Dodaj do ulubionych

PWSZ i egzaminy wstępne

IP: *.c158.petrotel.pl 08.02.07, 12:26
Planuje studiowac na kierunku pedagogika wychowawczo-opiekuńcza z muzyką bądź
plastyką a słyszałam że na ten kierunek dodatkowo trzeba zdawać jakieś
egzaminy. CZy to prawda? Jeśli tak to jak wyglądaja takie egzaminy? Co jest
wymagane?Z góry dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: PWSZ i egzaminy wstępne IP: 80.48.4.* 08.02.07, 20:28
      egzamin z pedagogiki i muzyki wyglada w ten sposob,ze musisz cos zaspiewac,albo
      zagrac na jakims instrumencie.Nie musisz miec wilekiego talentu zeby sie
      dostac.Wszyscy sie dostaja.Jesli chodzi o pedagogike z plastyka,to kaza Ci cos
      narysować.Jesli masz wiecej pytan to napisz.Pozdrawiam
      • Gość: andzia Re: PWSZ i egzaminy wstępne IP: *.c156.petrotel.pl 19.02.07, 14:27
        wielkie dzięki
        • Gość: Niuska Re: PWSZ i egzaminy wstępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:38
          Ja chodze na I rok pedagogiki z muzyka egzamin ogolnie nie jest trudny jest
          duzo stresu. Musisz zaspiewac wyklaskac rytm zatanczyc do granej muzyki i...
          hmmm cos zanucic chyba o ile dobrze pamietam.... Na dodatek nie wszyscy sie
          dostaja bo jest ograniczona ilosc miejsc. Jednak jesli nie mialas doczynienia z
          muzyka nigdy mozesz dac sobie rade. Pidbno jednak plastyka jest latwiejsza nie
          musisz spiewac w chorze( u pana M.) i grac na fortepianie. Pozdrawiam !
          • Gość: andzia Re: PWSZ i egzaminy wstępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 09:36
            czy to prawda,że trzeba umiec grać na jakimś instrumencie.A w ogóle jak jest
            później,jakie przedmioty trzeba zdawać by się dostać,jakie są progi punktowe
            czy procentowe.A jeżeli chodzi o muzykę to myślę,że nie jest źle w moim
            przypadku,ale czy to prawda to sie jeszcze okaże.Szczerze mówiąc boję się,że
            będe musiała grać na jakimś instrumencie a do tej pory nie robiłam tego.Z góry
            dzieki.
            • Gość: Niuska Re: PWSZ i egzaminy wstępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:39
              na egzaminie nie musisz grac na instrumencie natomiast pozniej ebdziesz miala
              fortepian jako przedmiot. ale spokojnie mozna dac sobie rade...ja nie znalam
              nut zadnych i jako przeszlam 1 semetr oni rozumieja ze nie kazdy umie!a
              przedmioty to np emisja glosu gdzie musisz spiewac, chor, fortepian, zasady
              muzyki, muzyka z metodyka najwieej pracy jest jednak z przedmiotami muzycznymi
              niestety....jak masz jeszcze jakies pytania pisz pa
              • Gość: andzia Re: PWSZ i egzaminy wstępne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 09:13
                wielkie dzięki jaka ulga...a jeszcze jedno jakie są języki na tym kierunku?
                • Gość: glacier Re: PWSZ i egzaminy wstępne IP: *.c153.petrotel.pl 14.03.07, 18:19
                  Jaki sobie wybierzesz taki będziesz miała :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka