Gość: senik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.03, 17:11 tylko zeby piwo bylo tanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: femi Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 08:28 To sie moze udac,pod warunkiem,ze wstep bedzie dla ludzi od 21 lat!W przeciwnym wypadku bedzie to znow przedszkole dla wystrojonych pietnastek,tak jak Crazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmR Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 22:53 jestem zaaaaaaaa!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 00:10 jakie 21 ??? ludzie o czym wy wogole mowicie??? skoro ma byc to bar studencki to gdzie tu mowa o 21-latkach??? mysle ze 19-20 powinno wystrczyc niech i Ci z pierwszego roku maja cos od zycia ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domins Re: Klub Rytm IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 00:58 Pomysl bardzo dobry! Wstep za okazaniem legitymacji studenckiej bezplatny. Dla innych platne. Bez dowodu osobistego wstepu byc nie powinno - podstawowy warunek. Wtedy moze to byc jeden z najlepszych klubow w Płocku takze ze wzgledu na duza sale. Odpowiedz Link Zgłoś
tete10 Re: Klub Rytm 01.09.03, 13:44 A ja jestem sceptycznie nastawiony... Koncerty dyskoteki w weekend spoko.. ale w tygodniu?? za daleko od centrum. IMHO: bedzie kolejna dresiarnia.. jak wlasciciel zobaczy ze nie idzie wyzyc z imprez na poziome wszystko wroci do stanu poprzedniego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Klub Rytm IP: 193.59.95.* 01.09.03, 15:57 Nie zapomnijcie o klimatach z jamajki, w dobrym wykonaniu - to swietna muza dla każdego; wczoraj pojechałem na "Black Uluru" do warszawy, był tłok, choc bilety drogie i niedziela. Na dobre imprezy ludzie przyjdą. A jesli chodzi o hip-hop, to poprosze FISZA i ŁONE, za łyse, nadęte "gwiazdy" z VIVY dziekuję. Trzymam kciuki, ZIBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 17:59 ludzie o czym my tu mówimy???? kolejny lokal w Płocku w którym się liczy ilość nie jakość.Byłem tam w sobotę 13 września- katastrofa!!!!!Dresiki,miejscowa łobuzerka kilka gwizdków i bialych rękawiczek.To crazy tylko pod zmienioną nazwą tylko pztrzeć jak stanie się to manieczkami w lockimj wydaniu jazdaaaaa łapy łapy hehehehe.Jedyny plus sobotniej imprezy to dj Akone ale niestety nie nagrał sie za duzo poniewaz musial ustąpic miejsca dj-owi brian-owi kory zalewał nas vivoską tandetką agiukery eminemy i tym podobnymi.Poczekamy do pierwszej imprezy tematycznej. A i jeszcze jedno czytałem że do klubu nie będą wpuszczani ludzie w dresach i sportowym obuwiu- to co zobaczylem bylo tego zaprzeczeniem.Jednym slowem nie polecam tego miejsca no chyba ze jakiegos fajnego dj-eja zaprosza to warto tam sie wybrac tylko i wylacznie ze wzgledu na niego bo miejsce i jego wystroj manieczkowe ooo i ochrona szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemba Re: Klub Rytm IP: 193.59.95.* 15.09.03, 08:17 Katharsis nic dodać nic ująć,ale tak to jusz jest jak w mieście ok 80 % młodzieży to buraki i drechy. Tez byłem i jedynym pozytywem był set akaone(najlepszy jaki kiedykolwiek słyszałem w jego wykonaniu, a pare razy jusz miałem okazję). Fajnie może być jedynie na tematycznych imprezach z zaproszonym dj, ponieważ rezydent okazał się zwykłym facetem z ulicy, który potrafi zagrać dobry kawałek ale zaraz po tym zamuli i nawet sie nie mozna dobrze wkrecić, no i te okrzyki typu (łapy albo coś) niepotrzebne. Poza tym tam nawet nie ma miejsca na decki (akaone grał na stole warki:)) No i jak to bedzie wyglodało jak przyjedzie angelo lub jacek sienkiewicz:)Co do przyszłości znając ekipewłaścicieli wszystko pujdzie na masówke, i mozemy się spodziewać kolejnego disco blue z imprezami atak manieczek part 2 z nadropowanym jadącym bydłem przy muzyce jak walenie chochlą o gary:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemba Re: Klub Rytm IP: 193.59.95.* 19.09.03, 08:16 Mam jednak nadzieje ze właściciele pójdą po rozum do głowy i nie zrobią tam dyskoteki jak na tej stronie www.wiejskie-techno.prv.pl polecam ostre brechty:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femi Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 12:40 Ja bylam na otwarciu, kiedy gral m.in Leszczynski.Bylo nawet ok.Ale oczywiscie nie dalo sie uniknac gwizdkow, bialych rekawiczek i dresow.Zaluje, ze ni moglam byc ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemba Re: Klub Rytm IP: 193.59.95.* 24.09.03, 10:02 femi wpadnij do zachety: dobra muzyka gwarantowana Poza tym chodzą plotki o otwarciu klubiku pod patronatem astigmatic, tam klimat na pewno (tak mi sie wydaje) bedzie zagwarantowany na dobrym poziomie:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femi Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 12:58 Jakos tak nie moge sie do tej Zachety wybrac, ale moze w koncu sie zdecyduje.Wiem, ze muza jest ok, ale moi znajomi preferuja raczej inne lokale, a sama nie pojde ... O tym klubie to dobrze slyszales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Klub Rytm IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 02.10.03, 19:45 Moze w koncu ktos napisze cos o imprezach jakie maja sie odbyc w rytmie bo narazie nic sie nie dzieje a wiem ze cos juz jest palnowane.Aha jeszcze jedno pytanko do wlascicieli- kiedy pojawi sie strona rytmu.Miala byc a tu lipa jak nie bylo tak nie ma.Wiem ze sami nie umiecie jej zrobic wiec moze poprosicie kogos o pomoc ktora z pewnoscia wam sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Klub Rytm IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 02.10.03, 20:08 To jeszcze raz ja .Zwracam honor sa pewne informacje na clubbingu.Dobre imperezki ta druga chyba lepsza oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Klub Rytm IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 02.10.03, 20:22 To jeszcze raz ja.Zwracam honor pojawily sie pewne informacje na clubbingu.Fajne imprezki ta druga chyba lepsza oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakiremurez Re: Klub Rytm IP: *.eu.org 07.10.03, 14:35 czyli 10.10 troche sie powyginamy :-) :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 12:23 no i co kochani??? muzyka byla spoko ale impreza odbyla sie na duzej sali a uczestniczylo w niej ze 150 osob- tak?? bo nie bylem slyszalem z opowiesci jak tak to niezle:)) pomyslodawca tej imprezy na duzej sali powinien od razu zostac menadzerem co najmniej piekarni!!!!! ja pier*****le ale zorganizowali balange popsuli tylko tym co przyszli nerwy!!!! fajnie musi wygladac zabawa na 100 osob w molochu ktory pomiesci 10 razy tyle :))) to sie nazywa klubowe centrum płocka - pelna gembą:))) a prawda ze w kasie biletowej mozna bylo kupic gwizdek??? uuu to juz zupelknie zaje******ście:))) brawo wlsciciele trwajcie moze lepiej w waszym ulubionym nurcie typu gwizdek i jazdaaa bo w ten sposob sie tylko osmieszacie:))) oby sie tylko odbyla impreza 31 pazdziernika i nie na duzej sali znowu ludzie idzcie po rozum do glowy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 16:46 WŁAŚCICIELE RYTMU NIE OŚMIESZAJCIE SIĘ WIĘCEJ I NIE ORGANIZUJCIE ŻADNYCH IMPOREZ TECHNO HOUSE BO TYLKO WSTYD PRZYNOSICIE MIESZKAŃCOM PŁOCKA I DAJECIE POWODY DO ŻARTÓW NA OGOLNOPOLSKIM FORUM.NIE RÓBCIE TEGO CZEGO NIE POTRAFICIE I NA CZYM SIE NIE ZNACIE TO WYJDZIE WSZYSTKIM NA DOBRE I NAM I WAM JAZDAAAAAAA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcecie i macie Re: Klub Rytm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 21:58 pierwsza w tym roku akadmickim impreza organizowana przez politechnike odbedzie sie juz w najblizszy czwartek - 16.10 start o godz.20:00 wjazd za free zobaczymy co to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Klub Rytm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 13:44 i co? alujcie ze nie byliscie :P swietna impreza duzo ludzi muzyka.......pozostawiala duzo do zyczenia ale na malej sali oj dzialo sie dzialo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuent Re: Klub Rytm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 14:36 zalujcie mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re:ostatki w Klubie Rytm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 19:39 sluchajcie ostatnia w tym miesiacu ;) studencka impreza odbedzie sie w najblizszy czwartek -start 21 (studenci 5 zl, pozostali goscie 10) o ile sie nie myle to kolejna impreza organizowana przez politechnike , choc oni podobno tez cos robia w kinie w czwartek :D ale moze warto wpasc i sie pobawic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 18:41 Ty student co znowu takiego fajnego bylo w tej imprezie?? najwyrazniej na fajnych imprach nie bywales heheh. A na malej sali dziala sie wielka kupa nacpani jazdo-vixowicze bawili sie przy wiejskim techno.Troche to zenujace ze studenci z pozoru ludzie inteligentni itp. itd. fascynuja sie takim kiczem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Klub Rytm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 18:19 wlasnie chodzi chyba o to zeby sie dobrze bawic co mnie interesuja "nacpani jazdo-vixowicze " najwaznejsze zeby mi sie podobalo, a na muzyce chyba naprawde sie nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DooM Re: Klub Rytm IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 13:43 katharsis ty wcale nie znasz sie na klubach i na muzyce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 18:24 Doom a czy ja powiedzialem ze sie znam???? daje wyraz dezaprobaty na coś marginalnego i nieprzekonywującego mnie do jakiej kolwiek zabawy!!!!! Całe szczeście ,że w przeciwienstwie do mnie istnieje taki znawca jak Ty!!!!! pigułka i jazdaaaaaa do rytmu na wiejskie techno hehehehehe a tak wogóle to rytmu nie mozna nazwac klubem i nie trzeba sie znac zeby to wiedziec widziec i czuc!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 18:32 Jak tak ma wygladac od strony muzycznej i klubowej to co dzieje sie w rytmie to bardzo sie ciesze ,że sie na tym nie znam kolego Doom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowicz Re: Klub Rytm IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 22:56 siemka doom zgadzam sie z toba. ten katar :) ma jeszcze gila za pasem i wcale sie na niczym nie zna. jak sie nie podoba to sie nie chodzi a on lazi tam i obgaduje (bo sam jest wsiok...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 17:22 Teee klubowicz widac od razu jaki z ciebie klubowicz ja nie obgaduje tylko krytykuje jak cos jest do kitu to jest do kitu i tak to odbieram. do tej pory w rytmie byla kaszana a jak tobie sie podobalo to niezly klubowicz z ciebie!!!!!!!!!! impreza haloween udala sie w 100% byla fajna muza zero gwizdkow i rekawic i tak trzymac ale jedna jaskolka nie czyni wiosny zobaczymy jak bedzie dalej:) a wsiok to jestes ty bo lubisz klimaty wiejskiego techno chlopulku- ciekawe czy byles teraz na haloween w rytmie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemba Re: Klub Rytm IP: *.wirba.net / *.wirba.net 04.11.03, 09:31 Klubowiczu prosze nienazywaj sie tak w przyszlosci bo o clubbingu to za bardzo masz pojecia. Poza tym w Plocku czegos takiego nie ma a wiec nie mozesz sie tak nazywac. Sadzac po twojej wypowiedzi o imprezach ktore ci sie podobaja to mozna osadzic ze ty wogule masz malo pojecia o wielu rzeczach zwiazanych z ta kultura. Zapamietaj ze zamek grala, blue, rodeo, goral, czy rytm ( z wyjatkiem ostataniej imprezy haloween oraz j doe) czy innego rodzaju podobne miejsca to nie klubyy. Klub przede wszystkim tworzy muzyka na troszeczke wyzszym poziomie anizeli poilsz tekno aka techno polo( colpbas, dj omen , manieczki), viva, lub polish denss. zapamietaj moje slowa i nie nazywaj sie tak wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 15:03 No wreszcie kemba bo po woli na tym forum zaczynali goscic jazdowcy umpa umpa .Dobrze powiedziane nic dodać nic ująć la7 i wszystko jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...:::__-__:::... Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 18:12 Elo @ll! W ogole porazka o czym wy tu mowicie! Co to mialo znaczyc ze wejsciowki tylko od lat 21 ??To chybajakies nieporozumienie!Przynajmnije od 18-19a mlodszym w takimrazie co sie nalezy maja kompletny zakaz?Tez mysle ze maja prawo zajrzec czasem do Rytmu na koncerty itp. A ogolnie o Rytmie moge powiedziec ze klub jest spox:) Bardzo fajny i to ni etlyko moja opinia. 3majcie sie ludziko Pozdro @ll ! - Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Klub Rytm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 19:06 ---> czytaj ponizszy artykow napisala 16-18 latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angie klub rytm IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 13:19 do katharsis: ciekawe jak bedziesz sie bawić na imprezie w twoim stylu chciałabym popatrzec jak sie bawi człowiek na dobrej imprezie może będę miał okazję bo rytmie znowu zagra akaone 5grudnia tak jak w halloween. wtedy pokarzesz jak sie bawi Płock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: króliczek Re: Klub Rytm IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 13:24 na ambitna muże to musimy u nas jescze poczekać!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Klub Rytm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:44 Angie ja sie bawie dla siebie i Plock to nie katharsis a katharsis to nie Plock ja to ja i koniec:) do zobaczenia 5 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszne Re: Klub Rytm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 02:43 totalne dno........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: Klub Rytm IP: *.class146.petrotel.pl 27.12.03, 13:34 napiszcie cosik o sylwku i w jakiej cenie beda bilety Odpowiedz Link Zgłoś