Dodaj do ulubionych

Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami

12.06.10, 21:00
Moja dziewczyna od czasu do czasu ma przygodę. Zaczęło się od tego, że na imprezie wypiła i tańczyła z koleżanką przytulańca całując się z nią. Na drugi dzień zapytałem o to, to powiedziała, że to taka niewinna zabawa. Innym razem podobna sytuacja z żoną kolegi, później też z dziewczyną, tylko obie zniknęły gdzieś i odnalazły się rano. No ale 2 tygodnie temu też byliśmy na imprezie znajomych i też moja Ania wyrwała dziewczynę. Tylko że jak wyszły to przypadkiem przyłapałem je w łazience na seksie. Ech następnego dnia były łzy tłumaczenia i w końcu Ania wyznała że tak ma że czasem ciągnie ją do kobiet.
Nie wiem co mam z tym zrobić. Na problemy w seksie nie narzekamy, przeciwnie, moja dziewczyna jest dosc temperamentna. Z jednej strony widok dwóch całujących się dziewczyn jest podniecający, z drugiej, jak je przyłapałem na seksie, to poczułem niesmak i jakbym został zdradzony. Mam mętlik.
Obserwuj wątek
    • teletoobis Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 12.06.10, 21:03
      masz kosza trolu
      • obiekt.uporczywy Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 12.06.10, 21:07
        Nie jestem trollem
      • oliwkagold Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 12.06.10, 21:11
        Z tego co obserwuję ostatnio to kobiety tak mają. I to nie są jednostkowe
        przypadki. Jeżeli czujesz się zdradzony, to masz prawo prosić ją aby tego nie
        robiła. Jeżeli minęło sporo czasu od innych jej wyskoków i Ty dalej o tym
        myślisz, co więcej masz blokadę w łóżku, to jest problem. A myślałeś o tym, że
        gdybyś zobaczył co one razem robią to może zazdrość czy to niemiłe uczucie by Ci
        minęło?
        • obiekt.uporczywy Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 12.06.10, 21:38
          Teraz dziewczyna unika tematu. Zastanawiam sie co popycha kobiete majaca całkiem udane zycie erotyczne w ramiona innych kobiet. Z ednej strony poczułem się zniesmaczony, a z drugiej widok dwóch dziewczyn całujących sie czy zabawiajacych w wannie albo w łózku może być bardzo podniecajacy.
          • malytygrys Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 13.06.10, 19:51
            jesli Ci to przeszkadza to porozmawiaj z nia. Powiedz, ze dla Ciebie to jak
            zdrada, ze Cie tym zranila. Mimo wszystko istniejemy w kulturze monogamicznej,
            niezaleznie czy ktos zdradza z kobieta czy z mezczyzna. Bywa tak, ze dziewczyna
            mimo udanego zycia ma takie ciagatki. Z jednej strony to bezpiecznie, bo daje
            jej to poczucie bycia atrakcyjna. Nie mowie ze tego nie otrzymuje od swojego
            faceta, ale przyjemnie podobac sie innym. Z dugiej to dla niej cos innego niz
            zdrada z facetem.
            Choc czasami lepiej jak fantazje pozostaja fantazjami... nikogo sie nie rani.
        • jan_hus_na_stosie Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 13.06.10, 22:32
          oliwkagold napisała:

> Jeżeli czujesz się zdradzony, to masz prawo prosić ją aby tego nie
          > robiła.

prosić? on ją ma prosić? chyba niektórym kobietom już całkiem na dekiel padło
          • oliwkagold Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 14.06.10, 20:33
            jan_hus_na_stosie napisał:

> oliwkagold napisała:
            >
            > > Jeżeli czujesz się zdradzony, to masz prawo prosić ją aby tego nie
            > > robiła.
            >
            > prosić? on ją ma prosić? chyba niektórym kobietom już całkiem na dekiel padło
            >
            >
            >
            >
            Jak mi się nudzi to też lubię się czepiać słówek.
    • kucurek Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 13.06.10, 22:25
      chciałbym mieć takie problemy
      • madzialenka_live Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 13.06.10, 23:15
        Oczywiście, że troll- kolejne wcielenie juliana.
    • Gość: 102 Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami IP: 46.112.73.* 14.06.10, 21:38
      kup jej szarika ,to może wyładuje w domu dziwne ciągoty i nie będzie robiła ci poruty przy ludziach
    • mgr.nauk Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 15.06.10, 16:57
      A ona w tych igraszkach z paniami to robi za chlopa czy babe?
      A tak naprawde to jestes troll.
    • wielki_szuwarek Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 20.06.10, 21:24
      fajnie, chciałbym miec taaka dziewczzyne, nic nie myslisz, powiedz jej zeby
      zaprosila znajoma do domu i idx z dwoma do lozka...
      • cus27 Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 24.06.10, 05:10
        wielki_szuwarek napisał:

> fajnie, chciałbym miec taaka dziewczzyne, nic nie myslisz, powiedz
        jej zeby
        > zaprosila znajoma do domu i idx z dwoma do lozka...
        -Ah,ta meska...fantazja!!!
    • janatur Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 26.06.10, 22:39
      Człowieku to żadna zdrada,możesz być dumny ze swej żony że ma takie
      zachcianki,możesz do zabaw żony się przyłączyć i w troje zabawiać się, to bardzo
      fajna zabawa,powinieneś bardzo całować swą jedyną i ukochaną żonkę.Zabawa to
      nagroda dla ciebie w objęciach dwóch kobiet.
      • Gość: M. Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami IP: 195.69.80.* 27.06.10, 15:27
        Hmm... ja też mam ciągoty co do kobiet i ostatnio przespałam się z koleżanką
        oraz moim facetem. Nie ma w tym nic złego, nawet myślę, że to nas jeszcze
        bardziej zbliżyło. Facet, ona jest bi. Albo się z tym pogodzisz albo znajdź
        sobie inną.
    • franciszkaner Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami 30.06.10, 23:12
      Wg mnie to raczej nie zdrada... Chociaż wiem, że z tym stwierdzeniem
      balansuję na krawędzi. Mimo wszystko, skoro układa Wam się dobrze,
      tak w normalnym życiu jak i tym erotycznym, to ja bym się jakoś
      bardzo mocno nie przejmował. Odkryła dziewczyna swoje drugie 'ja' i
      albo je zaakceptujesz, albo za jakiś czas się rozstaniecie- taka
      brutalna prawda...
    • aniol.milosci ognisko 08.07.10, 12:33
      zrób jej ognisko
      jak tu: interia360.pl/artykul/ognisko-z-przyjaciolmi,36641
    • Gość: sat33 Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami IP: 81.219.5.* 18.07.10, 16:11
      Twoja dziewczyna najwyraźniej jest biseksualna. To znaczy, że kocha Ciebie, ale seks jest wstanie uprawiać z dwoma płciami i czerpać przyjemność. Porozmawiaj z nią o jej fantazjach erotycznych i o samym biseksualizmie.A jeżeli chodzi o kwestie moralną to jest jak najbardziej zdrada. Widok dwóch całujących kobiet nie jest tak żenujący jak dwóch facetów, ale trzeba pamiętać że pójście do łóżka z innym człowiekiem niż ten z którym się jest - jest zwykłą zdradą. Innym problemem jest to że Wasz igraszki w łóżku nigdy nie zaspokoją jej głodu na seks z kobietą. Twoja sprawa czy ją taką akceptujesz czy też nie.
      • Gość: martin Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami IP: 195.47.201.* 29.07.10, 11:16
        sam chciałbym miec taka dziewczyne co bzyka sie z koleżankami:)
        • Gość: brus Re: Moja dziewczyna zdradza mnie z kobietami IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.14, 08:33
          mam problem przyłapałem dziewczyne jak zabawiała sie z kolezanka, poczułem sie zle.
          Niewie jak mam to traktować w jakich kategoriach zdrady. Mam sie z nia rozstac bardzo mnie to zabolało i ciagle mam to przed oczami.
    • prosty_facet masz super - ciesz się 07.07.14, 18:36
      obiekt.uporczywy napisał:

> Z jednej strony widok dwóch całujących
      > się dziewczyn jest podniecający, z drugiej, jak je przyłapałem na seksie, to po
      > czułem niesmak i jakbym został zdradzony. Mam mętlik.

To nie zwracaj uwagi na "drugą stronę" i skup się na "pierwszej"
      • Gość: brus Re: masz super - ciesz się IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.14, 18:53
        niewiem czy jest tu ktos powarzny
        co zrobic z tym fantem jak byscie sie wy zachowali w takiej sytuacji
        olali to czy rozstali
        • prosty_facet Re: masz super - ciesz się 08.07.14, 06:46
          Gość portalu: brus napisał(a):

> niewiem czy jest tu ktos powarzny

"powarznego" nie ma

może jest poważny ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka