Dodaj do ulubionych

bezalkoholowy sylwester

20.12.01, 21:36
jak dużo z was spędza sylwestra bez alkoholu? nie mówię o całkowitej
abstynencji, nie wykluczam lampki szampana o północy, ale chodzi o to, żeby się
nie spić. z moimi znajomymi robimy takie imprezy już kilka dobrych lat i są
naprawdę udane. czy jesteśmy wyjątkiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Werdan Re: bezalkoholowy sylwester IP: *.petrotel.com.pl 21.12.01, 00:17
      Przyznam, ze calkiem oryginalny pomysl. Ja niestety tak nie robie. Moglbys mi
      powiedziec, dlaczego nie pijecie alkoholu na Sylwestra ? Moze uzywacie jakich
      innych uzywek :)
      • murzin Re: bezalkoholowy sylwester 21.12.01, 12:08
        Na samą myśl o braku alkoholu aż mnie dreszcz przeszedł. Ale może ja jestem
        jakiś dziwny ?
        • Gość: Zenek Re: bezalkoholowy sylwester IP: 62.200.126.* 21.12.01, 13:42
          murzin napisał(a):

> Na samą myśl o braku alkoholu aż mnie dreszcz przeszedł. Ale może ja jestem
          > jakiś dziwny ?

Wg mnie to jesteś. Znam kilku zupełnie niepijących ludzi, z którymi można się
          dobrze bawić a imprezy robione u nich są zazwyczaj bezalkoholowe. Dla
          zainteresowanych - nie ma też tytoniu, przypalania, pastylek itd.
          Sam lubie ale bez przegięć.
          pozdrawiam
          • sluchawki Re: bezalkoholowy sylwester 21.12.01, 15:53
            Mnie to wygląda bardziej na zjazd AA. Ale nie chcę nikogo obrażać. Moim zdaniem
            wszystko jest ok. jeśli się do niczego nie zmusza. Zarówno do picia jak i
            odwrotnie. Pozdrawiam i tych pijących i tych nie pijących. Z malym
            zastrzeżeniem do tych pierwszych żeby schowali sobie ewentualną agresję
            poużywkową w buty. Wszystko jest dla ludzi.
    • Gość: Maciek Re: bezalkoholowy sylwester IP: *.montreal81.dialup.canada.psi.net 24.12.01, 02:45
      Wigilia bezalkoholowa i to co najwyzej do ..........pasterki jest ok. Ale sylwester
      bezalkoholowy to tak jak dobry samochod bez benzyny; mozna sobie w nim fajnie
      posiedziec, ale.......daleko sie nie ujedzie, a wiec monumentalny flop :)))
      Zaczynajmy wiec chlodzenia szampana !!!
      • Gość: PiotrK Re: bezalkoholowy sylwester IP: 212.244.82.* 24.12.01, 08:34
        W moim przypadku alkohol na pewno będzie. Ale piję go "pod humor" a nie w
        celu "sponiewierania". Wszystko jest dla ludzi a to wyklucza to drugie i
        ewentualną agresję. Pozdrowienia dla wszystkich imprezujących na sylwestra nie
        ważne czy przy alkoholu czy nie bo w gruncie rzeczy chodzi o dobrą zabawę.
        Jeśli alkohol w tym trochę pomoże to nie widzię w tym nic złego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka