Dodaj do ulubionych

Wieczór Chwały - Stanisławówka

27.03.08, 17:36
Wieczór Chwały z Janem Pawłem II - Jesteście moją nadzieją

10 kwietnia 2008, godz. 19.30 - ZAPRASZAMY !!!!

www.modlitwa.salezjanie.pl

"W Was jest nadzieja, ponieważ Wy należycie do przyszłości, a zarazem przyszłość do Was należy..."

info o wieczorze: www.modlitwa.salezjanie.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: zorro Re: Wieczór Chwały - Stanisławówka IP: *.179.c77.petrotel.pl 27.03.08, 17:50
      Ok.Przybędziemy punktualnie."Mocherowe bractwo"
    • Gość: pytanie Re: Wieczór Chwały - Stanisławówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 18:02
      może ktos wie jakie obchody i gdzie odbęda sie 2 kwietnia w trzecią
      rocznicę ?
    • Gość: pyt Wieczór Chały - Stanisławówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 19:09
      czy beda czytane produkcje komiwojazera z wadowic ?
    • Gość: ciekawy przyjdzmy wszyscy, zobaczmy jak ksiadz sie pochyla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 21:26
      oni tak to lubia, to pochylanie znaczy sie i nietylko :>
    • Gość: ciekawy Nauka uwolniła człowieka od lęku przed bogami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 23:04
      Każdy myślący człowiek jest ateistą
      • Gość: Maria Wieczór Chwały w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 10:14
        inicjatywa piekna, wreszcie w Płocku cos sie dzieje
        zjeżdza młodzież z całej Polski
    • Gość: pokolenie jp2 Wieczór Obłudy - Stanisławówka IP: *.rumble.net 29.03.08, 10:23
      > Wieczór Chwały z Janem Pawłem II

to ten co mieszkal w palacu ze zlota i przywdziewal piekne szaty podczas gdy
      tyle ludzi w tym samym czasie glodowalo i umieralo na swiecie, a on jezdzil
      calowac ziemie krajow biednych ?
      • Gość: sawa Re: Wieczór Chwały - Stanisławówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 14:28
        nauka nie weszła do głowy ale może medycyna by cos pomogła
        nieszczęsny
        • Gość: Ania Re: Wieczór Chwały - Stanisławówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 21:06
          W KATEDRZE MSZA PAPIESKA
          Za tydzień w środę o 20.00 w katedrze w trzecią rocznicę śmierci papieża Jana Pawła II odprawiona zostanie Msza św. w intencji jego beatyfikacji. Po Mszy wierni przejdą pod pomnik, gdzie odbędzie się poświęcony papieżowi program artystyczny. Uroczystość zakończy o 21.37, czyli w godzinę śmierci Sługi Bożego Jana Pawła II. W intencji beatyfikacji papieża modlić się będą także wierni we wszystkich kościołach. 2 kwietnia o 18.00 w parafii św. Krzyża Msza św., której przewodniczył będzie biskup płocki Piotr Libera.
        • Gość: zenon dylevski Wieczór Obłudy - Stanisławówka IP: *.anonymizer.ccc.de 30.03.08, 09:05
          o jakiej nauce piszesz ? od kiedy kosciol to nauka ?
          tobie medycyna nie pomoze, bezmyslna slepa wiara jest nieuleczalna
          • Gość: mat. Re: Wieczór Obłudy - Stanisławówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 10:22
            koleś, ceń sie troche
            i nie podszywaj sie pod porzadnych ludzi
    • Gość: aola Re: Wieczór Chwały - Stanisławówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 19:08
      coraz wiecej nas tam jest ,
      • kwisniewski Re: Wieczór Chwały - Stanisławówka 09.04.08, 22:23
        To już jutro - czwartek 10
        • Gość: wdzięczny Re: Wieczór Chwały - Stanisławówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 23:54
          O!Obudziłeś się.Dzięki za przypomienie, a ty nie zapomnij zabrac
          żony i syna.Obciachowo sam wyglądasz.
          • Gość: my Re: Wieczór Chwały - Stanisławówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 17:11
            bedziemy sie modlic za ciebie o przywrócenie rozumu i miłosci w sercu
            • kwisniewski Re: Wieczór Chwały - Stanisławówka 10.04.08, 21:25
              Zakończył się kolejny Wieczór Chwały, Wieczór poświęcony Janowi
              Pawłowi II, Wieczór poświęcony pokoleniu JP2;
              Fundamentem wiary, fundamentem życia, fundamentem jest Jezus - Wy
              jesteście zywe kamienie, Żywy Kościół - Slowami Jana Pawła II
              rozpoczęto ten Wieczór. Świadectwo swej wiary przedstawił były
              proboszcz Stanisławówki Jacek Wilczyński który z grupą młodzieży
              przyjechaał do Płocka z Ostródy.
              Wy jesteście moją nadzieją Nie zdezerterujcie
              Wieczór wspomnień o polskim Papiezu był wspaniały
              • Gość: podsumowanie Wieczór Chały - Stanisławówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 08:45
                nikt cie nie iwdzial, nie wspominajac o twojej rodzinie
                dlaczego udajesz ?
                • Gość: xyz Re: Wieczór Chały - Stanisławówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 10:24
                  Typowe działanie obłudnika.Nic ująć,nic dodać.To drugi taki
                  egzemplarz na forum.
                  • Gość: Marek Re: Wieczór Chały - Stanisławówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 17:57
                    szczęśliwy ten kto mógł wziąc udział,
                    • Gość: kozlowski Re: Wieczór Chały - Stanisławówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 17:59
                      Lub udawać,że tam był.
                    • Gość: hihihi Re: Wieczór Chały - Stanisławówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 18:01
                      tak jestem szczęśliwy, mogłem wziąć udział ale nie brałem bo olewam
                      takie szopki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka