Dodaj do ulubionych

Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej C...

09.11.06, 23:23
Dwie odpowiedzi mnie zaskoczyły:
1. Pan Buraczyński chce odbudować antypodkowę. Czy to błąd redakcji, czy z
antypodkową coś się stało w ostatnich dniach, że wymaga odbudowy? A może
chodziło jednak o podkowę?
2. Pan Milewski "nie wie" czy w Płocku powinien powstać drugi hipermarket.
Spodziewałem się raczej, że udzieli odpowiedzi "po moim nieboszczyku". Ale ta
odpowiedź nie jest lepsza, bo co to za prezydent, który nie ma zdania w tak
ważnej sprawie? A może raczej zdanie to ukrywa przed nami, żeby nie zrazić do
siebie wyborców? :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: Który z kandydatów na prezydenta najbardziej IP: *.c153.petrotel.pl 10.11.06, 00:06
      Najważniejsze to:czy prezydent MM pozwał do Sądu redakcję "NMP,czy się przyznał?
      • Gość: jatujestem jesli nie pozwal to pozwie -wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:14
        tu trzeba klaskac i chwalic, jesli nie -to do wiezienia, pod sad,do
        piekla,zniszczyc,upodlic,zdeptac.bardziej wrednego typa na prezydenta sobie nie
        wyobrazam.MM na bruk!albo do pierdla bo jest za co!
        Glosujmy na wartosciowych kandydatow.(Struzik,Buraczynski)
        • Gość: she Re: jesli nie pozwal to pozwie -wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:13
          wartościowych- jak pan buraczyński-ze względu na wiek?lubię antyki, ale rządy
          tego pana już były. wice to dobry etat ale teraz chcemy kogoś z ikrą
          • Gość: she Re: jesli nie pozwal to pozwie -wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:23
            chyba najlepszy będzie pan nowakowski-zum teufel na kogoś tzeba głosować
    • Gość: uytu Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej C.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:07
      Odpowiedzi ocenić moZna w skali szkolnej na tzw niedostateczny z minusem. Brak
      polotu, brak własnego pomysłu. Chyba będę głosował oddając głos nieważny- co
      interpretuję jako wstrymanie się od głosu.
      Przyszłym prezydentem powinien być człowiek z KLASĄ, a wszystkim tym Panom
      brakuje podstaw kinderstuby.
      • Gość: dei zgadzam się. Żenuła na maxa IP: *.plock.msk.pl 10.11.06, 04:35
        Odpowiedzi typu "nie wiem", "obwodnica północna", "tramwaj finansowany z UE",
        etc. Mogę zrozumieć, że pytania były ogólne ale takich odpowiedzi to dzieci w
        przedszkolu udzielają. Wszyscy kandydaci są słabi. A kandydaci na radnych...
        biada temu miastu. Oddam głos na Nowakowskiego - choć zastanawiam się czy w
        ogóle pójdę - byle by ten ćwok MM nie piastował kadencji drugi raz.
      • Gość: Wiesia Re: Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 01:53
        Najlepszą klasę z tych kandydatów ma ten Nowicki, tyle ze nie wiedzieć czemu go
        nie wybiorą. Szkoda bo facet mało tego że nie głupi to jeszcze ma wygląd
        odpowiedni na to stanowisko.Widziałam go na Tumskiej jak rozmawiał z ludzmi,
        robi naprawdę dobre wrażenie.
    • Gość: mar Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej C.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 05:31
      Tak głosuje na Struzika - ma mądry plan rozwoju
      • Gość: zenek Re: Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej IP: 212.160.172.* 10.11.06, 08:38
        Krakowski mnie zaskoczył. SUper hala sportowo-widowiskowa. Jedyny !
      • Gość: koles Re: Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:03
        oni sa sprytni ze napisali"który z kandyadatów najbardziej ci opowiada"
    • henrykkreuz licytacja gruszek 10.11.06, 08:43
      to i tak tylko licytacja gruszek na wierzbie
      • Gość: OPAT Panie Henryku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 01:00
        co Pan się przejmuje. Przecież i tak, ktokolwiek by nie został wybrany, Pn z nim
        pójdzie do sądu. Jak się nie mylę, to Pana najbardziej kręci? Prawda?
        Krytykujmy najpierw siebie. Może Pan sobie wykombinuje plan i wystartuje?
        Pzdr
    • Gość: zileonyjarek Żaden, niestety... IP: *.plock.msk.pl 10.11.06, 08:43
      Wszyscy oni dali prawie te same odpowiedzi co oznacza to, że nie posiadają
      własnej konkurencyjnej wizji. W tym stanie rzeczy widze dwóch negatywnych
      kandydatów:
      1. Milewski za "nie wiem". Coś tu jest chyba "na rzeczy". Hipermarkiet, hmm.
      Raczej to oznacza "TAK" ale bez upublicznienia swojego stanowiska. Kręci więc;
      2. Struzik, wizje Nowego Rynku na wzór gąbinski. Prowincjonalnie i bez
      modernizacji infrastruktury. Bez rozmachu. Czyli nadal prowincja!

Mam niesmak po tej prezentacji. Płock tkwi nadal w tzw. układach a te nie
      kreuja nowych ludzi z odświeżającą wizja miasta. Fakt, pytania mogły być inne,
      szkoda, że są takie, bez polotu.
      Chodzi tu więc o tzw. koryta aby się załapać na dobry etat.
      • Gość: koles Re: Żaden, niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:02
    • Gość: InfoGłosPolska Re: Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej IP: *.c246.petrotel.pl 10.11.06, 08:52
      Głosujcie dobrzy ludzie na Mirosława Mileskiego!!!
    • Gość: obserwator Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej C.. IP: 89.229.145.* 10.11.06, 08:52
      No cóż , okazało się, że Z.Buraczyński czuje Płock. Wie, ze plac musi zostac
      pusty. Odbudowa Podkowy jest koniecznością a budowa podziemnych parkingów,
      jest dobrym rozwiązaniem. A fontanna? Ile już ich jest od ratusza, poprzez
      Tumską? Nie zabudowujcie placu.
      • Gość: Z.B.do Romana J. Re: Który z kandydatów na prezydenta najbardziej IP: *.c157.petrotel.pl 10.11.06, 09:08
        Oczywiście powinno być"odbudować podkowę",bo antypodkowa już jest,to błąd druku!
    • Gość: ona Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej C.. IP: *.class147.petrotel.pl 10.11.06, 09:11
      Ja będę głosowała na Śliwińskiego. Facet ma konkretną wizję. Nie powiela
      wytartych już pomysłów. Chyba już czas by pozbyć się na zawsze tych osób, które
      tylko klepią bez sensu.
    • Gość: płocka Re: Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej IP: *.class147.petrotel.pl 10.11.06, 11:53
      masz racje co to za kandydat co na pytanie odpowiada - nie wiem, jak można
      kandydowac na prezydenta Płocka i nie miec zdania w sprawie dot. Płocka.
      • Gość: płocczanka Re: Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:30
        budowa jeszcze jednego sklepu to nie jest najważniejsze dla Płocka , natomiast
        poprawa komunikacji to jest sprawa najważniejsza . Będę głosowała na prezydenta
        Milewskiego , bo tyle zrobił dla Płocka , nikt się do tej pory nie odważył , no
        a że niektóre poważne inwestycje niedokończone ? czyż nie buduje się własnego
        domu latami ? Pan Buraczyński pokazał ,,klasę" w Gazecie wspólnie z panem
        Wiśniewskim i resztą starej skompromitowanej komuny . Wstyd mieć takiego
        prezydenta .
    • Gość: Wojtek Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej C.. IP: 193.59.95.* 10.11.06, 12:46
      Pozytywnie zaskoczyła mnie wyważona wypowiedź kandydata LPR. Może dr Jelec
      zainspiruje prezydenta Milewskiego w kierunku bardziej racjonalnego
      realizowania prawicowego programu dla Płocka.
      • Gość: Ziom glosujcie!!! Konicznie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:18
        Ludzie glosujcie, kazdy ma swoje sumienie i upodobania, ale niech kazdy odda
        glos to nasz obowiazek...

ja na pewno nie zaglosuje na Struzika... to karierowicz, tak naprawde przez
        tyle lat nic dla Polski nie zrobil, a mial mozliwosci, dla Plocka tak czy
        inaczej nic, to kolejna ciepla posadka dla niego... Struzik OUT!!!

na pewno nie zaglosuje na Milusia... przepraszm bardzo, ale takie marnowanie
        pieniedzy podatnikow i nie wyciaganie konsekwencji z pracy w urzedzie to
        czerwona kartka... ktos powie ale co co chodzi??? A o to ze winni za podolanke
        i inne pomniki nie zaostali ukarani, a winni sa znani Milusiowi, on o wszystkim
        wie i gdzie tu Prawo i Sprawiedliwosc?!!! co do tumskiej to jak mozna wykonawcy
        (wektrze) przedluzac okres wykonania roboty, kiedy termin juz minal???wektra
        powinna kary placic??? musial miec z tego ostre korzysci..... Milus OUT!!!

Buraczynski - tu juz samo nazwisko dyskwalifikuje OUT!!!

Reszta pewnie chce sie dorwac na cieply stolek i kosic kaske no i umiescic
        swoich kolesi... kurcze to na kogo glosowac??? ja zadecyduje w niedziele...

• Gość: Fanka Andrzeja Re: glosujcie!!! Konicznie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:15
          Ludzie głosujcie na Nowakowskiego!!!!
        • Gość: Marek Re: glosujcie!!! Konicznie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:08
          Już gdzieś widziałem ten tekst. Klonujesz?
          • Gość: Ziom tak klonuje hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:25
    • Gość: płoczczanin Re: Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:28
      Dopóki nie wymyślą kar za niespełnione obietnice przedwyborcze to mnie na
      wyborach nie zobaczą. Proponuje aby każdy tak zrobił. Mówić że Płock to za 4
      lata będzie Nowy York, każdy potrafi. Z kiełbasy przedwyborczej conajwyżej 10%
      wykonują, reszta to puste frazesy. Tu nie chodzi o poprawę bytu płocczan, ale o
      ciepłe posadki na kilka latek. Dlatego w niedzielę wyjeżdzam poza Płock i cześć.
      • Gość: zielonyjarek Re: Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej IP: *.plock.msk.pl 10.11.06, 18:57
        Głosuj inaczej wygraj wybory antykandydat! Nie głosowanie to oddanie za darmo
        głosu na niego. Pomyśl. Zostań i zagłosuj! To racjonalne.
      • Gość: Ziom Glosuj!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:29
        nie wyjezdzaj, jeden dzien glosowania, potem przez 4 lata bedziemy ciagnac
        kosekwencje... oddaj glos, jak Ci sie twarz nie podoba, to przynajmniej na
        partie....
        • biutiful_beata Re: Glosuj!!! 10.11.06, 21:38
          mój kolega jak zobaczył listę radnych nmp i samoobrony to nie wiedział czy ma
          się śmiać czy płakać....

odpowiedź jest prosta: teraz można się z tego śmiać

ważne żeby zagłosować tak, żeby po 12 nie płakać...

przede wszystkim ze wstydu

do zobaczenia na głosowaniu!!! ja pójdę.
          • Gość: Omek taki sam Re: Glosuj!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:24
            Dlaczego w tym kraju tylu czubów pcha się do koryta.
            chyba tylko po to aby sie nażreć i nachlać a póżniej tydzień opowiadać wśród
            znajomych kto z kim spał, kto i jak haftował
            Biedny ten kraj ,biedny ten kraj
    • Gość: Gimnazjalista Re: Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 16:11
      A moim zdaniem hipermarket nie powinien powstawać na drugim końcu płocka
      (kandydatom chodziło o Winiary lub Ciechomice - chyba???). Wręcz przeciwnie
      Uważam, że: Hipermarket powinien powstać na Podolszycach jak njbliżej Auchan.

1. Skoro na podolu już upadł jako taki "mały" handel to niech tam będzie
      kolejny hipermarket.
      2. Po co zabeirac klientom czas i pieniądze na paliwo lub bilety KM aby
      jeździli tam gdzie jest "taniej"???
      3. Łatwiej dla dostawców (zawsze to mniej km na liczniku)
      4.Tylko do Podolszyc jest dobry dojazd (na pewno gorzej sie jedzie do
      Radziwia lub Winiar-z centrum city.
      5. Tylko sklep w pobliżu CH Auchan może stworzyć dla niego konkurencje.
      6. Hipermarket nie może być w centrum.

Powiecie pewnie: A po co na Podolu następny Hipermarket?!- odpowiadam a po co
      Płockowi Hipermarket... Lepiej kino pobudujcie, bo się młodzież demoralizuje
      • stuntman Re: Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej 11.11.06, 17:46
        Drugi hipermarket na Podolszycach to nieporozumienie, powinien zdecydowanie
        powstać po przeciwnej stronie miasta, ponieważ:
        1. całkowicie zablokuje to dojazd na Podolszyce
        2. zapewnia równomierny rozwój miasta
        3. daje impuls dzielnicy w której centrum handlowe powstanie (vide Podolszyce)
        4. w Galerii Wisła będą delikatesy czyli spożywczak działający jak hipermarket
        Poza tym nie powinno się mówić 'lepiej kino zbudujcie niż hipermarket' - obie
        inwestycje są niezbędne, a kina z tego co wiem będziemy mieli dwa za jakiś czas.
    • Gość: jatutezjestem bron boze na mileskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:30
      jest w kim wybierac cale szczescie!
      ja oddam glos na wartosciowego kandydata
      na Struzika !
      • Gość: POinformowany Milewski przeprasza ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:01

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=51809046&a=51958159
        Nic dodać nic ująć.
        • Gość: Zyga Re: Milewski przeprasza ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 01:49
          a ja mam wrazenie że wygra któryś z kandydatów o którym mało sie pisze.moze i
          dobrze. mam dosc pisu, po. poza tym jakos mi sie wydaj eze płock to zawsze
          bylo rozsadne miasto, choc ostatnie wybory samorzadowe tego nie pokazały.co do
          milesia...no głąb straszny.porazka, facet bez jaj, bez smaku, bez wyraźnej
          wizji, frustrat jak ci na górze, kosmita.do tego groźny. mysle ze jak był w
          podstawówce to inne dzieci sie z niego smiały. stad to sie chyba bierze-
          patrz gosiewski, kaczyn- scy i inni pokrzywdzeni przez naturę. a ten nowakowski
          to mi wyglada na lpr.dziwny jakiś.poza tym nauczyciel polskiego- to nie moze
          być dobry prezydent, sorry, ale dla mnie humanisci to sie nadają do gadania
          jedynie i to nie koniecznie. struzik- przeciez bedzie pewnie marszalkiem znów
          wiec wszystkich oszukuje tak naprawde.buraczyński- kosmos!!!nie ta epoka.wiec
          kto na boga ojca????moze ten nowicki, słyszałem że nie kradnie, ale podobn
          mało idzie na układy, a ta reszta?kosmos!!!
          • Gość: Domi Re: Milewski przeprasza ?? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 12.11.06, 18:32
            słychaj Zyga ten Nowakowski to wcale nie byle jaki nauczyciel poniważ uczy
            najważniejszego języka POLSKIEGO, bez którego nie byłoby takich wyborów, ja
            jestem umysł ścisły, szanuję humanistów nie tak jak Ty....
            ja gdybym mogła głosować, oddałabym swój głos na Nowakowskiego - znam tego
            człowieka i sadze że podołałby temu zadaniu, pozdrawiam
    • Gość: apli Re: Który z kandyadatów na prezydenta najbardziej IP: *.c155.petrotel.pl 12.11.06, 17:43
      Tak ,prawda jest taka ten który był niesprawdził sie ani prawa ,ani
      sprawiedliwosci mase nietrafionych inwestycji ,rozpaprany most bałagan w
      spółkach miejskich .MYsle że można dac szanse PO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka