roman_j 21.12.06, 22:03 A teraz rozszczekają się pewnie różne antylewicowe pieski. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 22:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock do romana 21.12.06, 23:11 ...swoim wpisem straciłeś resztę szacunku, którym Cię darzyłem za Twą "forumową działalność" i poziom jaki zachowywałeś podczas wymiany poglądów z innymi forumowiczami... ...ponoć swoje forum założyłeś, by odseparować się od chamstwa na płockim forum - szkoda, że stosujesz podwójne standardy... co do hetkowskiego: w jego niewinność wierzę tak samo, jak wierzę w skuteczność milewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papilot Re: do romana IP: *.c240.petrotel.pl 21.12.06, 23:27 Miltonie! I Ty to piszesz?! Ty!!!? Którego zawsze ceniłem, a teraz wykazujesz lekceważenie wobec praworządnej, niezależnej instytucji jaką jest sąd??? Przykre, że jesteś negatywnym przykładem liberała :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio o standardach romana już było kiedyś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:56 ofiacjalny nick romana wszyscy znają - no tak, to przecież ten jedyny, który się podpisuje, itd. ale kiedy chce dać upust swoję prawdziwej forumowej naturze używa innych nicków, choćby orangejuice o czym było tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=25505744&a=25519527 i zobaczcie jak się broni :) że on nie wie, ile osób korzysta z jego domowego komputera he he - dom otwarty, jak chcesz to wchodzisz, nawet nie musisz się romana pytać czy możesz a typek na pewno jest z niego śmieszny - takich można rozpoznać choćby po tym, jak wysoko podciągają spodnie - pasek ma zwykle zapięty prawie na wysokości sutków :) Odpowiedz Link Zgłoś
passa Re: o standardach romana już było kiedyś... 18.01.07, 10:49 Znam takiego, ktory podobnie zapina pasek(...). Został posłem, rodem z(???). Nigdy nie sądziłem, że to może mieć takie socjo-patyczne objawy(...). Czy to w genach się przenosi? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: Hetkowski niewinny 21.12.06, 23:15 No to mamy wreszcie deklarację polityczną Romana. Przypuszczam, że p. Hetkowski padł ofiarą spisku swoich współpracowników chcących mu załatwić wygraną :) Biedny, zaszczuty człowiek. hau hau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikaczu Re: Hetkowski niewinny IP: *.c158.petrotel.pl 21.12.06, 23:39 jeden kundelek już zaszczekał w sposób dla siebie charakterystyczny, rozopczynając tę dyskusję i obrażając innych forumowiczów, którzy nie popierają jego poglądów. "oświecony" romanie_j rzeknę Ci - Si tacuisses, philosophus mansisses.. Sprawa nie jest ostatecznie rozstrzygnięta. Posilę się w tym miejscu starą zasadą prawa rzymskiego - Res iudicata pro veritate habetur, co w konsekwencji oznacza tyle, że od wyroku przysługuje apelacja, zarowno pani Grażynie O. jak i oskarżycielowi publicznemu. Tak więc, bez wiedzy czy oskarżyciel nie skorzysta ze swojego prawa i doputy dopóki wyrok nie uprawomocni się przedwczesne są radości zarówno Twoje "rozszczekający piesku" jak i pana Wojciecha Hetkowskiego. Tak więc widzisz sam, że nie masz powodów by obrazać innych nazywając ich pieskami rodzimy pseudointelektualny mułło o bolszewickiej mentalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jur Re: pikaczowi IP: *.plock.msk.pl 22.12.06, 09:40 Hehehehehe! Zółwik!!! Hehehehe. Dobre! Ad rem, finis coronat opus! I po...ptokach. hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: Hetkowski niewinny 22.12.06, 03:50 roman_j napisał: > A teraz rozszczekają się pewnie różne antylewicowe pieski. ;-)) > Myślę, że teraz łatwiej zrozumieć Twoją, delikatnie mówiąc, niechęć do obecnie urzędującego Prezydenta Miasta Płocka. Zapewne dla Ciebie jest złą wiadomością, że pan Mirosław Milewski wygrał wybory bez żadnych przekrętów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek20000 Re: Hetkowski niewinny IP: *.c242.petrotel.pl 22.12.06, 06:04 to i tak wszystko wina PO.....a tak a propos : kto to jest Zbigniew D. czy to moze Zbyszek Dymke????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumburak Re: Hetkowski niewinny IP: *.class147.petrotel.pl 22.12.06, 07:18 heheeh Wojciech H. nic nie wiedział hehehe A ile dostał pan Jacek K.?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Hetkowski niewinny 22.12.06, 13:21 kiedys_plock napisał: > że pan Mirosław Milewski wygrał wybory bez żadnych przekrętów. ...jeżeli nie liczyć wydania samorządowej kasy na prywatną kampanię pod postacią ulotki (którą obłudnie nazwano informacją), a której druk dodatkowo i tak przekroczył koszty wymienione w ustawie o finansowaniu kampanii. Ale to przecież pikuś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Płocka [...] IP: 80.55.10.* 22.12.06, 07:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolokolo Madagaskar IP: *.c153.petrotel.pl 22.12.06, 08:24 Czy fałszowali czy nie - napewno popełnili błąd. Dali sie złapac!!!A teraz przez ich brak profesjonalizmu muszę znosić rządy osoby zupełnie niekompetentnej.Jedyny plus dla Pana Milewskiego to kostka polbrukowa w Imielnicy.Szkoda ze tylko po drodze do domu Pana Prezydenta.Plus dla mnie - mieszkam na tej samej ulicy:-) PiS na Madagaskar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Madagaskar IP: *.c247.petrotel.pl 22.12.06, 08:45 28 grudnia ma zapaść wyrok w sprawie Milewskiego. Mam nadzieję że skazujący i da nam płocczanom możliwość uwolnienia się od Mirosława Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaroo Re: Madagaskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:05 Milewski został oskarzony przez Grażynę O. z zemsty za to ze zasiadla na ławie oskarżonych. Teraz dopiero widać kto narobił najwięcej przekrętów w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikaczu Re: Madagaskar IP: *.c246.petrotel.pl 22.12.06, 17:32 Oskarżenie padnie w sądzie. Podobnie jak z oskarżeniem, którego to forum dotyczy. Nie zostalo w dostateczny sposób uprawdopodobnione, że Milewski działał na szkodę gminy Płock. Idę o zakład, że tak będzie, potem może apelacja i ciąg dalszy, jak to w takich sprawach bywa. Tak więc nie ciesz się zawczasu to raz, dwa, że nie wszyscy płocczanie myślą jak Ty, szanowny Kolego, na co dowodem były ostatnie samorządowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio zły tytuł - powinno być "Hetkowski czysty jak łza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:47 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postronny Re: Hetkowski niewinny IP: 88.220.32.* 22.12.06, 09:02 Dobrze mówicie że rozszczekają się prawicowe pieski, myślę że szkoda tego Hetkowskiego - tak na prawdę to przeżył facet tyle fstydu i podejrzeń a jego praca którą stracił i jest niewinny a kto mu zwróci to co utracił. Co by nie powiedzieć to musimy wierzyć w wyrok sądowy i dlatego uważam że Hetkowski przeżył prawdziwą tragedię której nikomu nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Hetkowski niewinny 22.12.06, 09:54 roman_j napisał: > A teraz rozszczekają się pewnie różne antylewicowe pieski. ;-)) > O bełkocie zaplutych karłów reakcji Pan zapomniał.:( Po takim dictum, przyłączam się do rozczarowanego miltona. Jeśli Pan publicznie nie walnie się w piersi i nie powie, że się Panu "wypsło" z tymi pieskami - nie da Pan szans paru uczestnikom tego forum na rzeczową z Panem rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowany Re: Hetkowski niewinny IP: 193.59.95.* 22.12.06, 11:05 Po tej wypowiedzi Romana J., z którym nieraz nie zgadzałem się, ale szanowałem jego poglądy, zdecydowanie rosną w moich oczach ludzie, których na forum atakował. (Ostatnio "najgorliwiej" i "obiektywnie" od Romana obrywali Prezydent MM i Przewodniczący płockiej PO AJ...). Przypomnijmy sobie, kogo jeszcze Roman karcił ? Teraz już wiemy, z jakich pozycji ideologicznych. Przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etyk Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:36 Czy krzywda wyrzadzona czlowiekowi i proba dania mu odrobiny satysfasfakcji musi byc rozpatrywana z pobudek ideologicznych ? Mysle ze pora na opamietanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Hetkowski niewinny IP: *.mofnet.gov.pl 22.12.06, 11:34 ŻENUA!!! Ofiarami sa jak zwykle slupy..., a pociagajacy za sznurki bawia sie smacznie i zacnie..., abstrahujac zupelnie od glownrgo nurtu, czy to praswica, czy lewica, czy centrum-;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Hetkowski niewinny, było do przewidzeniadlateg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:17 dlatego proces trwał latami, zginęły dokumenty z sądu, wszystko dlatego ze niewinny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Hetkowski niewinny, było do przewidzeniadlateg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:17 dlatego proces trwał latami, zginęły dokumenty z sądu, wszystko dlatego ze niewinny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Hetkowski niewinny, było do przewidzeniadlate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:26 teraz trzeba go oskarzyc o pedofilie i molestowanie chetni do zeznan napewno sie znajda moze nawet te same osoby co w zakonczonym procesie no kto pierwszy ? Sprawdzilbym takze czy nie ma go na liscie agentow wsi albo sb Niech ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Hetkowski niewinny, było do przewidzeniadlate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:58 i miliardy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek cham zawsze bedzie chamem, ma to wrodzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:23 leczenie u psychiatry mało skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: cham zawsze bedzie chamem, ma to wrodzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 13:00 Moze wspolpracowal z radzieckim gru lub izraelskim mossadem Trzeba cos na niego znalezc bo a nuz sie podlec podniesie Najlepiej jeszcze przed swietami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: cham zawsze bedzie chamem, ma to wrodzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 13:19 Niezlych czasow doczekalismy Najwiekszy oszust w Plocku ,pensjonariusz zakladu karnego Zbigniew D. jest wiarygodnym swiadkiem Zbysiu ilu ludzi przeklina godzine gdy wciagnales ich w swoje interesy i ile dzieki tobie stracili ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrzywdzony Re: cham zawsze bedzie chamem, ma to wrodzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 13:35 Znam kilkunastu takich baranow jak ja Mam zalosna satysfakcje po tym procesie ze nabrac sie dali tez prawnicy a nie tylko prostaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do remka Re: cham zawsze bedzie chamem, ma to wrodzone IP: 218.206.99.* 22.12.06, 16:49 Gość portalu: remek napisał(a): > leczenie u psychiatry mało skuteczne zmien lekarza prowadzacego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:50 A roman zasraniec, żulik pospolity obstaje za czerwonymi przestępcami. Brawo pomylony zasrańcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARZ Re: Hetkowski niewinny IP: *.static.kutno68.tnp.pl 22.12.06, 15:00 Po tej lekturze ....jedyny wniosek podany w poście romana_j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:51 ------------------------------------------------------------------------------- Nie oglądajcie rozgłośni telewizyjnej Subotica - TVN 24; jest to żydowsko- liberalne kompletne dno moralne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikaczu Re: Hetkowski niewinny IP: *.c246.petrotel.pl 22.12.06, 17:41 Fakt że TVN 24 można było by nazwać od biedy WSI 24, ale co ma piernik do wiatraka, oprócz tego, że mają po tyle samo liter, nie dotyczy to przecież dyskusji o komentowanym artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Hetkowski niewinny IP: *.plock.msk.pl 22.12.06, 17:44 pewnie pani opatrzyk chciala zrobic niespodzianke panu hetkowskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 18:08 Opatrzyca miała być vice prezydentem do spraw oświaty, stołek jej spod dupy się wymykał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 18:47 wspaniały przykład moralny dla młodzieży BINGO!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta K. Re:Opatrzyca na asystentkę Łyżwińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 19:04 jak ulał pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re:Opatrzyca na asystentkę Łyżwińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:46 W następnych wyborach ma szansę na mandat z samoobrony Skończy się zawieszka Chybaże po apelacji wsadządo kicia qrwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re:Opatrzyca na asystentkę Łyżwińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:25 Przecież był dowód na fałszowqnie listy wyborczej przez Opatrzycę Była zgoność charakteru pisma I dlaczego ten właśnie kwit zaginął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 17:49 Wojtek trzymaj się. Ja liczę, że wciśniesz się jeszcze nawet dalej niż do ORLENU. Ty potafisz wszystko. Jesteś przystojny, ładny. Potrafisz grać ważne role jak wielki aktor. Ty jesteś stworzony tylko do wielkich stołków. Popatrz na siebie w lustro i nabierz sił i zacznij od nowa tak jakbyś się urodził. Skazany nie jesteś. Papiery masz czyste. Jeszcze chwila i zrobi się cisza o całej sprawie. Ja liczę na ciebie, że wciągniesz i mnie gdzieś wyżej i tych naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikaczu Re: Hetkowski niewinny IP: *.c246.petrotel.pl 22.12.06, 19:19 :-)))dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażynka Re: Hetkowski winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 19:29 Ja tez Wojtuś liczę że wciągniesz mnie na ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łOpa Re: Hetkowski winny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 20:48 Wciągniesz i zasponsorujesz apelację. bo ... ci więcej nie dam i nie zapytam czy robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Hetkowski winny IP: *.4.48.80.plock.msk.pl 22.12.06, 21:19 Jak zwykle źle interpretujecie wyroki sądowe. Czytaj wyrok tak: Hetkowskiemu nie udowodniono winy tj. Jeśli znajdzie się jakiś świadek to proces ruszy od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samoobrona Re: Hetkowski winny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 22:31 Widziałem przed wyborami jak w Stareksie qrwisko się mizdrzyło do posła Wiśniewskiego przy kolacji mocno zakrapianej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:34 A co się tak trzyma za rozporek? {na zdjęciu} Powabnie misiaczku to robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomba! Re: Zasłyszane w kuluarach spotkania noworocznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:21 Dziś w siedzibie SLD w Płocu głośno o dodatkowej dotkliwej karze dla skazanej opatrzyk w postaci zapewnionego etatu wicewójta Łącka za marne 7 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gra! gra! Re: Zasłyszane w kuluarach spotkania noworocznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:40 Panie Białecki robić? - pyta stara wyr..chana wrona Przyda się małe łąckie podforum Będzie sie działo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Zasłyszane w kuluarach spotkania noworocznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 10:18 Kto cie tam kutasie zaprosil ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomba! Re: Zasłyszane w kuluarach spotkania noworocznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:30 Dostałem oficjalne zaproszenie Miałem nie iść ale nie żałuję Dużo sie dowiedziałem o dalszych planach kariery skazanych za fałszestwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUPY POLITYCZNE nowa partia starej agentury...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:18 www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&news_cat_id=16&news_id=140630&layout=1&forum_id=18740&page=text Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romanescu Re: Hetkowski niewinny IP: *.class144.petrotel.pl 22.12.06, 21:28 Odezwało się netowe lamerstwo. Mądrale pospolite i niewychowane tłumoki umiejące bluzgać. Zobacz jeden z drugim, że na końcu postu romana_j stoją emotikonki. Podpuścił was, a dzieci z piaskownicy już opluwają, rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Hetkowski niewinny IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.12.06, 22:40 Ciebie tez podpuscil co? A tak na marginesie czy ten wyrok jest satysfakcjonujacy Hetkowskiego-watpie gdyz sentencja wyraznie mowi iz jest prawdopodobienstwo lecz nie udowodniono winy.Chcialbym by sentencja wyroku zostala w pelni opublikowana i wtedy ten piesek komuchowy(Romcio J)naprawde odszczeka to co pisze idiota. Mam nadzieje ze Hetkowski zrozumial iz wszelkie drzwi sa za nim zamkniete odnosnie wszelkich stolkow w duzych korporacjach co najwyzej Milewski zaproponuje prace w urzedzie jako no zgadnijcie jako............ WOZNY.Tak koncza kariery pseudo-komunisci gdyz prawdziwy komunista sie dzielil a nie kradl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whetkowski Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:36 Musisz miec na moim punkcie straszne komleksy i cos musze dla ciebie znaczyc skoro wzbudzam w tobie az tyle emocji Bardzo sobie to cenie , bo najgorzej jak czlowiek jest powszechnie obojetny A co do wyroku jestem naprawde bardzo usatysfakcjonowany i wrecz szczesliwy Nie musisz sie takze klopotac moimi dalszymi planami i perspektywami Z twojej pomocy na pewno nie skorzystam i naprawde sie mna nie klopocz Do Urzedu na dozorce sie nie wybieram ,bo nie lubie wracac w te same miejsca Natomiast z radoscia przyjme taka posade u ciebie ,jesli masz takie mozliwosci Jesli chodzi o drzwi szczerze ci zycze aby choc w polowie i w takiej ilosci byly dla ciebie tak otwarte jak byly i sa przede mna Wszystkim zyczliwym dziekuje za moralne wsparcie w bardzo trudnych chwilach ,dziekuje takze tym ktorzy po tym wyroku dali mi wyraz swojej radosci ,a bylo i jest tych osob nie malo Pozdrawiam cie zbyszku zyczac ci aby choc w te dni swiateczne w twoim sercu zagoscila radosc eliminujac oby na zawsze frustracje i nienawisc Zapewniam ,ze uczyni to twoje zycie pelnym ciepla i radosci Pewnie w koncu nie jestes takim zlym czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:25 Chory psychicznie, czerwony roman uiiża forumowiczom. Spie..j żulu z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: Hetkowski winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 12:16 Wojtuś nie czaruj przecież wiedziałeś....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy na święta Re: Hetkowski niewinny . IP: *.c157.petrotel.pl 23.12.06, 13:25 Odszedł z polityki,pozostał człowiekiem,sąd go uniewinnił,więc na Święta Bożego Narodzenia schowajcie swoje ostre pióra i żyjmy w pokoju oraz miłości bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Hetkowski winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 16:06 Ale chyba od ciebie ,bo nie sadze zeby normalny czlowiek latal po korytarzu w sld krzyczac ,ze wlasnie robi przekret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Hetkowski winny IP: *.hsd1.il.comcast.net 23.12.06, 18:48 Wojciechu H pewnie ze jestem niezlym czlowiekiem a Ty juz spisywales mnie na straty a wiec dziekuje za zyczenia Bozonarodzeniowe i sle Tobie zyczenia Swiateczne by spelnilo sie to o czym marzysz,bys nigdy nie zaznal tylu okrucienstw jakie zadala formacja zbrodniarzy ktora Ty reprezentujesz,by wkoncu ustaly wszelkie ataki na Ciebie bys mogl spokojnie przygotowywac sie do powrotu z niebytu politycznego oraz najwazniejsze zyczenia powrotu na lono rodziny gdyz to jest najwazniejsze dla Twych bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Hetkowski winny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:48 Ciekaw jestem który z kolei terazpoleci prokurator za oddanie sfałszowanych dokumentów w brudne łapy przesępców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazela Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:46 Hetkoś po staśku jakubku to największy przestępca w Płocku. Ziobro zadba,że będzie siedział za przekręt wyborczy razem z pracownikami sądu i prokuratury, którzy mu pomagali przy zniknięciu spisów wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mul Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:53 Tia! Tia! napewno pojdzie siedziec tez z lyzwinskim bo to znany gwalciciel, ma byc badany na DNA w zwiazku z Aneta K i samsonem w zwiazku z tym ze to znany pedofil Acha , jeszcze wszyscy wiedza ze byl w wehrmachcie i pod stalingradem dostal z rak fuhrera Krzyz Zelazny Po okupacji sluzyl w wsi , ub, sb , ,ormo i zomo Spoko gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perniak Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:55 Wszyscy wiedza tez ze molestowal seksualnie jakubowskiego za prace w pernie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:40 te prostytutki w Ipswich w anglii co wstepnie podejrzewano o ich zabojstwo polaka a potem zwalono na kozla ofiarnego nad tym tez sie warto zastanowic I ostatni news dotyczacy przemytu kokainy ze szwecji znow umoczony jakis polak Och cos pachnie mi tu wojtusiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:12 I o co ci szujo-szujewiczu chodzi ? co ci ten czlowiek zrobil ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Hetkowski niewinny IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.12.06, 23:06 Kolo czy ty przypadkiem nie nawpiepszales sie tej heroiny gdyz tak glupio piszesz.Nie bronie Hetkowskiego jako czlonka parti ale jako czlowieka tak gdyz przesadziles cos niecos on posiada intelekt ktorego Tobie brakuje tak ze nastepnym razem zastanow sie co piszesz i czy warto gdyz mozesz Ty sie stac ofiara . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomuch Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 11:43 W następnym karnym procesie zostanie skazany Wojciech Hetkoś razem z pracownikami sądu, którzy zniszczyli spisy wyborcze tj najbardziej obciążające dowody w sprawie fałszerstwa wyborczego. Opatrzyca nie ma powodów do zmartwień, Hojtek do niej wkrótce dołączy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Hetkowski niewinny IP: *.c155.petrotel.pl 30.12.06, 17:20 Za tak wyraźne dowody winy które rzekomo zaginęły w sądzie przeciwko Hetkowi i jego bandzie powinien ktoś do końca wyjaśnić, jak to było możliwe??, a co za tym idzie przykładnie ukarać prowadzących sprawę i winnych przekrętu jakiego dokonali.Wystarczy spojrzeć na tego popezetpeerowskiego siwego pieska i już wszystko wiadomo na co go stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Hetkowski niewinny IP: *.c241.petrotel.pl 30.12.06, 21:18 Ucho wystaw swoje ucho wyżej bo słuchasz tylko tego co twoja dupa wyperdzi. Dokumenty które zaginęły to nie dotyczyły Hetkowskiego, co ty wogóle czytasz lub słuchasz. Czepiasz się Hetkowskiego a wszyscy wkoło mówili, że Milewski i tak nie będzie ukarany chociaż wiadomo, że Płock na tym stracił i nie tylko na tym, bo długów narobił nawet za to ,że pozwalniał ludzi i musiał wypłacić im odszkodowania. Co może ze swojej kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:55 Dokumenty które zaginęły dotyczyły Opatrzycy która fałszowała podpisy bo to była jedyna szansa na stanowisko wiceprezydenta a w przyszłości prezydenta miasta Taki był plan dziwki kołaczącej się w burdelkontenerze nad Białym, rycht Samoobrona Za dupę kasa albo etat a Hetkowski za głupotę zapłacił swoim autorytetem Nie dziwię się że czuje się jak szmata którą wytarło się gó.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:02 podpisy zginęły bo prokuratura chciała też sprawdzić Kanię, Cholewińskiego i Pietrzakową, czy nie robili tego z Opatrzycą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booobooo Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:10 Cholewińskiego i Pietrzakowej tam nie było Ewo vel gajko vel qrwo O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajka Re: Hetkowski niewinny IP: 80.48.4.* 20.01.07, 00:26 do Gościa portalu -booobooo- jakie Ty bzdury wypisujesz - ...,, Ewo vel gajko vel qrwo O,, -moje logo to ,, gajka ,, od zawsze -zobacz jakie ja mam IP - a jakie Ewa i nie myl logo - jak juz piszesz to pisz prawde , a nie piszesz jakieś bzdury nie majace nic wspolnego z rzeczywistością . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy7 Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 23:07 Miały sie odbyć nastepne procesy i cichutko jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 20:15 musiales ucho bardzo cierpiec ze go nie skazali i martwisz sie pewnie do dzis Na pocieszenie powiem ci ze widzialem hetkowskiego z bolem zeba u dentysty Mam nadzieje ze poprawilem ci humor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Re: Hetkowski niewinny IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 01.01.07, 23:11 Dajcie juz spokoj chociaz Wojtkowi w 2007 roku roku - za swoje i w wielu przypadkach nie swoje juz oberwal. Na pochyle drzewo kozy /tu chyba jednak wiekszosc to kozly/skacza. Co by nie powiedziec to wielu ludziom rowniez pomogl w dojsciu do ...urzedu. Szybko zapominamy pierwsze wybory do samorzadu w 1990 roku /bylem wtedy z Rady Osiedla " Dobrzynska" w Komisji, ktora opiniowala przyszlych kandydatow na radnych /to byla jeszcze prymitywna siedziba / baraki przy ul. Kobylinskiego ofiarowane przez Wojewode dla "S"juz przez nowego Wojewode - pana Jerzego Wawszczaka oskarzonego, ze byl TW czy czyms tam /ciekawe zreszta ze jakos nikt tego nie wyjasnia, tylko zaczepiono bp. Wielgusa - panie Jacku P. smigaj Pan do IPN-u/. W wyniku wyborow wybrano nowych radnych i ani jednego z lewicy...A Prezydentem radni wybrali Pana Andrzeja Dretkiewicza i ....dla ciaglosci wladzy zatrzymuje on do pomocy jako w-ce wlasnie .....Wojtka H. Jako ciekawostke podam, ze na 45 radnych az 16 czyli ponad 1/3 pochodzila z owczesnej Petrochemii /bo to byl nasz plocki nie zagrabiony poznej zaklad przez ludzi z zewnatrz - pod wodza jeszcze Cz. Dolasinskiego z prawdziwa Rada Praccownicza a pozniej pod wodza K. Jaskoly po ktorego odejsciu zaczelo sie stopniowe rugowanie ludzi Plocka ze stanowisk - Zarzadu i RN/. Pozniej nie wiadomo czemu wrocil do polityki i jako juz Prezydent po slynnym S.J. sprawnie przeprowadzil Ogolnopolskie Igrzyska Mlodziezy w Plocku /co poruszano na ..sejmowej K.Sl./. Znam ludzi, ktorym staral sie pomoc ale i mial ...wrogow. Chyba zbytnio zaufal tzw. swojemu waskiemu otoczeniu i czas pokazal, ze sie tez mylil w doborze ludzi /chocby nietrafnie zmieniony sklad tamtego Zarzadu Miasta czy tez zbyt latwe odstapienie od wspolpracy z OPZZ - odrzucenie grupy Latarskiego w w wyborach 2002 roku/, choc mniej niz niz Ci na gorze...Trzeba miec szacunek ze nie zmienil barw jak wielu innych lokalnych o glosnych nazwiskach. Jeszcze jako audytor PKN-u, mialem wglad na jego PREZESURE W ORLEN ASFALCIE, KTORY WYCIAGNAL Z EKONOMICZNEJ ZAPASCI - A TO SA FAKTY. Pan Jacek K. ktory zrobil sie nagle tzw. prawdomowny i jedna kadencje pobrylowal na salonach UM - niemile do dzis tam wspominany /nawet w PiS-ie go niechca/ - cale zycie dokladal wszystkim komu sie dalo. Jednak mogl juz na samym starcie nie wejsc do Rady Miasta, gdyby nie wspomniany S.J. i ...niestety A.R. nie wplyneli na wycofanie wniosku i swiadkow w Sadzie Plockim , ktory zlozono w trybie wyborczym za falszywe oskarzenia innych przez J.K. przed wyborami w 1998 roku. No i ta tragedia Wojtka z corka /w wieku prawie mojej mlodszej corki/ co sam przez dlugi czas widzialem, z autopsji...zreszta tez bardzo inteligentna. Mysle, ze jak wielu na lewicy nie byl jakims ortodoksyjnym, tzw. przez prawice i ich zoologiczna nienawisc, komuchem. A prawo do swoich pogladow kazdy ma.. Podobno od 1989 roku mamy demokracje i wolnosc slowa, wyznania, etc; Podam cos na Ojca /zmarlego w 1977 roku/ i swoim przykladzie. Moj Ojciec byl zolnierzem 1939 roku i po 17 wrzesnia zostal juz na Wolyniu. Jako zolnierz walczyl w slynnej 27 Dywizji AK z bandami UPA i w l. 1944/45 nie poszedl do NSZ- u w Bialostocki tylko przez Bug, W-we, Kolobrzeg doszedl do Berlina - tak jak plocczanin ...Kazimierz Otap - caly czas w VIII pulku artylerii haubic - II Dywizja WP. Chodzil tylko 2 razy w roku do Kosciola tj. w Wigilie i Rezurekcje oraz wtedy gdy byla Komunia ktoregos z 7 dzieci. Ja po przybyciu za praca via Slask spod Dzialdowa do pracy w Plocku, pracujac na zmiany od 1972 roku w PETRO tez tak chodzilem jak on/najpierw Fara, pozniej Jadwigi a teraz Ducha - i wiem, ze nawet przy Komunii starszej corki w Jadwidze mialem tzw. zewnetrznych obserwatorow/. "Zyczliwi" mowili wtedy " ten komuch nie chodzi do kosciola ". Dzis, gdy jestem przyspieszonym mlodym emerytem z tzw.PDO, chodze czesciej, chocby po to aby sie wyciszyc wewnetrznie od tego politycznego zgielku i znowu slysze "ten komuch chodzi do kosciola - to dziwne". I jak tu niedowiarkom dogodzic?! Stary wiarus /nie komuch/ kiedys mi powiedzial "badz soba" a Mama umierajac na strazszna chorobe /w 1984 roku - bialaczka/ powiedziala "abym byl dobry dla ludzi"; I jedno i drugie sie chyba nie mylilo - choc dzis w tym zwariowanym swiecie o to trudno... Reasumujac - Wojciechu trzeba byc soba a przeciwnikow jako Ci z lewa, bedziemy jeszcze dlugo mieli bo sporo nabrojono a ci z prawa ...tez zaczynaja ich miec bo tez zaczynaja niektorzy broic... Czas leczy rany a my " uwidzim, posmotrim"..Trzeba miec nadzieje i w 2007 roku tez wierzyc w ...dobroc wladzy /sluzba dla ludzi - mieszkancow/i kazdego czlowieka....bez wzgledu na poglady.. Ps. 1. Piszac to zauwazylem, ze mam po Ojcu" sluszne genetycznie pochodzenie" - AK i jednoczesnie....niesluszne - zolnierz z LWP od ...Wschodu". 2. W ostatnich wyborach zostalbym radnym gdybym dokupil ok. 100 glosow jak to wielu uczynilo w tych i poprzednich wyborach ale poszedlem uczciwa droga i wierze nadal w uczciwosc wirkszosci wyborcow. 3. Prosilbym forumowiczow o informacvje nt. Jak mozna bylo cale falszerstwo sfilmowac od reki tak jakby ekipa cczekala juz przygotowana? I kim bylby J.K. gdyby to falszerstwo sie udalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:55 Z tą śmiercią polityczno-wpływową to trochę przesada z kokieterią i fałszywym wyznaniem grzechu Skoro wpłynąl na zapewnienie wykopsania kompetentnej wicewójciny na rzecz kochanicy niekumatej mordziatej dziwki to jeszcze ma jakieś haki na Białeckiego albo innych prominentów z łąckiego PSL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Hetkowski niewinny IP: *.116.202.123.kutno202.tnp.pl 19.01.07, 22:37 hahahah ale plote ktos puscil opatrzykowa do łacka ale jaja wice wojowa jest była i bedzie ta sama co jest do tej pory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apolinary Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 07:22 Edziu, chyba alkohol przeżarł ci mózg, wszyscy pamiętają jak cię za rączki wyprowadzali z ratusza, bo nie byłeś w stanie sam wyjść, jesteś na emeryturce to klep zdrowaśki, a nie wypisuj głupoty, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To nie ten edek Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 01:49 Stary - nie wciskaj kitu jeśli go nie ma. Nawet nie wiadomo o co Ci chodzi. Mów konkretnie - w końcu wolna Polska. Do fajansiarzy i fajfusów ani czyichś przydupasów nigdy nie nleżał - z tego co wiem - jeśli to ten z ZIELONYCH - pro Kossakowski - stary Radny z niejakim ...Laskowskim co mu faktycznie podobno na dzień dzisiejszy gorzała mózg zjadła.. - zresztą też ANDRZEJ - jak tenże twórca..... Jak pomyliłeś adresy to je sobie popraw...To będzie na Twoją korzyść.... Tamtego mnie znanego to ja znam dokładnie - chłopak z Klasą.. Nawet g>>>>>>mu nie dorównujeszz b....... . On jest dla mnie przykładem jak wlczyć gdy się niszczy prawdę ..I proszę ..bez nienawiści, przynajmniej o nim - jeżeli o tego w ogóle chodzi .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomba! Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 09:52 Nie wciskam kitu Niestety to prawdda Też nie wierzyłem i w pierwszej chwili zaśmiałem się z żartu Opatrzyca nie może być zwykłą nauczycielką Musi być u władzy a podnóżek Hetkowski musi to załatwić bo nie dostanie d...py Żle trafił bo akurat pani wicewójt z łącka to super wykształcona i mądra baba Białecki pewnie chciałby pomóc koledze ale kolega jest świnia bo wie że taki manewr kosztuje utratę zaufania szczególnie na takim terenie gdzie znana jest jako dziwka niemalże od dziecka wykładającaq się po łąckich lasach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginger [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 03:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRAZI a co do opatrzykowej IP: *.116.202.36.kutno202.tnp.pl 29.01.07, 20:42 a co do opatrzykowej to w gminie łać moz eodpowiadac za smieci i szamba bo ma wlasnie przyjsc nowy pracownik z płocka i ma scigac ludzi za nie wywozenie szamba niezła fucha jej sie trafiła ,ale co do wice woj to napewno nie zostanmie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: a co do opatrzykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:07 Opatrzyca podobno jest chora i jest na zwolnieniu lekarskim, darmozjad żyje za nasze pieniądze i się opie... do Centrum Edukacji chyba już nie wróci bo z ściany zdjeli tabliczkę z jej nazwiskiem, tylko plamy zostały po k.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrum Re: a co do opatrzykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:16 to sie chyba bardzo cieszysz z tego Napewno zrobila ci wiele krzywdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do centrum Re: a co do opatrzykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:48 Może krzywdy to nie ale ile wstydu dla miasta Nieuczciwość i niemoralność to złe cechy dla reprezentanta rady miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrum Re: a co do opatrzykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:45 Ciekawe o co ci konkretnie chodzi i jakie masz dowody tej nieuczciwosci i niemoralnosci Oj Slawku , a co ty o sobie mozesz wtym temacie powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: a co do opatrzykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:01 uderz w stół............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk krukowi... [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: a co do opatrzykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:52 kure...wo rentą inwalidzką skończone jest niemoralne i niemoralne jest lenistwo i niemoralne jest brak ambicji i niemoralne jest żerowanie na wpływach przywódców załatwiających fikcyjne intratne stołki za dawanie du...y SAMOOBRONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławu [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: a co do opatrzykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:20 Z pewnoscia nawet by nie chciala Tobie tyz musiala uczynic chyba krzywde niezwykla Powinienes przeczytac Chlopow /oczywiscie jesli umisz/ kupic woz i kunia ...a dalej juz musisz doczytac sam Tylko czy mialbys odwage stanac z nia twarza w twarz i rownie wykwintnie ,jak teraz i zwykle, zagadoc ,kumie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp. - płocczanin Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:53 Chyba /A.......lub B. ...... lub.....W. ub......L. lub ....etc. - tak dużo znam ludzi a oni mnie... /strzelam..../ pomyliłeś adresy. Natomiast co do w/w tematu jako "płocczanin" zawsze miałem swoje zdanie. I tyle - dalej żrejcie i .....rżnijcie się sami ..- co widać i ...słychac golym okiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin winny jest ten co nie kradnie, nie opluwa Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 07:39 itd Odpowiedz Link Zgłoś