Gość: cwiczenia IP: *.cable.ubr07.edin.blueyonder.co.uk 28.11.07, 01:23 z dniem kiedy ORLEN zrzekł się klubu wbito ostatniego gwoźdźa do trumny Wisły. Wieczny odpoczynek racz dać jej Panie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Ojrzyński: Awans Wisły jest realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 07:58 spokojnie, możesz uratować klub, wystarczy, że na wiosnę będziesz regularnie pojawiał się na estadio - tylko tyle, a jak dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serda zal mi ciebie komuchu, lepiej rusz tylek na stadio IP: *.154.c72.petrotel.pl 28.11.07, 11:05 pewnie to dla ciebie za duzo wiec zamilcz pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: zal mi ciebie komuchu, lepiej rusz tylek na s IP: 80.249.4.* 28.11.07, 13:20 Jesienią 2008r płockie derby Mazowsze - Wisła . Zwycięstwo wychowanków grających przy ul. Kochanowskiego pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy kiedys internet byl dla wybranych grup spolecznych IP: *.154.c72.petrotel.pl 28.11.07, 14:04 bardziej inteligentnych, teraz jest dostepny masowo a szkoda bo kupe troli, pajacow, i zakompleksionych ludzi ktorzy swoje nie powodzneia zyciowe albo nie spelnione przelewaja gdzies w tym wypadku internet - szkoda ze juz nie powroca te czasy gdy wchodzilo sie na strony fora i mzona bylo podyskutowac na bardzo dobry poziomie a teraz nedza nedza co swiadczy o twoim wpisie mam nadzieje ze podwyzszyles wartosc siebie samego w internecie w zyciu pewnie totalna klapa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: kiedys internet byl dla wybranych grup spolec IP: 80.249.4.* 29.11.07, 10:08 Po tym co napisałeś widać twoją inteligencję : jeżeli chodzisz na mecze to oglądasz je odwrócony plecami. A ogólnie to idż do lekarza - masz zrytą i słabą konstrukcję psychiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsds Re: kiedys internet byl dla wybranych grup spolec IP: *.002.c76.petrotel.pl 29.11.07, 16:23 ogarnij się dzieciaku co ty wogole piszesz lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarz Ojrzyński: Awans Wisły jest realny IP: 195.205.250.* 28.11.07, 13:37 a co on ma gadać! głupi by nie gadał że chce awansu! bo inaczej wypieprzyli by go z hukiem. dopiero co odebrali lanie w gdansku z lechią 1-5. może klopoty z pamięcią. prawda jest taka, że gdyby nawet cały bayer leverkusen przyszedł do płocka na 2 runde to i tak płock nie wejdzie. a orlen wiem gdzie wybierać, wy nawet kibiców nie macie, no chyba nie byli to ci którzy przyjechali do gdanska i po 5-0 wyszli-10min przed końcem meczu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarekZ Re: Ojrzyński: Awans Wisły jest realny IP: *.154.c72.petrotel.pl 28.11.07, 14:08 i po kiego wchodzisz na Płocką gazete Gdanski szczurze, niestey twoja wiedza i sytuacja w jakiej jest Wisła chodzi o srodek druzyny do ktorego wiadomosci ty i osoby postrone nigdy wgladu miec nie beda moga tylko tak sobie psiolić pozatym poczytaj materialy na necie teraz to ORLEN chce wciagnac tą wasz Lotosik, a tylko durnie uwierzyliby Kurskiemu ze taki koncernik jak Lotos wchlonolby RAfinerie WIelkosci ORLENU ale tylko w Gdansku chyba tak pomysleli i co nie ktorzy to Łykli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles11 Ojrzyński: Awans Wisły jest realny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 15:53 U nas piłkarze to gwiazdy, w Niemczech - pracownicy, dla których najważniejszym celem jest drużyna, a nie oni sami. brawo wreszcie ktos powiedzial cos prawidlowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kib. Ojrzyński: Awans Wisły jest realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 07:42 To jest najlepsza wypowiedź na temat naszych piłkarzy jakiej nigdy nie słyszałem. Brawo Panie trenerze. Teraz bierzemy się do pracy panie trenerze i należy załatwić sporo transferów bo z tymi "gwiazdami " to nie będzie żadnych szans. Takim gwiazdom jak Skrzypiec,Zawadzki, Kowalski, Bania, Gregorek/dwa lata się aklimatyzuje/, dobrze że nie ma już Górskiego i Klepczarka o innych jużnie będę wspominać. Mam tylko do pana trenera pytanie Odpowiedz Link Zgłoś