marka_22 05.08.07, 13:59 Poszukuję dobrego endokrynologa w Płocku. Moja mama ma guza tarczycy i chcę ją zabrać na wizytę. Oczywiście prywatną, bo państwowo zbyt długo się czeka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutii1 Re: Endokrynolog w Płocku 08.08.07, 22:38 podobno dobry jest na zduńskiej i nie trzeba długo czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia7791 Re: Endokrynolog w Płocku IP: *.plock.msk.pl 08.08.07, 23:22 ja polecam dr.Zieleniewskiego.Przyjmuje we środy i piątki od 16 w DIAGMEDZIE na 3-go Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: Endokrynolog w Płocku IP: *.class147.petrotel.pl 09.08.07, 07:47 Zgadzam się. Uważam, ze Pani dr Garbacz przyjmująca na ul. Zduńskiej (to chyba przychodnia Omega) jest naprawdę jednym z lepszych lekarzy endokrynologów w Płocku. Moja mama leczyła się u niej dokładnie z tym samym problemem, tj. tarczycą. W tej chwili jest wszystko ok. Ja osobiście też byłam u Pani dr ze swoimi problemami endokrynologicznymi. Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Endokrynolog w Płocku IP: 193.59.95.* 09.08.07, 09:33 Pani doktor Garbacz przyjmuje w Omedze na Zduńskiej. Ma też prywatny Gabinet na Kwiatka. Polecam. Sama leczę się u Pani doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka_22 Re: Endokrynolog w Płocku IP: *.centertel.pl 13.08.07, 09:52 Bardzo dziękuję za informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś