Gość: Sherif IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 07:40 Troszke, jesli chodzi o rozrywke miasto nam sie rozrasta - jest juz w miare przyzwoity wybor lokali. Co o nich sadzicie (w szczegolnosci PUB RODEO) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pł Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:38 Bardzo dobrze, że się rozrasta, bo czasem naprawdę ciężko w weekend gdziekolwiek znaleźć miejsce. Fajnie by było, gdyby teraz powstało kilka pubów na Tumskiej, żeby się wszyscy nie tłoczyli na Grodzkiej. A w Rodeo jeszcze nie byłem, poczekam, aż się trochę uluźni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miczel Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 22:29 Dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibki Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 16:31 fajnie by bylo gdyby w pubuch byly ceny zaporowe gdzies tak 6-8 zeta za piwo i wstep od 21 roku zycia - moze wtedy puby w plocku bylyby na poziomie a nie jak teraz pelne gowniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belmondo Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 22:49 Masz rację !!! Bo gdzie można iść i spokojnie (np. z żoną, dziewczyną) posiedzieć w knajpie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobius Re: Pub Rodeo !!! IP: 62.200.126.* 03.12.01, 15:21 A może jest jakaś knajpa gdzie człowiek pod trzydziestkę w towarzystwie żony nie czuje się jak w przedszkolu? No i gdzie nie ma z kolei sztywniaków- wapniaków. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-s Re: Pub Rodeo !!! IP: *.ploc.gazeta.pl 04.12.01, 17:17 Nie wiem, jak jest w Rodeo, bo w ostatnią sobotę zamknęli wejście o 21 z braku miejsc!!!Przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RzuRRo! Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 10:36 Gość portalu: m-s napisał(a): > Nie wiem, jak jest w Rodeo, bo w ostatnią sobotę zamknęli wejście o 21 z braku > miejsc!!!Przegięcie. No właśnie, co to Polski Ekspres czy co? =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ME Re: Pub Rodeo !!! IP: 157.25.130.* 10.12.01, 09:14 no i o chodzi.. znaczy ze właścicielom kasa nie przysłoniła świata, bo w przeciwnym razie wpuścili by wszystkich. A tak to jest miło i sympatycznie... Trzeba byc wcześniej i wtedy nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczyp.. Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 18:21 Zapraszam do Rodeo, nie ma gówniarstwa i można się nieźle pobawić. Knajpa pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pł Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 14:03 W Wólczance (nie wiem jaka jest nazwa tego baru, ale on jest pod Wólczanką) jest całkiem fajnie. Piwko po 6 zeta, nie ma gówniarstwa i można sobie spokojnie posiedzieć. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dalm Re: Pub Rodeo !!! 07.12.01, 15:31 Tak, imho "Wolczanka" to w tej chwili najlepszy pub w Plocku. Ale widzac jak ciezko znalezc jest miejsce w weekend mozna sie zastanawiac na ile jeszcze pubow jest w Plocku miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Pub Rodeo !!! IP: 157.25.130.* 10.12.01, 14:57 Mysle ze mozesz z powodzeniem wybrac się do rodeo jednakże musisz pamietać ze weekendy mają to do siebie ze z doów wylegają małolaty i jest ich wszędzie pełno. Poecam Rodeo także w tygodniu gdzie każdy dzień jest dla innej grupy ludzi - sroda to spotkania studentów, czwartek dla motocyklistów a w inne dni nie bardzo wiem, ale jest naprawdę miło. Ale nawet w weekend robiona jkest segregacja i bydło nie jest wpuszczane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Re: Pub Rodeo !!! IP: *.sfera.net.pl 11.12.01, 09:49 Gość portalu: lu napisał(a): > [ciach]... Ale nawet w weekend robiona jkest > segregacja i bydło nie jest wpuszczane.... ...[ciach] segregacja???!!! - sprawdzana jest zawartosc portfela? czy może, jakim samochodem gość przyjechał (BMW ma pierszeństwo?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQQQQ Re: Pub Rodeo !!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 20:43 Cmoknij sie stary zgredzie Odpowiedz Link Zgłoś