Dodaj do ulubionych

Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okolicy

22.05.07, 12:21
co niedziela jest jakis dziki sped ludzi. Organizatorzy mamia ludzi ze bedzie
milo i fajnie a dodatkowo zapewniaja korzysci w przyszlosci (cos tam
przebakiwuja o zyciu wiecznym). Boje sie ze te grupy beda mialy zly wplyw na
dzieci. Boje sie ze dzieci biorac z nich przyklad przestana myslec
samodzielnie, stana sie marionetkami i chodzacymi naiwnymi portfelami
organizatorow. Tam sie szerzy lapowkarstwo. Na tace, za polanie glowy
dzieciakowi, za polaczenie paskiem dwojga ludzi. I jeszcze zaklocaja spokoj
na osiedlach, cos tam spiewaja i graja bardzo glosno, to pewno jakas sekta, a
najgorsze ze co roku jakos na poczatku czerwca wychodza na jakies parady po
ulicach pewno zeby nowych czlonkow zwerbowac. Na szczescie z roku na rok jest
ich coraz mniej. Slyszalem ze to jacys faceci w sukienkach te spedy zwoluja,
to musi byc zboczency jacys. W glowie sie nie miesci ze normalny mezczyzna
moze zalozyc ubranie kobiece.
Co mam zrobic ???
Obserwuj wątek
    • Gość: grv Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:32
      zacznij strzelac z wiatrowki
    • Gość: ? Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.zep.com.pl 22.05.07, 12:32
      Rozpędź się i pierdyknij głową w pierwszy napotkany mur, a jak muru nie będzie
      to się okop i czekaj na wsparcie takich jak ty....
      • Gość: ?? Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 11:10
        to jakis nowy obrzadek w tej sekcie ?
        opisz, co to daje, rozumiem ze juz sam probowales
    • Gość: t Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:38
      zadzwoń na policje
      • Gość: myk Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:35
        najpierw napisz czytelnie o co Ci chodzi. Nic z tego nie rozumiem, ale to można
        wina upału? ;-)))
        • Gość: Zbyszek Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.05.07, 14:19
          nie rozumiesz prostego przekazu "zadzwoń na policje" ?
          czy moze jestes debilkiem ktory nie potrafi napisac pod wlasciwym postem ?
    • Gość: alibaba i 40 Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:24
      to podpucha, a jak nie to lecz się człowieku
      • Gość: kolo Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 18:03
        Trzeba zgłosić do ministra Giertycha niechybnie to pederaści i zboczeńcy jakowiś
        Hahahahahahahahaha dobre.
    • Gość: płocczanie brawo, ktos wreszcie napisal jak sie sprawy maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 22:56
      oby wiecej normalnych
    • Gość: ja Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.class145.petrotel.pl 22.05.07, 23:35
      Myślaleś biedny człowieku, że uda Ci się rozpętać gadaninę na Kościół - nie
      udało się. Cieszę się, że ludzie nie dali się podpuścić. A polewanie głowy to
      się nazywa Chrzest, wiązanie rąk Sakrament Małżeństwa. Nie wyśmiewaj się z
      Kościoła i Księży, bo to Oni pjednają Cię z Bogiem przed śmiercią i odprowadzą
      na cmentarz.
      • Gość: wierny słuchać RM Jak nie jesteś Katolikiem.... IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 04:37
        to gin przebrzydły potworze...:) Nawet koleś sobie trochę śmiechu nie może
        porobić...??? co to kraj wyznaniowy??
        • Gość: menel Re: Jak nie jesteś Katolikiem.... IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 13:00
          W mojej okolicy też ta sekta funkcjonuje. Natomiast z moich obserwacji wynika,
          że z roku na rok coraz słabiej, co się dobrze wpisuje w wyraźnie widoczną w
          Europie jej słabnącą pozycję. W takiej np. Hiszpani jeszcze niedawno sekta ta
          była niekwestionowaną potęgą, w ciągu zaledwie około 30 lat jej zaisęg
          oddziaływania obejmuję zaledwie 15-20% społeczństwa i aktywny udział ludzi w w
          jej praktykach coraz szybciej maleje. A te średniowieczne formy obrzędowe
          praktykowane przez rzeczoną sektę w Polsce to prawdziwy relikt przeszłości i
          europejski ewenemnt.
        • Gość: a Re: Jak nie jesteś Katolikiem.... IP: *.c155.petrotel.pl 23.05.07, 13:26
          śmiej się ile wlezie - najlepiej z siebie
    • Gość: Adrian Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 14:01
      To mogą być Cykliści. Oni zawsze byli wszystkiemu winni. Z Cyklistami trzeba
      bardzo ostrożnie i dwutorowo: po pierwsze - z uwagą słuchać tego co mówią, a po
      drugie - wiernie naśladować to co robią. Ale, dla zasady, nie ubierać się w
      sukienki, bo wtedy trudno nas będzie odróżnić od reszty. Jest jeden jednak
      problem. Naśladując wiernie, nie uzyskamy dostępu do życia pozagrobowego. Ale
      za to będzie nam się dobrze wiodło na tym padole. I tu jesteśmy zgodni z nimi.
      Poza tym oni koszą w majestacie prawa, a my za taką robotę możemy znaleźć się w
      kryminale. Jedym słowem, naśladować rozważnie.
    • Gość: jan wątek obraża uczucia religijne wielu,ochrona UB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 18:04
      wątek jest w prokuraturze
      • Gość: qwerty watek jak watek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:43
        sam poszedl ? ;)
        to juz nawet nie jest smieszne to ciagle pisanie o prokuraturze
        straszyc to mozesz dzieci i stare babcie
        • Gość: mec. Re: watek jak watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:45
          bedziesz cieniutko spiewał w prokuraturze, oj cieniutko
          • Gość: wierny słuchacz RM Re: watek jak watek IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 04:49
            to ja lecę do prokuratury z wnioskiem o ograniczanie swobody wypowiedzi...
            Wystarczy jechać do każdego bardziej cywilizowanego kraju i tam satyra z
            polityków , i innych "grup trzymających władzę"(w tym KK) jest czymś normalnym.
            Nam w tej kwestii bliżej jest do krajów wyznaniowych.
            • Gość: m. Re: watek jak watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 05:46
              tobie blisko do wyroku,
              • Gość: babcia_katoliczka Re: watek jak watek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.05.07, 08:20
                synku, a co ty o tej porze robisz przed komputerem
                idz lepiej spac i nie pisz bez sensu
                ludzie smieja sie z ciebie a nie o to ci chyba chodzilo
    • Gość: siatkarz Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:59
      synu, nie podskakuj
      • rydzerz.moherowego.beretu Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli 24.05.07, 10:57
        cmoknij mnie w ........
        • Gość: mec. Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:12
          zobaczysz chamie jak bedziesz płakał w sądzie
          widziałem już wielu takich,
          • rydzerz.moherowego.beretu Re: Pomozcie ! Mam powazny problem. W mojej okoli 24.05.07, 12:21
            ty chyba jakis swiatowiec jestes
            opowiadaj, co jeszcze widziales ?
            rotfl
    • Gość: Af Faktycznie, tekst może obrażać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 19:20
      uczucia religijne Talibów. Stary trzymaj się, to strasznie mściwy naród.
      Odnajdą Cię i mogą zrobić 11 września. Za wczasu kup namiot i trzymaj w ukryciu
      z dala od zabudowań, żeby (jakby co) się nie zajął bo straćisz ostatni dach nad
      głową. Chyba,że wcześniej zetną Ci głowę.
      • Gość: kolo Re: Faktycznie, tekst może obrażać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:52
        Tak jest niestety w tym smutnym kraju
        -Ci ci nie chodza do koscioła obrazają tych co chodza
        -Ci co nie klepią pacierzy co wieczór naruszaja wartości tych co je klepia
        -Ci co nie maja kartek z mszy w niedzielę nie powinni przejść przez bramę do
        roboty Orlen Ochrona powinna sprawdzać i takich wyłapywac toż to moga być
        wysłannicy Bin Ladena
        KTO NIE JEST Z NAMI TEN PRZECIW NAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka