jeden_pocisk 26.02.08, 15:25 Brawo ten Pan :) Trzymaj się Zoran! www.phalanx.pl/artykuly/tr1/info/sloboda-ili-smrt-jest-ich-haslem-1//7/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zwykły Polak Re: Zoran Radojević, piłkarz Wisły: Kosovo je Srb IP: *.070.c95.petrotel.pl 26.02.08, 16:51 Dziś jest dzień hańby, wstydzę się za polski rząd, przepraszam za to Serbów. Kosovo je Srbija. Wybaczcie........ Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Zoran Radojević, piłkarz Wisły: Kosovo je Srb 26.02.08, 19:34 Gość portalu: zwykły Polak napisał(a): > Dziś jest dzień hańby, wstydzę się za polski rząd, przepraszam za to > Serbów. Kosovo je Srbija. Wybaczcie........ Myślisz, że gdyby polski rząd nie uznał Kosowa to zmieniłoby coś? Myślisz, że Albańczycy wróciliby do Serbii i żyli dalej długo i szczęśliwie wspólnie budując Serbię tylko dlatego, że Tusk powiedziałby NIE? Myślisz, że 1,8 mln Albańczyków w Kosowie to są nadal Serbowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkka Kosovo je Srbija IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.08, 17:50 Byłam na Bałkanach 3 lata temu, widziałam ślady po wojnie m.in. w Mostarze- dla niektórych turystów stanowią pewnie tylko atrakcję i fascynujące tło dla kolejnych wakacyjnych fotografii. Tamta podróż sprawiła, że zaczęłam interesować się historią byłej Jugosławii. Sprawa Kosowa szczególnie mnie poruszyła. Nie byłam zdziwiona, gdy w sobotę weszłam do hali płockiego Chemika i zobaczyłam Zorana Radojevića w koszulce z napisem „Kosowo je Srbija”. Brawo ten Pan! Całym sercem jestem z serbskim narodem. Dziś rząd zdecydował za mnie, co nie znaczy, ze muszę się z tą decyzją zgadzać. To smutne, że Polska jako pierwszy kraj słowiański uznała niepodległość Kosowa... Dla mnie Kosowo wciąż jest częścią Serbii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kosovo je Srbija IP: *.079.c74.petrotel.pl 27.02.08, 08:49 stał się precedens... teraz bośniaccy serbowie chcą się odłączyć od Bośni i Hercegowiny, niepodległość Szkocji jest już bliska, czekamy jeszcze na odłączenie się Śląska od Polski i będzie wesoło. Czarne chmury zbierają się nad Europą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE dla Kosowa Re: Zoran Radojević, piłkarz Wisły: Kosovo je Srb IP: *.221.c80.petrotel.pl 27.02.08, 21:53 Na szczęście przedterminowe wybory już blisko, wywiezie się na taczkach ten "polski" nieudolny rząd nieszanujący zdania obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan Serbia Zoran Radojević, piłkarz Wisły: Kosovo je Srbija IP: 213.244.197.* 01.03.08, 14:47 Zoko care, Kragujevac je uz tebe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srbin Zoran Radojević, piłkarz Wisły: Kosovo je Srbija IP: *.politika.co.yu 01.03.08, 15:00 To Sumadinac Odpowiedz Link Zgłoś