych.
    • Gość: awam Re: radny.milczy@ump.pl IP: *.c153.petrotel.pl 26.10.06, 09:54
      12 listopada tym państwu powiemy - już dziękujemy.
      • Gość: płocczanka Re: radny.milczy@ump.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:44
        Dla nich milczenie jest złotem po co się narażać i zdrowie tracić jest radnym i
        to wystarczy gdy zajmuje miejsce a mało robi dla mieszkańców
    • Gość: no name Re: radny.milczy@ump.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:13
      Nie wymagajmy od radnych obslugi poczty elektronicznej - to bardzo trudna sprawa
      pracowac przy komputerze i odpowiadac na e-maile :-/.

TAK STANOWCZO PAŃSTWU JUŻ DZIEKUJEMY !!!!!! PŁOCCZANIE !!!
    • Gość: SARA radny.milczy@ump.pl IP: *.crowley.pl 26.10.06, 11:41
      Ciekawe, czy bez- radny Kosakowski zapłacił swoje długi??????? Mogłaby mu była
      pożyczyć, studiów ukończyć nie był w stanie, ale nakraść oj tak. Byleby nikogo
      nie poraził blaskiem swojego sztucznego uzębienia.
    • marwlod radny.milczy@ump.pl 26.10.06, 12:10
      Sam pod koniec zeszłego roku napisalem do radnego dzielnicy Siedlce w Gdańsku,
      p. Macieja Lisieckiego. Do tej pory nie odpowiedział.
    • Gość: dawid r. radny.milczy@ump.pl IP: *.organika.pl 26.10.06, 12:57
      wczoraj wysłałem na skrzynkę burmistrza i magistratu wniodek o próg zwalniający
      i do tej pory nic, pozyjemy zobaczymy.
    • Gość: temp Wyslalem do wszyskich posłow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 13:17
      pojedynczo maila tej samej treści. Dostałem kilka odpowiedzi automatycznych,
      dwie grzeczne i dwie takie, jakby pisali psychole z byle jakiego,
      nacjolnalistycznego, awanturniczego forum. Kogoś interesuje treść - służę.
    • mariuszg2 Re: radny.milczy@ump.pl 26.10.06, 13:40
      Radni są OK. Maili takiego śmiecia się nie czyta.
    • Gość: Płodzczanin Re: radny.milczy@ump.pl IP: *.c155.petrotel.pl 26.10.06, 13:59
      Czy zauważyliście Państwo gdzie są umieszczone bilbordy Mirosława Mileskiego,
      tylko przy kamerach, które miały bronić bezpieczęstwa mieszkańców a nie samych
      bilbordów, Dlaczego są skierowane tylko na nie?
      • Gość: WWW Re: radny.milczy@ump.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:05
        bredzisz
    • Gość: ox to norma IP: *.timplus.net 26.10.06, 14:26
      W PL przez internet nie zalatwi sie prawie nic (z paroma wyjatkami). Przeciez
      nawet na uczelniach trzeba stac po pare godzin w roznych kolejkach zeby
      cokolwiek zalatwic, a w koncu uczelnie maja krzewic nauke, oswiate, a wiec tez
      nowoczesnosc. Dobrym przykladem jest podejscie czesci mojej rodziny do internetu
      i komputerow. Uwazaja, ze moja praca to jakies pierdu-pierdu (programuje
      zdalnie) i pewnie nic nie robie cale dnie i w zasadzie nie wiadomo za co
      zarabiam 5 albo nawet 7x wiecej niz Oni. Po prostu wiekszosc ludzi w naszym
      kraju ma mentalnosc wiesniaka z zapadlej dziury, ktory z dziada pradziada tak
      samo obsiewa pole, a jakas mechanizacja to dobra jest dla innych.
      • Gość: twoja_stara Re: to norma IP: *.nyc.res.rr.com 26.10.06, 15:00
        Racja. Polska to TRZECI SWIAT (chociaz twierdze ze w Nigerii informatyka jest
        lepiej uzywana do celow publicznych) i nic na to nie mozna poradzic jedynie
        zgodzic sie z tym i jakos funkcjonowac.
        • Gość: ox Re: to norma IP: *.timplus.net 26.10.06, 16:13
          Jest nawet jeszcze gorzej. Ja mimo, ze jestem programista to czasem wolalbym,
          zeby w niektorych urzedach i firmach (tak, tez w firmach) dalej uzywano
          papierow. Bardzo czesto jest tak, ze ludzie nie potrafia obsluzyc
          oprogramowania, czesto programy nie dzialaja, sa zle dobrane, itp problemy.
          Gdzie niegdzie pracownicy sie wycwanili i klientom (petentom) wmawiaja, ze mimo,
          ze pracuja od 7 to klientow przyjmuja od 8 bo komputery trzeba wlaczyc (moj, juz
          dosc leciwy 7letni komp wlacza sie w ciagu max 5min). Widzialem tez karteczke
          tresci: "W zwiazku z przejsciem naszego dzialu z pracy recznej na komputerowa,
          klienci beda obslugiwanie znacznie wolniej, za co serdecznie przepraszamy"
    • comrade Mejl do prezydenta Krakowa, pana Majchrowskiego 26.10.06, 14:37
      tez bez odpowiedzi... Ci ludzie po prostu nie uznaja internetu, albo nie
      potrafia w outlooku skonfigurowac odbierania mejli z kilku skrzynek i ew. regul
      do umieszczania ich w odpowiednich folderach. A nawet przeciez nie musza tego
      umiec - wystarczy ze ktos zrobi konfiguracje za nich a im pokaze tylko ktory
      guzik wciskac zeby odbierac mejle i jak wysylac....
    • Gość: k.w. radny.milczy@ump.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:03
      Gazeta krytykuje radnych , a sama nie odpowiada . Wysłałam kilka maili do
      gazety i na żaden nie otrzymałam odpowiedzi . Łatwo krytykować innych
      • Gość: y.y Re: radny.milczy@ump.pl IP: *.biznespolska.pl 26.10.06, 15:30
        Gazeta nie jest instytucją państwową ani samorządową, nie działa za pieniądze z
        podatków ergo nie ma obowiązku nikomu odpowiadać. Radni wręcz przeciwnie. Warto
        myśleć zanim się coś napisze.
    • Gość: radny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: RADOMIACZEK Re: radny.milczy@ump.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:27
      Ja tez 3 lata temu napisałem do paru radnych, w tym do kandydatów na radnych.
      Żaden nie chciał mi odpisać. A gdy jednemu kulturalnie nawrzucałem - dopiero
      się odezwał i mnie zaczął straszyć... A gdy mu wyjaśniłem, na czym ten mój test
      polegał, znów zamilkł. Ach ci ludzi. Oni nie są warci naszej uwagi. Kogo my
      kur... wybieramy???
    • daariusz1 No nie wszyscy tacy bee... 26.10.06, 16:22
      ...ale to może w Warszawie? Ja gdy jakieś 3 lata temu zapytałem się o warunki
      wykupu nieruchomości (mieszkanie komunalne chciałem mieć na własność).
      Błyskawicznie dostałem odpowiedź co i jak zrobić(chyba z powodu kasy dla miasta
      a właściwie gminy Warszawa Bielany - wtedy ponad 12000) A za parę dni inne
      maile z głupotkami które sobie wzajem znudzeni urzędnicy wysyłają (i nie tylko
      oni bo i kupa z Was to teraz robi). Pewnie mój adres znalazł się tam
      przypadkiem. Gdy odpisałem ,że mi się taki przyjazny urząd bardzo podoba to już
      zaległa cisza. Pewnie biedna praktykantka się zorientowała jakiego głupa
      palnęła. Ha!
    • Gość: radny Mam władzie i nie trace czasu na hołote. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:49
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka