Dodaj do ulubionych

Stomatolodzy

13.02.08, 20:21
czy ktoś może wie gdzie u nas w Płocku mieszczą się stomatolodzy przyjmujący
na NFZ? byłabym wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • kwisniewski Re: Stomatolodzy 13.02.08, 20:23
      ul Piękna
      • 1agati9 Re: Stomatolodzy 13.02.08, 20:27
        dzięki:)
        • Gość: imi Re: Stomatolodzy IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.02.08, 22:38
          Bardzo dobre dwie panie dentystki przyjmuja w Saba-Medzie na Kobylinskiego. Maja
          duzo pacjentow, ale sa naprawde świetne. Ja chodze od paru lat do Pani Asi
          Piech. Rewelacja. Na NFZ.
      • rekin147 Re: Stomatolodzy 21.07.14, 12:10
        Wita.Poszukuje pozadnego stomatologa do leczenia kanalowego.Prosze o madre godne polecenia podpowiedzi .Dziekuje
        • Gość: prawnik 1001 Re: Stomatolodzy IP: *.dynamic.mm.pl 21.07.14, 18:12
          Bardzo nie polecam pani stomatolog Beaty Dutkiewicz.Porażka i brak dostatecznych efektów , nawet nie dobrych...leczenia zębów!
          • Gość: agatka Re: Stomatolodzy IP: *.plock.mm.pl 25.07.14, 15:11
            A ja polecam Panią stomatolog.Przynajmniej wiadomo ile co kosztuje gdyż cennik wisi w korytarzu.
        • Gość: ja Re: Stomatolodzy IP: *.plock.mm.pl 26.07.14, 15:48
          Ul. Jesienna 6 tam znajdziesz lekarza swoich marzeń. To specjalista wysokiej klasy. Bardzo solidny i bezbłędny. Leczy mnie i rodzinę od dawna.
        • Gość: Natalia Re: Stomatolodzy IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.14, 16:33
          Polecam klinikęę Starsdent! Mogę to zrobić z czystym sumieniem. Trafiłam tam przypadkiem, nosiłam wtedy jeszcze aparat ortodontyczny i okazało się, że mam rozległą próchnicę a ortodontkka nic mi o tym nie mówiła...Pani doktor wyleczyła mi wszystkie ząbki, tłumacząc co i dlaczego robi. Duży profesjonalizm i wiedza była odczuwalna na każdym kroku.
          Polecam z całego serca!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka