Dodaj do ulubionych

samochód do ślubu

15.03.07, 14:29
witam.
Proszę o pomoc w kwestii samochodu do slubu. Chcę wynając na góra 2 godziny
samochód do ślubu i kompletnie nic nie mogę znaleźć w Płocku. Nie interesuje
mnie wsiowy długi linkoln, ani zabytkowe samochody reklamowane w vis'a vis.
Chciałabym normalny, 5-cio drzwiowy samochód, elegancki. Gdzie szukać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pio w Komunikacji Miejskiej można wynająć auto IP: *.plock.mm.pl 15.03.07, 14:43
      do przewozu gości z kościoła na wesele - możesz wynająć mniejszego jelcza, albo
      nawet ikarusa z kołem jeśli masz większą rodzinkę; co prawda są opcje tylko 3 i
      4 drzwiowe, ale za to ile miejsca w środku
    • maciek.zwany.jajem Re: samochód do ślubu 15.03.07, 14:57
      monia515 napisała:

> kompletnie nic nie mogę znaleźć w Płocku.
      > mnie wsiowy długi

Może więc weź ślub w Paryżu? Masz przecież taki 'miastowy', bardzo wysublimowany
      gust --> zasługujesz na najlepsze.
      • Gość: monika Re: samochód do ślubu IP: 193.59.95.* 15.03.07, 15:16
        Nie rozumiem tych złośliwości. Przejęzyczenie- 5-osobowy. Lincoln mnie nie
        interesuje, bo to zbyt pretensjonalne jak dla mnie i wieśniackie zarazem.
        Natomiast zabytkowe samochody z Vis' a Vis są po prostu za drogie. Nie szukam
        cudów- tylko normalnego, eleganckiego samochodu i firmy, która się tym trudni w
        Płocku. W Busoli i Panoramie Firm nic nie ma, na weselnej płockiej stronie www-
        jest reklama tylko długiego Lincolna.
        Czy tak ciężko udzielić informacji?? Strasznie dziwne jest to forum.
        • ainipoajom Re: samochód do ślubu 15.03.07, 16:35
          widzialem wizytowki u maslankowskiego
          w maszewie, po lewej jadac z plocka, kolo przystanku, reklamuje sie zolta
          warszawa garbuska, tam jest jakis warsztat samochodowy
        • Gość: beyoj Re: samochód do ślubu IP: *.c243.petrotel.pl 15.03.07, 16:47
          Gość portalu: monika napisał(a):

> Strasznie dziwne jest to forum.

A Ty niedziwna? Niech młody ruszy d...!
        • maciek.zwany.jajem Re: samochód do ślubu 16.03.07, 09:31
          Gość portalu: monika napisał(a):

> Strasznie dziwne jest to forum.

Paniusiu, nie bądź taka nerwowa. Piszesz o wieśniactwie, a sama jak się
          zachowujesz? Wstyd.
          • monia515 Re: samochód do ślubu 16.03.07, 15:29
            maciek.zwany.jajem napisał:

> Gość portalu: monika napisał(a):
            >
            > > Strasznie dziwne jest to forum.
            >
            > Paniusiu, nie bądź taka nerwowa. Piszesz o wieśniactwie, a sama jak się
            > zachowujesz? Wstyd.

Nerwowa na pewno nie jestem. Skąd takie wnioski? Jak ja się zachowuję i czego
            mam się wstydzić? Nie rozumiem.
            A forum jest dziwne- same złośliwości, kłótnie i przytyki.

• Gość: *** Re: samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 17:18
              Nerwowa na pewno nie jestem. Skąd takie wnioski? Jak ja się zachowuję i czego
              > mam się wstydzić? Nie rozumiem.
              > A forum jest dziwne- same złośliwości, kłótnie i przytyki.
              >
              i trochę wieśniaków:)
              Dajcie jej spokój , dziewczyna się cieszy i chce pokazać jaka jest zaradna.Taki
              samochód to napewno ważna sprawa :):)
            • Gość: wasyl Re: samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 17:13
              To forum stacza się coraz bardziej w stronę szaletów w Nowym Rynku. Wystarczy
              spojrzeć na wpisy dot. pożaru przy ul. Kolegialnej - krew zalewa! Za chwilę
              będzie to forum należące tylko do dresiarzy noszących srebrne łańcuchy o ile
              już nie jest... Powodzenia! Ja już dziękuję za współpracę.
              • maciek.zwany.jajem Re: samochód do ślubu 18.03.07, 17:19
                Gość portalu: wasyl napisał(a):

> To forum stacza się coraz bardziej w stronę szaletów w Nowym Rynku.

Ty nie masz potrzeb fizjologicznych? To nic wstydliwego. Nie kryguj się tak.

> Za chwilę
                > będzie to forum należące tylko do dresiarzy noszących srebrne łańcuchy o ile
                > już nie jest...

Ty nosisz złoty?

> Powodzenia! Ja już dziękuję za współpracę.

Jeszcze współpracy nie zacząłeś, więc nie masz za co dziękować.
    • Gość: lil Re: samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:40
      W VW wypożyczają samochody. W tamty roku było chyba 250 zł za nowego Passata.
    • Gość: big lebowski Re: samochód do ślubu IP: *.c152.petrotel.pl 16.03.07, 15:09
      jeżeli odpowiada Ci klasyczna brytyjska taksówka w wersji ślubnej(bardzo
      elegancka, stylowa i wyjątkowo przestronna), daj znać na maila:
      lebowski1971@o2.pl, a prześlę zdjęcia i podam konkretne informacje.
      big lebowski
      • monia515 Re: samochód do ślubu 16.03.07, 15:27
        ok. dziękuję.

• dlugopisem ja się podejmę 16.03.07, 18:50
          Czym chcesz:
          -Lanos (3miesiące) seledynowy
          -Mazda 3 (12miesięcy) sedan złoto-miedziany
          -Nisaan Quashquai (nowy) wiśniowy

poza lanosem wszystkie reprezentują większy prestiż i komfort od Passata ;-)
          400zł/h wewnątrz jeszcze pachnie nowością, polecam Ci szczególnie Mazdę bo to
          jedyny taki egzemplarz w Polsce i jeden ze 100 na świecie.
          Pisz na emila to się dogadamy.
    • Gość: Adam Re: samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 23:58
      Pojazdy ślubne: wesele.plock.pl/index.php?id=bf&dz=19
    • ref6 Re: samochód do ślubu 19.03.07, 14:17
      Witam
      Monia515 - polecam i jak każdy facet - zacząłbym własnie od salonów - tyle ich
      jest - co się komu podoba, to sobie sam zdecyduje.
      Oj - ale tutaj - jeżeli mogę dodać swoją opinię n. t. Lincolna - otóż masz
      rację, w Ameryce Lincoln jest tanim samochodem - porównując do Cadillaca -
      legendę amyrańskich szos. W Polsce brak jest Cadillaków - bo się przyjęły - jak
      już coś - lincolny, tańsze są przy kup nie i tyle. A że to wieśniackie - tu się
      nie zgodzę. Po prostu to kwestia gustu. Ja do ślubu zamówiłem sobie białego
      Lincolna Town Car z 1993 roku - kanciaty - bo ten nowy nie podoba mi się. Te
      wszystkie Lincolny spprowadzał Chłopak, od mojego chrzesnej w NY. Ja tam z
      przyjemnością pojadę nim we wrześniu na własny ślub. Bo przynajmniej z jednego
      powodu. Normalnie nie stać mnie na wynajem takiej klasy samochodu na
      przejażdżki, a nowego Passata - za 300 - 400 zł na dobę mogę sobie wypożyczyć,
      a Lincolna nie stety nie.
      Najtaniej t.j 700 zł / 6 godzin. To jest wydatek.

Ale każdy lubi to co lubi.

Powodzenia w poszukiwaniach.
      A tak z ciekawości - Czemu to akurat Ty starasz się zaklepać samochód, a nie
      narzeczony?
      Przecież to jego powinność - chyba że ma problemy, np ze zdrowiem, rozumiem,
      ale nie znam przypadku, żeby to panna młoda obracqała sie w fizycznym
      poszukiwaniu auta do ślubu. Dziwne trochę to dla mnie :)

Pozdrawiam
      • Gość: agatka Re: samochód do ślubu IP: 80.55.10.* 19.03.07, 14:41
        Uwież mi, to jest coraz mniej dziwne. Ja jak kierowca i współwłaściciel auta
        zajmuje się jego "działaniem", to ja jeżdżę po mechanikach, specach, sklepach
        motoryzacyjnych i również ja szukam auta do ślubu. Tyko mnie właśnie interesuje
        limuzynka, ale ta nowsza, opływowa.

Pozdrawiam kobiety zorientowane w tematach motoryzacyjnych, których wiedza nie
        kończy się tylko na jeździe samochodem.
        • ref6 Re: samochód do ślubu 19.03.07, 14:52
          Hey agatka.
          Pogratulować wszechstronności.
          To nie jest dziwne w Twoim przypadku - wogóle w przypadku, gdy jeździsz i masz
          samochód - to jak nie zadbasz - to nikt Ci nie pomoże.
          Ja widzę tu sprzecznośc z kanonem jaki jest przyjęty - samochód wybiera młody i
          kropka.
          I nie ważne czy jest zapalonym samochodziażem, czy zielonego pojęcia o
          kierownicy nie ma. Raz w życiu (przeważnie :) ) wybierać musi :)

To rezerwuj, bo jak wiesz - z duuuużym wyprzedzeniem trzeba takie nietypowe
          auta zamawiać - ja rezerwowałem w pierwszej dekadzie stycznia 2007 na ostatni
          weekend września 2007.
          I powiem Ci, że już były dwa auta zarezerwowane na ten dzień co mnie
          interesował :).
          • Gość: ramzes Re: samochód do ślubu IP: *.plock.msk.pl 20.03.07, 14:31
            faktycznie jechać do ślubu tą długa, białą parówą to obciach - tu się z tobą
            zgadzam :)
            • Gość: Cypherius Re: samochód do ślubu IP: *.class144.petrotel.pl 20.03.07, 18:09
              obciach dla drobnomieszczan, normalni pojadą
              • Gość: ramzes Re: samochód do ślubu IP: *.plock.msk.pl 20.03.07, 18:48
                Może u ciebie na wsi taka parówa robi wrażenie - jak podjedzie pod OSP - wtedy
                poczujesz się jak gwiazda Hollywood podjeżdżająca na galę rozdania Oscarów :)
                4You youtube.com/watch?v=7E75mfKmoyA
                • ref6 Re: samochód do ślubu 21.03.07, 15:28
                  Pewnie
                  obciach
                  A ty skąd spadłeś?
                  bo widzą antyamerykański jesteś - i dlatego nie podoba ci się lincoln?
                  Można byc uprzedzonym do samochodu, ale nie wydaje mi się, że parówa to dobre
                  określenie dla tych limuzyn. Miszczuch wielki z Ciebie jest - a ja powiem Ci że
                  na wieś jechał nie będzie ten lincoln. Tylko w mieście mieszkam. I z
                  przyjemnością mnie zawiezie do ślubu - dla mnie z przyjemnością :)
                  Sama cena za godzinę wynajmu świadczy o tym, że klasa samochodu jest wysoka.
                  Nie pisz proszę o obciachu - obciach to jest wtedy jak bryczką w konia jedziesz
                  i koń bąka Ci puści w Twoje nozdrza :)
                  A ty dumny z nieobciachowej bryczki wąchasz metan
                  :)
                  pozdrawiam
                  Nie wiem czemu się ludziom nie podobają limuzyny.
                  Ja gdyby mnie było stać nie tylko kupiłbym sobie takową, ale nawet jeździłbym
                  nią do pracy na co dzień.
                  • Gość: *** Re: samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:32
                    Ja gdyby mnie było stać nie tylko kupiłbym sobie takową, ale nawet jeździłbym
                    > nią do pracy na co dzień.
                    a co z parkowaniem?:)
                    • ref6 Re: samochód do ślubu 22.03.07, 07:32
                      Spoko Loco Luz Is Ponton
                      Z parkowaniem - tyle miejsca jest na ziemi, że wszędzie da się znaleźć luz.
                      Limo to nie 126p, ale to nie ma problemu
                  • Gość: ramzes Re: samochód do ślubu IP: *.plock.msk.pl 21.03.07, 21:09
                    >antyamerykański jesteś - i dlatego nie podoba ci się lincoln?
                    Nie podoba mi się bo jest brzydki. A Amerykę kocham - mam nawet boxery z flagą
                    JUESEJ, a kawę pijam tylko w McDonald`s
                    >Można byc uprzedzonym do samochodu, ale nie wydaje mi się, że parówa to dobre
                    określenie dla tych limuzyn.
                    >Może tobie nie ale mi tak. Miszczuch wielki z Ciebie jest - a ja powiem Ci że
                    na wieś jechał nie będzie ten lincoln. Tylko w mieście mieszkam.
                    >Gratulacje - pewnie duma rozwala ci guziki od koszuli na klacie
                    >I z przyjemnością mnie zawiezie do ślubu - dla mnie z przyjemnością :)
                    Cieszę się twoim szczęsciem.
                    >Sama cena za godzinę wynajmu świadczy o tym, że klasa samochodu jest wysoka.
                    Ba no - nie ma to tamto - przecież do Lincoln
                    >Nie pisz proszę o obciachu - obciach to jest wtedy jak bryczką w konia jedziesz
                    i koń bąka Ci puści w Twoje nozdrza :)
                    >Królowa Anglii też jeździ bryczką i na pewno dla niej to nie obciach
                    >A ty dumny z nieobciachowej bryczki wąchasz metan:)
                    Ale powącham tylko raz - a ty wąchasz codziennie oprzątając
                    >Nie wiem czemu się ludziom nie podobają limuzyny.
                    Bo nie żyjesz sam na tym świecie i co się tobie podoba to niemusi się podobać
                    komuś innemu
                    >Ja gdyby mnie było stać nie tylko kupiłbym sobie takową, ale nawet jeździłbym
                    nią do pracy na co dzień.
                    Zawsze możesz wynająć :)) behehehehe
                    • ref6 Re: samochód do ślubu 22.03.07, 07:37
                      Gość portalu: ramzes napisał(a):

> Ale powącham tylko raz - a ty wąchasz codziennie oprzątając

ramzes co to znaczy?
                      oprzątając?
                      co?
                      chyba z bykiem na rozum sie zamieniłeś jak twierdzisz, że w mieście można
                      oprzatać
                      buhahahahahahaha

a limo jest cool

a kawę w mc-sraldzie pij, aż Ci mózg do reszty rozpuści, bo już widzę duże
                      ubytki
                      • Gość: ramzes Re: samochód do ślubu IP: *.plock.msk.pl 23.03.07, 09:43
                        "ramzes co to znaczy?
                        oprzątając?
                        co?
                        chyba z bykiem na rozum sie zamieniłeś jak twierdzisz, że w mieście można
                        oprzatać
                        buhahahahahahaha"

ojojoj od wdychania tego metanu wieś z miastem ci się pomyliła - pomyśl nad
                        wentylatorem w stajni bo ześwirujesz do końca :)

"limo jest cool"

chyba pod okiem :)))

"a kawę w mc-sraldzie pij, aż Ci mózg do reszty rozpuści, bo już widzę duże
                        ubytki"

ciekawe masz zdolności po tym metanie - widzisz ubytki przez monitor :?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka