Gość: oo IP: 217.28.144.* 12.08.03, 17:39 o matko jaka ona brzydka, zamiast zainwestować w dom powinna zainwestować w kosmetyczke!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niedożywiony Re: Violetta Kulpa IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 16.10.03, 21:42 Mając to zdjęcie mogę sobie zrobić kanapkę z pasztetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 21:55 Po raz wtóry ktoś czepia się tej pani w sposób conajmniej niestosowny. Dla mnie Pani Violetta jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Re: Violetta Kulpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 10:07 Też mi się wydaje że jest OK, tylko jak jej nie widać i nie słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberwator Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 10:40 Mirkowi się podoba. widziałem ich dwoje w dość jednoznacznych sytuacjach. niby nic dziwnego. Mirek wyborców jenak oszukał. na debacie w tele top z Hetkowskim przy pytaniu o stosumki rodzinne (szczególnie z żoną) odpowiedział "były drobne nieporozumienia ale już wszystko jest wporządku i nie ma to związku z inną kobietą". czyli jak to u polityków twarz tylko do wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 18:26 panie Prezydencie nie stać Pana na lepszą kobjetę . to straszydło do pana nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 23:48 pani VK nie ma czasu na kosmetyczkę pani VK główna kadrowa UM Odpowiedz Link Zgłoś
pokrent Re: Violetta Kulpa 17.10.03, 21:08 > o matko jaka ona brzydka, zamiast zainwestować w dom powinna > zainwestować w kosmetyczke!!! :)) lepiej było napisać: O KULPA jaka ona brzydka! chłopa ni ma to się za politykie wzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Violetta Kulpa IP: *.pt-2.petrotel.pl 17.10.03, 22:32 a jak zadufana w sobie, a co Ona reprezentuje sobą??? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz31 Re: Violetta Kulpa 17.10.03, 22:35 Gość portalu: oo napisał(a): > o matko jaka ona brzydka, zamiast zainwestować w dom powinna > zainwestować w kosmetyczke!!! Kosmetyczka to inwestycja indywidualna, a dom buduje wspolnie z MM więc będzie bardziej zwiazana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLAF Re: Violetta Kulpa IP: *.pt-2.petrotel.pl 17.10.03, 23:04 jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny - zdjęcie Violi - odechciewa się tego na wiele dni i masz koszmary i majaki nocne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuch Re: Violetta Kulpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 23:18 Widać,że wszyscy jesteście nieudacznicy i zazdrościcie. Co Wam do tego z kim i dlaczego i co robi ta Pani.A Wy powiedzcie na forum jak wyglądacie. To się posmiejemy razem. Mnie ta Pani podoba się. I co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Votler Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 00:08 Gość portalu: OLAF napisał(a): > jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny - zdjęcie Violi - odechciewa się > tego na wiele dni i masz koszmary i majaki nocne. TY nie tłumacz się głupio, że musisz używać środków antykoncepcyjnych, i bez zdjęcia Violi odechciewa ci się na wiele dni - zaryzykuję i postawię jeden do stu, że pisząc takie banaluki masz wielkie nocne kłopoty: a szkoda, bo od roku w łóżku czeka młoda żona, a ty każdej nocy o 24 w nocy walisz w klawiaturę, zamiast tulić swoją lalulę. To się nazywa "duży kłopot" - to są skutki, jeśli się jest starszym od oblubienicy o 20 lat i się nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: do Woltera IP: *.pt-2.petrotel.pl 18.10.03, 00:15 jesteś bardzo złośliwy ale niedokładny nie 20 a tylko 10 (niestety), chodzi spać z kurami o 20 i nie wiem czy nazywa się kłopot, ale jest rzeczywiście duży. z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George z Chicago Re: Violetta Kulpa IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 19.10.03, 05:39 Gość portalu: Georg Votler napisał(a): > Gość portalu: OLAF napisał(a): > > > jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny - zdjęcie Violi - odechciewa si > ę > > tego na wiele dni i masz koszmary i majaki nocne. > Przypatrz mu sie , za duzo wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyt Re: Violetta Kulpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 12:48 nie podoba sie wam pani Viola ? i dobrze-nie musi. w koncu tyle kobiet jest na swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuch Re: Violetta Kulpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 21:44 Ja tej Pani osobiście nie znam. Znam tylko z wypowiedzi na sesjach Miejsiej Rady i jak już pisałem mnie się podoba.Co WY na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaahah Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 21:56 a co Ci sie podoba w jej wypowiedziach ,najwyraźniej jestes polanalfabetą.Chce dodac,ze Pani Wiolllllettttaa ma srednie wyksztalcenie po za tym jak dodala ,ze ma skonczony cyt"jakis kurs ksiegowosci"(kurwa jakis? almo kurs ale nie do chuja)pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Violetta Kulpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 23:13 Mnie nie interesuje jej wyksztalcenie. W treśc też się nie wsłuchuję. A poziom jej wypowiedzi nie odbiega od wszystkich radnych tej i poprzednich kadencji.Bo gdzie ona miała NAUCZYĆ SIE NORMALNOSCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahah Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 23:35 na prawdziwych studiach(nie na wlodku jak wiekszosc pis-uarow!)pozdro siostro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Violetta Kulpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 23:54 Jasne. I jeszcze trzeba studiować w normalnym kraju, wśród normalnych ludzi. Albo po skonczonych studiach na dobrej uczelnii w Polsce wyjechac na dluzszy okres do normalnego kraju.Więc nie dziw się tej Pani.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś