Gość: marie :* Re: Płocki finał konkursu "Ośmiu Wspaniałych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:43 dokładnie :* Koper, brawo xD :* Gratulacje xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkaroolka Re: Płocki finał konkursu "Ośmiu Wspaniałych" IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.07, 22:45 ooo ;] dzięki ;] a czy my się znamy ;] PS. APARAT JEST BOOOOOOOOSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Płocki finał konkursu "Ośmiu Wspaniałych" IP: *.c154.petrotel.pl 14.04.07, 14:58 brawo Tomek. GRatulacja. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin M Brawa dla Karoliny, Renaty i Wąskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek :D Karolina do Wujka :D hehehehhe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Karolina do Wujka :D hehehehhe IP: *.plock.mm.pl 14.04.07, 20:42 Zgłupieliście? O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkaroolka Re: Brawa dla Karoliny, Renaty i Wąskiego IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.07, 21:28 wtajemniczeni wiedzą :P już się ciebie nie boję wujku Marcinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin M Pozdrówka Karolcia i gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:44 Kto by się bał 17 latka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkaroolka Re: Pozdrówka Karolcia i gratuluje IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.07, 21:51 ta ... ;] ejj.... napisz mi na gg cos ;] (7617353) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratulacje!!! Re: Płocki finał konkursu "Ośmiu Wspaniałych" IP: *.c247.petrotel.pl 14.04.07, 22:20 Brawo Damian!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkaroolka Płocki finał konkursu "Ośmiu Wspaniałych" IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.07, 23:20 Chciałabym serdecznie pogratulować moim kolegom i koleżanką którzy dostali nagrodę, ale również tym którzy dostali tylko nominacje ... nam udało się zdobyć nagrody, ale to nieoznacza że wy jesteście gorsi ... wszyscy są wspaniałymi ... uwierzcie ... serdecznie gratuluje Wąskiemu (Mariuszowi) ... Najbardziej z nas na to zasługiwałeś Pozdrowienia dla wszystkich wolontariuszy i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Chyła z CW Centrum wolontariatu Górą IP: *.class145.petrotel.pl 14.04.07, 23:35 Bardzo gratuluje wspaniałym ludziom, którzy poświęcają swój wolny czas dla drugiego człowieka. Szczególnie gratuluje wolontariuszom z Centrum Wolontariatu: Mariuszowi Wydornikowi, Karolince Koprowskiej i Renatce Nagiewicz którzy są wspaniali,dobrzy, wrażliwi. Życzę Wam dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń i owocnej pracy wolontariacie :)) Jestem dumna z WAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Centrum wolontariatu Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:31 witam! fajnie, ze ktoś docenia naszą prace.... ja lubię pomagać i nie nazywam tego praca bo to super przyjemność widzieć uśmiech na twarzy cierpiących ludzi chociaż przez chwilę. Co do Wąskiego(Mariuszka) to naprawdę on jest NAJLEPSZY!!! każdy kto go zna zgodzi się ze mną:) gratulacje dla wszystkich za wszystko-dobre serduszka i wytrwałość...Nie najważniejsza jest nagroda-przynajmniej dla mnie!!!!!! ważne jest to co robimy i nie żyjemy tylko dla siebie ale dla innych. pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkaroolka Re: Centrum wolontariatu Górą IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.07, 22:20 Hej Renia :) Miło, że nas odwiedziłaś ... zgadzam się z tobą w 10000% :) Serdecznie gratuluje Ci :) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Centrum wolontariatu Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:45 WITAM KAROLCIA!!!! JAK BYM MOGłA NIC NIE NAPISAĆ....:) GRATULACJE DLA WSZYSTKICH.......... WSZYSCY ZGłOSZENI Są WSPANIAłYMI LUDZMI..... I OBY TAK DALEJ:))))))))) CAłUSKI DLA CENTRUM PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkaroolka Re: Centrum wolontariatu Górą IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 18:42 Reniu a masz może gg? ;] jak tak to w którym komciu wcześniej jest mój numer :) nappisz do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braz Re: Centrum wolontariatu Górą IP: *.class145.petrotel.pl 19.04.07, 17:02 A co myślicie o programie artystycznym? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkaroolka Re: Centrum wolontariatu Górą IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.07, 19:39 Czy mógłbyś rozwinąć swoją myśl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braz Re: Centrum wolontariatu Górą IP: *.c240.petrotel.pl 20.04.07, 19:20 Czy się podobało, jakie wrażenia ? Bo miał podobno śpiewać chór z Małacha, ale nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkaroolka Re: Centrum wolontariatu Górą IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 00:20 Jak dla mnie super śpiewali :) podobala mi sie ta dziewczyna ostatnia ;] ola chyba ma na imię ... a to ogólnie to teraz mało pamiętam bo sie rozpłakałam ze szczęścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braz Re: Centrum wolontariatu Górą IP: *.c157.petrotel.pl 22.04.07, 10:54 Zgadza się z imieniem, jeśli to była ta piosenka z tekstem.. "jeszcze w zielone gramy, jeszcze nie umieramy" Bo kolejności nie pamiętam :) Emocje dały się we znaki powiadasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefański Re: Płocki finał konkursu "Ośmiu Wspaniałych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 08:42 to piękne co robi młodzież z Malachowianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Płocki finał konkursu "Ośmiu Wspaniałych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 19:43 "jeszcze w zielone gramy, jeszcze nie umieramy" ma to na emule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkaroolka Re: Płocki finał konkursu "Ośmiu Wspaniałych" IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 12:52 znalazłam jeszcze tu artykuł o Ośmiu www.tp.com.pl/portal/article6332.html Odpowiedz Link Zgłoś