Dodaj do ulubionych

jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę

05.05.07, 10:07
Na poczatku chcę pozdrowić wszystkich młodych ojców i matki !!!!!!
Ale chcę się dopytać jaki mają patent na zejscie ze swoimi babasami nad wisłę
na wysokości katedry.
Wydaje mi się, że młodzi rodzice zastali pominięci przez płockie władze przy
projektowaniu nowej infrastruktury.
Co o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ziomal1981 Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:10
      obok mostówki chyba cos jest
      • macekk11 Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę 05.05.07, 10:13
        Obok mostówki jest.... ale jakość tej "przeprawy" jest taka, ze z pewnością
        obudzi każdego z trudem uśpionego malucha a i fakt, że nadrabia się chyba z 3
        km :) jest odstraszająca ....
        • ziomal1981 Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę 05.05.07, 10:14
          a to przepraszam:)
    • Gość: echo Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:16
      tramwajem
      • Gość: macekk11 tramwajem? IP: *.class144.petrotel.pl 05.05.07, 11:24
        ciekawe spostrzeżenie ... widać, że chyba nie masz dzieci......
        • kraulista1980 Re: tramwajem? 05.05.07, 11:28
          Mnie tez to juz w tym roku czeka :). Bobasek bedzie i trzeba bedzie
          kombinowac...:) S najgorszym wypadku samochodem na dol i spacerek tam :)
          Pozdrawiam przyszłych i obecnych tatusiów :)
        • Gość: echo Re: tramwajem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 00:31
          tramwajem z Podolszyc potem Wisłą do Włocwałka, tym samy tramwajem się rozumie.
          Pan Milewski obiecywał te tramwaje, to na 100% już są, wobec tego zamiast
          narzekać powinieneś poszukać przystanku na tramwaj. Ale czemu masz do mnie
          jakieś prenetnsje??? Co że przystanku tramwajmani nie możesz znaleźć? Nie Ty
          jeden?
    • mika_p Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę 06.05.07, 00:45
      Nic nowego.
      miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,2864467.html
      To jest tekst sprzed prawie 2 lat, nic się nie zmieniło - poza tym, ze zamiast
      czołgu mam lekką spacerówkę. Albo samochodem, albo dookoła. Z tym że lekka
      spacerówka łatwiej wejdzie do taksówki niz czołg.
      • Gość: other_side Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę IP: *.c157.petrotel.pl 06.05.07, 00:52
        Samochodem/autobusem na Radziwie, tam nie jest tak stromo
      • Gość: macekk11 Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę IP: *.c245.petrotel.pl 06.05.07, 21:48
        przeczytałem artykuł ... kurcze nic się nie zmieniło ... tylko osoby na
        stołkach :(
    • 1kierownik jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę 06.05.07, 09:28
      Niestety takich "przeszkód" na spacerze z bobasem jest więcej.Chociażby schody
      na wysokości Archiwum Państwowego niedaleko Fary :-((
    • oli77 Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę 06.05.07, 18:31
      Właśnie będąc ostatnio w Płocku, bez wózka, bo aktualnie takiej potrzeby nie ma,
      też rozmawiałam o tym z koleżanką. Okres na spacery idealny ale na spacery nad
      Wisłę nadal niudogodniony ;-)
      • Gość: macekk11 Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę IP: *.c245.petrotel.pl 06.05.07, 21:36
        prawda?! ..... tyle się mowi o tym, żeby było nas wiecej coraz. I co dalej???
        Kto z władz myśli o tak prozaicznej rzeczy jak trasa spacerowa dla rodziców z
        wózkami????
    • Gość: xxl Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:40
      a jak na giewont:-)
    • mika_p A jak były autobusy na Sobótkę... 08.05.07, 20:25
      ... to wysokopodłogowe, no bo po co puścić niskie?
      • Gość: macekk11 Re: A jak były autobusy na Sobótkę... IP: *.c251.petrotel.pl 08.05.07, 22:43
        do mika.... "ach życie, życie"
    • dagu75 Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę 08.05.07, 23:27
      właśnie dlatego nie schodzę nad wisłę, wolę połazić po zoo.Ale to dla ciut
      starszych dzieci, już siedzących.
      • kala405 Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę 11.05.07, 11:34
        Ja schodze przez mostówkę przy rybakach,niestety przy samochodach-można az się
        udusić to pozatym kawał drogi:/ ale cuz na to poradzić, chociaż chodzenie po
        centrum też nie jest lepsze, nie raz się musiałam sporo nakombinować aby
        przejechać kolegialną od strony sanepidu badź królewiecką:/
        • Gość: Kazia Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 01:09
          Za robotę się weź a nie spacery ci w głowie. Potem dopiero musimy pracować na
          takich, co to im "się wszystko należy" (od państwa oczywiście).
          • dagu75 Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę 13.05.07, 21:51
            a co, masz piątkę dzieci, firmę i mnóstwo kasy? Jak myslisz, kto bedzie
            pracował na twoją emeryturę? Moje dzieci. Więc zastanów się co piszesz, bo
            anonimowość sieci nie uprawnia do chamstwa i nieuprzejmości.
          • Gość: macekk11 Re: jak zejsc z wózkiem (dziecięcym) nad wisłę IP: *.c154.petrotel.pl 14.05.07, 21:34
            Gość: Kazia 13.05.07, 01:09 + odpowiedz
            """"Za robotę się weź a nie spacery ci w głowie. Potem dopiero musimy pracować
            na takich, co to im "się wszystko należy" (od państwa oczywiście).""""

sądząc po tonie wypowiedzi to pani Kazia sprząta miejskie szalety i jest
            bezdzietna starą panną a jej podatek zapłacony przez całe życie od pensji 600
            PLN stanowi tyle co państwo "zarobiło" na mnie przez miesiac. hahaha

A tak na serio ... włos się jeży na głowie, że w Płocku, moim rodzinnym mieście
            są ludzie tak nieżyczliwi drugiemu człowiekowi jak Pani "KAZIA". To przez
            takich ludzi to miasto jest takie smutne.

Pozdrawiam ponownie wszyskich młodych rodziców !!!!! :)

• xinga [...] 15.05.07, 13:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: macekk11 Re: bariery, bariery, bariery IP: *.c154.petrotel.pl 15.05.07, 20:42
        a może prezydent mógłby zrobić taka małą scenkę i zwieżdz w niedzielę jednego
        niepełnosprawnego i jedna młodą rodzinę swoją nową furą .. to byłby ciekawy
        gest wykonany w kierunku nowego pokolenia....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka