xiii 29.04.03, 17:22 znowu pojawiły sie plakaty na dzrewach. teraz o treści antyunijnej. mam pytanie czy urzad miasta popiera takie działania ? czy wraził na to zgodę? a gazeta tego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: plakaty na drzewach 29.04.03, 18:26 xiii napisała: > znowu pojawiły sie plakaty na dzrewach. teraz o treści antyunijnej. mam > pytanie czy urzad miasta popiera takie działania ? czy wraził na to zgodę? a > gazeta tego nie widzi? Mnie też te plakaty na drzewach nieco denerwują i nie chodzi nawet o ich treść, ale o to, jak szpecą miasto. Przy okazji tego plakatowania drzew przyjrzałem się tez słupom oświetleniowym i ze zgrozą skonstatowałem, że niemal co drugi z nich jest upstrzony jakimś ogłoszeniem. Dlatego przyłączam się do pytania skierowanego do władz miasta: czy Wam to nie przeszkadza? Te farfocle powiewające na wietrze, szczątki starych ogłoszeń w różnym stadium rozkładu, czy naprawdę musimy mieszkac w rakim chlewie? Przeciez na tych plakatach w większości wypadków są adresy lub telefony, więc można posprzątać, a potem wystawić rachunki odpowiednim instytucjom lub osobom prywatnym. Ja też mam nadzieję, że Gazeta zajmie się tą sprawą. Zacząłem juz nawet w tym kieunku lobbować. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś