Dodaj do ulubionych

FotoForum "Płock"

15.12.06, 12:16
Hej,
a może chcielibyście mieć własne FotoForum? Moglibyście tam zamieszczać
zdjęcia z Waszego miasta, przecież macie wiele ciekawych miejsc do pokazania.
O ile przyjemniej sie dyskutuje, gdy mozna pokazać to, o czym się mówi, prawda?
No ale teraz wszystko zelaży od Was.
Inkubator czeka na Was!
Im więcej osób pokaże zainteresowanie, im więcej zdjęć wstawicie, tym szybciej
bedziecie mogli sie pochwalic własnym FotoForum.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Inq_bator Re: FotoForum "Płock" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 13:06
      galeria.plock24.pl
      • Gość: mertyk Re: FotoForum "Płock" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 13:32
        oj nie przesadzałbym z tą galerią, dużo hałasu o nic
        • Gość: bull-dog Re: FotoForum "Płock" IP: 80.50.239.* 15.12.06, 13:59
          zrób i zorganizuj lepszą galerię malkontencie
          • ka.szaa Re: FotoForum "Płock" 15.12.06, 15:11
            Spokojnie ;)
            Faktycznie fajna galeria ale hmm FotoForum ma ten +, że można sobie spokojnie
            dyskutować dodając zdjęcia.. Można zakładac tematyczne wątki np. "najfajniejszy
            budynek", "najbrzydsza ulica" .. oczywiście daje przykład..
            Myslę, że jest dużo osób, które spędzaja na forum Płock duzo czasu , a takie
            miejsce, gdzie by mogły dodawac jeszcze zdjęcia do dyskusji by było fajną
            sprawą, co Wy na to?
            • Gość: bull-dog Re: FotoForum "Płock" IP: 80.50.239.* 15.12.06, 15:25
              ka.szaa moj powyzszy wpis tyczyl sie tego leszcza przede mną:) a co do Foto-Forum Płocka jestem za, zdjęć z Płocka nigdy za wiele. Można byłoby tu wrzucać fotki, które nie mieściłyby się w plock24.pl z różnych względów. Ka.szaa ma rację, można zakładać wątki różne różniste. Spojrzeć wystarczy w Foto-Forum Warszawy czy Torunia. Myślę, że byłaby to fajna zabawa oraz odskocznia od tego upolitycznionego i zabagnionego forum.
              pozdr.
              • ka.szaa Re: FotoForum "Płock" 15.12.06, 16:35
                ;)) to na co czekasz.. Załóż wątek w Inkubatorze, daj przykład i wrzuć jakieś
                zdjęcia. Jestem pewna, że nie tylko Ty uznasz to za dobry pomysł i inne osoby
                zaczną dodawac fotki ;))
                Właśnie, FF Warszawy jest bardzo aktywne, ludzie sie tam świetnie bawią, robią
                konkursy, gadaja pod zdjęciami. Na FF Płock tez tak byc może.
                Ale dośc pisania.. teraz czas na Was.. ;))
                • Gość: Marcin Re: FotoForum "Płock" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:52
                  Jest już taka galeria galeria.plock24.pl/ ogrom świetnych zdjęć więc nie
                  widze sensu.
                  • ka.szaa Re: FotoForum "Płock" 16.12.06, 12:54
                    jest wiele osób, które nie korzystaja z tamtego serwisu a chciałyby tutaj
                    zamieszczac zdjęcia..
                    Widzę, że powstał wątek w Inkubatorze - cieszy mnie to :)) Nic nie stoi na
                    przeszkodzie, byś i tutaj zamieszczał zdjęcia :)
                    • Gość: Jacek Re: FotoForum "Płock" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 15:02
                      pomysł bardzo dobry, ja chętnie z niego skorzystam
                      • maciek.zwany.jajem proponuję podlinkować jako podforum F.Płock 16.12.06, 18:55
                        Będzie łatwiej trafić.
                  • Gość: mika_p Re: FotoForum "Płock" IP: *.c155.petrotel.pl 17.12.06, 01:16
                    No właśnie, Marcinie, plock24 to galeria świetnych zdjęć, a na FotoForum bedzie
                    można się pobawić. Plock24 to galeria atystyczno-dokumentacyjna, tak mi sie
                    zdaje.
                    • roman_j Re: FotoForum "Płock" 17.12.06, 14:11
                      Zgadzam się z Tobą, Mika. Tak właśnie należy traktować ten pomysł. Nie jako
                      konkurencję, ale jako uzupełnienie. I nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zdjęcia
                      z jednego serwisu trafiały do drugiego i odwrotnie. :-))
    • fotopstryk3 Re: FotoForum "Płock" 17.12.06, 09:54
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,54018642.html
      ZAPRASZAM
    • roman_j Re: FotoForum "Płock" 17.12.06, 14:10
      Większość liczących się miast ma już takie fotofora, więc bez wątpienia i Płock
      powinien mieć. Zwłaszcza, że wielu płocczan ma ambicje uważać swoje miasto za
      metropolię, a tymczasem swoje fotofora mają już mniejsze miasta m.in: Grudziądz,
      Józefów, Ostrowiec Świętokrzyski, Otwock. :-))
    • kazuyoshi78 Re: FotoForum "Płock" 18.12.06, 14:37
      Póki co sporo płockich zdjęć jest tutaj:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,46505016.html
      Zachęcam Was serdecznie do umieszczania swoich zdjęć w tym właśnie miejscu,
      dopóki nie powstanie Wasza własna fotogaleria.
    • Gość: roman Re: FotoForum "Płock" dobry pomysł ale zalogowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 19:02
      to po co to otwierać i na starcie eliminować wiekszość potencjalnych chętnych
      • roman_j Re: FotoForum "Płock" dobry pomysł ale zalogowany 18.12.06, 23:00
        To niech się ta szanowna "większość potencjalnych chętnych" wyposaży w konta (o
        ile rzeczywiście problem dotyczy większości, a nie pojedynczych forumowiczów).
        To w końcu chyba nie jest problemem wymyślić sobie login i hasło? Ja mam konto
        od prawie 5 lat i nie narzekam. :-))
    • beerek Re: FotoForum "Płock" 18.12.06, 20:44
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,54018642.html
      wrzucajcie swoje fotki, wrzucajcie. mniej gadać, więcej działać ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka