Dodaj do ulubionych

Pub Rodeo !!!

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 07:40
Troszke, jesli chodzi o rozrywke miasto nam sie rozrasta - jest juz w miare
przyzwoity wybor lokali. Co o nich sadzicie (w szczegolnosci PUB RODEO)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pł Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:38
      Bardzo dobrze, że się rozrasta, bo czasem naprawdę ciężko w weekend
      gdziekolwiek znaleźć miejsce. Fajnie by było, gdyby teraz powstało kilka pubów
      na Tumskiej, żeby się wszyscy nie tłoczyli na Grodzkiej. A w Rodeo jeszcze nie
      byłem, poczekam, aż się trochę uluźni :-)
      • Gość: miczel Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 22:29
        Dla mnie bomba!
    • Gość: gibki Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 16:31
      fajnie by bylo gdyby w pubuch byly ceny zaporowe gdzies tak 6-8 zeta za piwo i
      wstep od 21 roku zycia - moze wtedy puby w plocku bylyby na poziomie a nie jak
      teraz pelne gowniarzy
      • Gość: belmondo Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 22:49
        Masz rację !!! Bo gdzie można iść i spokojnie (np. z żoną, dziewczyną)
        posiedzieć w knajpie?
        • Gość: Zenobius Re: Pub Rodeo !!! IP: 62.200.126.* 03.12.01, 15:21
          A może jest jakaś knajpa gdzie człowiek pod trzydziestkę w towarzystwie żony
          nie czuje się jak w przedszkolu? No i gdzie nie ma z kolei sztywniaków-
          wapniaków.
          Dzięki za info.
          • Gość: m-s Re: Pub Rodeo !!! IP: *.ploc.gazeta.pl 04.12.01, 17:17
            Nie wiem, jak jest w Rodeo, bo w ostatnią sobotę zamknęli wejście o 21 z braku
            miejsc!!!Przegięcie.
            • Gość: RzuRRo! Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 10:36
              Gość portalu: m-s napisał(a):

> Nie wiem, jak jest w Rodeo, bo w ostatnią sobotę zamknęli wejście o 21 z braku
              > miejsc!!!Przegięcie.

No właśnie, co to Polski Ekspres czy co? =)
            • Gość: ME Re: Pub Rodeo !!! IP: 157.25.130.* 10.12.01, 09:14
              no i o chodzi.. znaczy ze właścicielom kasa nie przysłoniła świata, bo w
              przeciwnym razie wpuścili by wszystkich. A tak to jest miło i sympatycznie...
              Trzeba byc wcześniej i wtedy nie ma problemu
          • Gość: Szczyp.. Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 18:21
            Zapraszam do Rodeo, nie ma gówniarstwa i można się nieźle pobawić. Knajpa
            pierwsza klasa!
          • Gość: Pł Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 14:03
            W Wólczance (nie wiem jaka jest nazwa tego baru, ale on jest pod Wólczanką)
            jest całkiem fajnie. Piwko po 6 zeta, nie ma gówniarstwa i można sobie
            spokojnie posiedzieć. Polecam
            • dalm Re: Pub Rodeo !!! 07.12.01, 15:31
              Tak, imho "Wolczanka" to w tej chwili najlepszy pub w Plocku. Ale widzac jak
              ciezko znalezc jest miejsce w weekend mozna sie zastanawiac na ile jeszcze
              pubow jest w Plocku miejsce.
      • Gość: lu Re: Pub Rodeo !!! IP: 157.25.130.* 10.12.01, 14:57
        Mysle ze mozesz z powodzeniem wybrac się do rodeo jednakże musisz pamietać ze
        weekendy mają to do siebie ze z doów wylegają małolaty i jest ich wszędzie
        pełno. Poecam Rodeo także w tygodniu gdzie każdy dzień jest dla innej grupy
        ludzi - sroda to spotkania studentów, czwartek dla motocyklistów a w inne dni
        nie bardzo wiem, ale jest naprawdę miło. Ale nawet w weekend robiona jkest
        segregacja i bydło nie jest wpuszczane....
        • Gość: xman Re: Pub Rodeo !!! IP: *.sfera.net.pl 11.12.01, 09:49
          Gość portalu: lu napisał(a):

> [ciach]... Ale nawet w weekend robiona jkest
          > segregacja i bydło nie jest wpuszczane.... ...[ciach]

segregacja???!!! - sprawdzana jest zawartosc portfela? czy może, jakim samochodem
          gość przyjechał (BMW ma pierszeństwo?)

• Gość: QQQQQ Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 20:43
        Cmoknij sie stary zgredzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka