Dodaj do ulubionych

Violetta Kulpa

IP: 217.28.144.* 12.08.03, 17:39
o matko jaka ona brzydka, zamiast zainwestować w dom powinna
zainwestować w kosmetyczke!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Niedożywiony Re: Violetta Kulpa IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 16.10.03, 21:42
      Mając to zdjęcie mogę sobie zrobić kanapkę z pasztetem
    • Gość: chłop Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 21:55
      Po raz wtóry ktoś czepia się tej pani w sposób conajmniej niestosowny. Dla
      mnie Pani Violetta jest OK.
      • Gość: OK Re: Violetta Kulpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 10:07
        Też mi się wydaje że jest OK, tylko jak jej nie widać i nie słychać.
        • Gość: oberwator Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 10:40
          Mirkowi się podoba. widziałem ich dwoje w dość jednoznacznych sytuacjach. niby
          nic dziwnego. Mirek wyborców jenak oszukał. na debacie w tele top z Hetkowskim
          przy pytaniu o stosumki rodzinne (szczególnie z żoną) odpowiedział "były drobne
          nieporozumienia ale już wszystko jest wporządku i nie ma to związku z inną
          kobietą". czyli jak to u polityków twarz tylko do wyborów.
    • Gość: malina Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 18:26
      panie Prezydencie nie stać Pana na lepszą kobjetę .
      to straszydło do pana nie pasuje

• Gość: swój Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 23:48
        pani VK nie ma czasu na kosmetyczkę
        pani VK główna kadrowa UM
    • pokrent Re: Violetta Kulpa 17.10.03, 21:08
      > o matko jaka ona brzydka, zamiast zainwestować w dom powinna
      > zainwestować w kosmetyczke!!!
      :))
      lepiej było napisać: O KULPA jaka ona brzydka!
      chłopa ni ma to się za politykie wzieła.
    • Gość: ktoś Re: Violetta Kulpa IP: *.pt-2.petrotel.pl 17.10.03, 22:32
      a jak zadufana w sobie, a co Ona reprezentuje sobą???
    • xyz31 Re: Violetta Kulpa 17.10.03, 22:35
      Gość portalu: oo napisał(a):

> o matko jaka ona brzydka, zamiast zainwestować w dom powinna
      > zainwestować w kosmetyczke!!!

Kosmetyczka to inwestycja indywidualna, a dom buduje wspolnie z MM więc będzie
      bardziej zwiazana....
      • Gość: OLAF Re: Violetta Kulpa IP: *.pt-2.petrotel.pl 17.10.03, 23:04
        jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny - zdjęcie Violi - odechciewa się
        tego na wiele dni i masz koszmary i majaki nocne.
        • Gość: Komuch Re: Violetta Kulpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 23:18
          Widać,że wszyscy jesteście nieudacznicy i zazdrościcie. Co Wam do tego z kim i
          dlaczego i co robi ta Pani.A Wy powiedzcie na forum jak wyglądacie. To się
          posmiejemy razem. Mnie ta Pani podoba się. I co Wy na to?
        • Gość: Georg Votler Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 00:08
          Gość portalu: OLAF napisał(a):

> jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny - zdjęcie Violi - odechciewa się
          > tego na wiele dni i masz koszmary i majaki nocne.

TY nie tłumacz się głupio, że musisz używać środków antykoncepcyjnych, i bez
          zdjęcia Violi odechciewa ci się na wiele dni -
          zaryzykuję i postawię jeden do stu, że pisząc takie banaluki masz wielkie nocne
          kłopoty: a szkoda, bo od roku w łóżku czeka młoda żona, a ty każdej nocy o 24 w
          nocy walisz w klawiaturę, zamiast tulić swoją lalulę. To się nazywa "duży
          kłopot" - to są skutki, jeśli się jest starszym od oblubienicy o 20 lat i się
          nie może.

• Gość: olaf Re: do Woltera IP: *.pt-2.petrotel.pl 18.10.03, 00:15
            jesteś bardzo złośliwy ale niedokładny nie 20 a tylko 10 (niestety), chodzi
            spać z kurami o 20 i nie wiem czy nazywa się kłopot, ale jest rzeczywiście duży.

z pozdrowieniami
          • Gość: George z Chicago Re: Violetta Kulpa IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 19.10.03, 05:39
            Gość portalu: Georg Votler napisał(a):

> Gość portalu: OLAF napisał(a):
            >
            > > jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny - zdjęcie Violi -
            odechciewa si
            > ę
            > > tego na wiele dni i masz koszmary i majaki nocne.
            >
            Przypatrz mu sie , za duzo wie.
    • Gość: cyt Re: Violetta Kulpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 12:48
      nie podoba sie wam pani Viola ? i dobrze-nie musi. w koncu tyle kobiet jest na
      swiecie...
      • Gość: Komuch Re: Violetta Kulpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 21:44
        Ja tej Pani osobiście nie znam. Znam tylko z wypowiedzi na sesjach Miejsiej
        Rady i jak już pisałem mnie się podoba.Co WY na to?
        • Gość: buhaahah Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 21:56
          a co Ci sie podoba w jej wypowiedziach ,najwyraźniej jestes polanalfabetą.Chce
          dodac,ze Pani Wiolllllettttaa ma srednie wyksztalcenie po za tym jak
          dodala ,ze ma skonczony cyt"jakis kurs ksiegowosci"(kurwa jakis? almo kurs ale
          nie do chuja)pozdro.
          • Gość: Jurek Re: Violetta Kulpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 23:13
            Mnie nie interesuje jej wyksztalcenie. W treśc też się nie wsłuchuję. A poziom
            jej wypowiedzi nie odbiega od wszystkich radnych tej i poprzednich kadencji.Bo
            gdzie ona miała NAUCZYĆ SIE NORMALNOSCI.
            • Gość: buhahah Re: Violetta Kulpa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 23:35
              na prawdziwych studiach(nie na wlodku jak wiekszosc pis-uarow!)pozdro siostro
              • Gość: Jurek Re: Violetta Kulpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 23:54
                Jasne. I jeszcze trzeba studiować w normalnym kraju, wśród normalnych ludzi.
                Albo po skonczonych studiach na dobrej uczelnii w Polsce wyjechac na dluzszy
                okres do normalnego kraju.Więc nie dziw się tej Pani.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka