zaz-y 23.11.06, 10:17 Dla wszystkich niezadowolonych z darmowego internetu w Płocku podaję alternatywne rozwiązanie: www.crowley.pl/twimax.html Jeśli będą zainteresowani to rozwinę myśl. Pozdrawiam, ZAZ-y Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ino żwawo Re: Internet w Płocku IP: *.c243.petrotel.pl 23.11.06, 16:23 > Jeśli będą zainteresowani to rozwinę myśl. rozwijaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: Internet w Płocku IP: *.c156.petrotel.pl 23.11.06, 21:21 WIMAX Alvariona technologicznie jest znacznie lepszy, a to rozwiązanie zastosowali panowie w Ratuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no7 Re: Internet w Płocku IP: *.eranet.pl 24.11.06, 22:43 Rozwiń bo nie wiem co masz na myśli - chciałbyś stworzyć sieć konkurencyjną, chcesz samodzielnie podłączyć się gdzieś, jakiś Internet w to wpuśić? I oczywiście przydział częstotliwości też dostaniesz? Częstotliwości, na które robione są przetargi... Odpowiedz Link Zgłoś
zaz-y Re: Internet w Płocku 25.11.06, 23:48 Przecież napisałem: "Dla wszystkich niezadowolonych z darmowego internetu w Płocku podaję alternatywne rozwiązanie: www.crowley.pl/twimax.html Jeśli będą zainteresowani to rozwinę myśl." Nie chcę tworzyć sieci konkurencyjnej (aczkolwiek potrafię i robię sieci), nie chcę się samodzielnie nigdzie podłączać (aczkolwiek potrafię i mam możliwości), nie chcę w to wpuszczać żadnego InterNet-u, nie... itd. Ja nie jestem niezadowolony a i zainteresowanych nie widzę tłumów, a psioczących i płaczących na forum było wielu (wszyscy niezadowoleni). To jak w końcu jest z darmowym internetem w Płocku? Funkcjonuje czy nie? Pozdrawiam, życzę miłej niedzieli (wyborczej, HI) ZAZ-y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no7 Re: Internet w Płocku IP: *.eranet.pl 26.11.06, 00:45 no jak budujesz sieci, to masz możliwości sprawdzić - laptop w rękę i wycieczka po Płocku ;-) Tłumów nie widać ale zainteresowała mnie sensowność Twojej informacji: "Jeśli będą zainteresowani to rozwinę myśl" - ja jestem zainteresowany rozwinięciem Twojej myśli! Rozwijaj, proszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonyjarek Re: Internet w Płocku IP: *.plock.msk.pl 27.11.06, 07:49 Facet przerwał w pół słowa i takia jest z nim rozmowa. Przecież wie, że "wszyscy są "niezadowoleni" jak napisał. Proponuje ostrożność ... Odpowiedz Link Zgłoś