Dodaj do ulubionych

Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock

IP: *.smstv.pl 20.07.07, 22:08
Szkoda wogóle to komentować. Miś, Bareja, Rejs i Piłkarski POker ciśną mi się
na usta. PZPR robi wałki w majestacie prawa. W artykule jest zdanie że "nie
mogli się przyczepić do Sosnowca o znaleziono stadion"
Już wiemy o co chodziło tej komisji. Żeby się do kogoś przyczepić i znaleźć
pretekst.
PZPN to gorsze i trwalsze środowisko niż komunistyczny beton. Oni dzałają
wdług prawa które dowlonie sobie zmieniają.
Kompromitacja. Mam w nosie taką ligę
Obserwuj wątek
    • Gość: xxl Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.subscribers.sferia.net 20.07.07, 22:25
      To niesprawiedliwe uważam, że Wisła musiała przekupić działaczy z Chorzowa by
      nie przygotowali dokumentów na czas!!! Na pewno Orlen dał na to pieniądze, a
      na Śląsku wiadomo, nie przelewa się.
      • Gość: slawek Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: 89.174.33.* 20.07.07, 22:42
        tak xxl, prawdziwy członek PZPN nigdy nie kłamie, prawie jak harcerz

tyle tylko, że:

Sadowski: "pokazali mi jakiś świstek"
        Koźmiński: "Było pismo przewodnie z kwotą i zestawie, które po podsumowaniu nie
        zgadzało się"
        ten sam Koźmiński: "Ruch nie spłaca długów" ciekawe na jakiej podstawie Wisła
        Kraków zatwierdzała Cwielonga do gry, skoro niby żadnych kwitów na to nie było ?
        (tak, tak wiem Wiśle Kraków tez sami dyletanci, fachowcy tylko na Miodowej!)
        Kolator: "Ruch spłacił 88% długów, działacze wykonali kawal dobrej roboty"

jak widać prawda jest tylko jedna... akle ty głupi jasiu dalej wierz PZPNowi
        • Gość: xxl Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.subscribers.sferia.net 20.07.07, 23:05
          podobno w Ruchu wiedzieli już wcześniej że nie dostaną licencji - sprzedali
          Cwielonga i odszedł trener. Tylko nic nie mowili, żeby nie zapeszyć. Nawet
          Prezes Ruchu powiedział, że spłacili wiecej tylko on po kieszeniach pochował
          parę kwitów, żeby nie wyszło jak to dobrze w Chorzowie jest. No i udało się.
          GRATULUJEMY!!!
    • Gość: Warszwianin Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.mikolow.net 20.07.07, 22:42
      He He HE
      Moze pokazac bilingi,czyli jak sam powiedział jest i był przygotowany na to.
      Facet kreci jak caly PZPN.
      Jak dalej beda "udupiac" kluby bez podejrzen ,jak Ruch Chorzow to EURO 2012 mamy
      tylko na koputerze FiFA2012!
      • Gość: xxl Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.subscribers.sferia.net 20.07.07, 23:08
        a podobno w 2003 spotkał się z Listkiewiczem - podobno przez przypadek, ale ...
        podejrzenie zostaje. Już wtedy pewnie wszystko ukartowali, żeby miał alibi.
    • Gość: niki Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: 89.25.166.* 20.07.07, 22:59
      a co mial powiedziec ze bral/dawal w lape? a jadu jaki plynie z jego ust pod
      kierunkiem ruchu nie mozna czytac oki nie uginajcie sie nam juz wszystko jedno
      ten rok bedzie niespokojny i basta
      • Gość: wiślak Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:43
        A jad, który płynie pod kierunkiem Wisły Płock to już można czytać? Tak, Orlen
        kupił nam awans! Oczywiście! Czy wiecie, że PKN w tym roku przekazuje na budżet
        klubu 4 mln zł? W poprzednich latach też była bieda, a Orlen parę miesięcy temu
        chciał się w ogóle wycofać ze sponsorowania Wisły. Czy wobec tego jesteśmy
        super bogatym zespołem? W mediach cały czas powtarza się bzdury na nasz temat,
        a ludzie to podchwytują. Żenada...
    • Gość: Pies na kłamstwa Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:13
      No jaki uczciwy Jaś ten jest. No nawet nie chciał głosować i prezes go zrozumiał
      i nawet w inny telefon zainwestował. no Jasiu pięknie jest, ciekawe czy na
      wolności doczekasz końca rundy? A świat taki ładny. Jasiu, nie żal ci?
      • Gość: kibol Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 18:22
        Za to, że Ruch nie otrzymal licencji winni są jego dzialacze, jezeli nie będzie
        zadnych wymogów dla klubów to z naszą pilką nigdy nie bedzie lepiej, a jezeli
        chodzi o kraty to sam uwazaj zebys za nie nie trafil.
    • Gość: Rozbawiony Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:16
      I tej oczyszczającej spowiedzi dokonał przed dziennikarzem Gazety z Płocka,
      któ®y to wszystko ładnie zanotował i wysłał w świat. Oj ludzie, nie wstyd wam?
    • Gość: kryminalni no pewnie, ja tez mam zawsze swoje bilingi pod IP: 89.174.33.* 20.07.07, 23:56
      ręką.
      Zaś byle jakim filmie kryminalnym doskonale instruują, że przed akcją jest cisza
      w "eterze".

im bardziej sie tłumaczę, tym bardziej się pogrążam - a wystarczyłoby bo w
      protokole pojawił się głos "za" i ostatni uczciwy Mohicanin w PZPN zostałby
      przegłosowany przez pozostałych drabów.
      No ale tak to jest jak sie czerpie wzorce z amerykańskich filmów :-)
    • zigolo22 Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock 21.07.07, 00:16
      miejmy nadzieje ze bylo uczciwie
      • Gość: sajona Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.07, 00:42

Z tłumaczeń Pana Franke wynika, że wiedział on iż Ruch nie dostanie licencji i w
        zwiazku z tym postanowil nie brac udzialu w posiedzeniu Komisji! Nasuwa się
        tutaj na myśl tylko jedna odpowiedz - wszytko było wcześniej dokladnie ZAPLANOWANE!
        • Gość: nafciarz Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 07:56
          Cieszę się z tego, że szykowaliśmy się na II ligę uczciwie. a że jest jak
          jest ? To nie nasz problem
          • Gość: Petra Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.c158.petrotel.pl 21.07.07, 09:21
            Zamiast Ruchu w lidze zagrac moze Łęczna a teraz buraki odpierd.lcie sie od Wisły Płock i poszczekajcie na Łęczną moze tez dali w łape ?
    • Gość: retoryka Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 13:28
      Taki jesteś mądry, że aż boli. Czego by w tej sytuacji Franke nie zrobił ta i
      tak byłoby żle. Pojechał głosować - czy został. Tacy są Polacy tylko robią ze
      wszystkiego problem, a Chorzów miał cały sezon, żeby wyjść na prostą począwszy
      od zeszłorocznej komisji, kiedy już wtedy zakpił przedstawiając denno
      dokumentacją, którą zresztą w tym roku ponownie przedsawił nie zmieniając w niej
      ani słowa. Sami sobie piwa naważyli i niech siedzą w drugiej lidze jak oszukują.
      Płock może spadł ale sprawy klubu ma uporządkowane.
      • Gość: FF Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:44
        Przecież byłby uczciwy gdyby głosował za przyznaniem licencji Ruchowi:). Motłoch
        chce Ruchu! Motłoch ma zawsze racje! Kto przeciw motłochowi występuje tego na
        pal nabić! Amen!
    • Gość: Wisełka Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.07.07, 18:20
      Spokojnie panowie i panie Ruch dostanie licencję w poniedziałek a my
      przygotowójmy się na 2 ligę i bez emocji
      • Gość: zks Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 18:30
        No tak Wisla spadla zle, potem jest w I lidze przez zadluzenie Ruchu tez zle -
        ludzie popracujcie nad sobą, dajcie upust swojej polskiej zólci, którą macie do
        klubu tylko dlatego, ze jest w tym samym miescie co Orlen.
        • Gość: gruha Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.07.07, 02:09
          to nie chodzi o zolsc, tylko klase i honor, kolego. sam jestem z plocka i sie
          wstydze. pilkarski poker trwa. a moze za rada kononowicza niech nie bedzie
          niczego.
          • Gość: joł Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.c246.petrotel.pl 22.07.07, 11:50
            O co Ci chodzi gościu??? klasa i honor??? a co tu ma honor do rzeczy???
            • Gość: quasimodo Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.c153.petrotel.pl 22.07.07, 17:09
              Wstydzisz sie czego sie wstydzisz przeciez nikt z naszego klubu na sile do OE sie nie pcha i tak bedziemy grac w II lidze i ja wygramy w sposob sportowy a wszystkim ktorzy najezdzaja na moj klub powiem morda krotko palanty!
    • Gość: kibic Re: Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.acn.waw.pl 22.07.07, 20:12
      xxl, prosze nie pisz juz nic, krew mnie zalewa jak czytam Twoje wypowiedzi i
      insynuacje...spotkali się w 2003 roku żeby uzgodnić sprawę licencji na sezon
      2007/2008 , niesamowity jesteś.

Chciałbym też dodać, że jeżeli zostaniemy w ekstraklasie to rozumiem, ze do
      kazdej złotówki od Canal+, Orlen dorzuca swoją złotówkę...
      • Gość: Piotrek Kibice Wisły dajmy sobie spokój!!! IP: *.c149.petrotel.pl 23.07.07, 10:55
        Apel do wszystkich kibiców Wisły - dajmy spobie spokój z komentowaniem tych
        żenujących komentarzy, chorzowskich skamlaczy i innych, co by się nie
        powiedziało, nie zrobiło to i tak w kółko, że to przez Wisłę, na tych półmózgów
        nie ma siły! Nic do nich nie dociera! Dobrze że pozwą do sądu tomaszewskiego i
        piechniczka, przynajmniej będzie jasna sprawa i się ukróci temat.
    • Gość: rudi Jan Franke: Nie pomogłem Wiśle Płock IP: *.006.c93.petrotel.pl 29.07.07, 13:05
      .. komisje wisla i tak wruci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka