adam_kibic_wisly 02.06.08, 21:22 Najostrzej pije zarząd SSKWP!!! Każdy kibic to wie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam_kibic_wisly Zarząd SSKWP i Jacek Kruszewski 02.06.08, 21:25 Radzę zapoznać się z dokonaniami tych panów na polu ostrego chlania na każdym meczu a głównie prezesa Jacka Kruszewskiego który kandyduje ostatnio na prezesa Wisły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Zarząd SSKWP i Jacek Kruszewski IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.08, 21:48 Kluge, czy ten drugi? Aż tak się boicie kandydatury osoby, która Klubowi oddała pół (z przechodem) życia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Zarząd SSKWP i Jacek Kruszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 21:58 Bylem na kilku wyjazdach. Na zadnym nie widzialem Jacka pijanego. Marna prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatka Re: Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: *.146.c93.petrotel.pl 02.06.08, 22:27 Niech lepiej sprawdzą radnych PO na obecność narkotyków, mam nadzieję, że przykład nie idzie z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Re: Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.08, 08:03 Niech sie do roboty wezmą! Jaki pan taki kram! Wyglądają jakby byli sami pijani ,jak nie widza co w tym mieście się dzieje! Trzeżwy to chyba nie jest sam ratusz! Czy tak wygląda miasto rządzone przez trzeżwych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milewski.pijany Re: Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: 83.251.73.* 04.06.08, 19:12 mieszkanka ma racje .rzadzi jakby byl.nachlany non stop..plock to dziura bez przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: safianalex Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 08:34 Zobaczyłem tytuł artykułu i...powalił mnie.Pomslałem,że zaraz pindy z wydziału zdrowia przy wsparciu pozostałych nierobów z UMP pójdą w teren.Juz oczami wyobraźni widziałem jak Dyr. Michalska stoi w bramie na Kwiatka i asystuje miejscowemu żulowi jak ten spija bełta :). Niestety, droga redakcjo, wasz artukuł bardzo mnie rozczarował.Tytuł obiecywał naprawde wiele natomiast treść bardzo banalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alko-szach-mat niech płocczanie spr jak (za nasze pieniądze) piją IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.08, 09:50 to dopiero będzie badanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusy Re: Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 10:54 Komu i czemu ma służyć wynik badania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.08, 13:40 Zastanawiam się co opisuje ten artykuł i jakie są spodziewane korzyści z prowadzonej akcji. Przecież na podstawie tak prowadzonych badań i uzyskanych w nich wyników nie sposób wyciągnąć żadnych sensownych wniosków, poza bardzo ogólnym i nawet dla średnio zorientowanego zupełnie fałszywym : jest całkiem nieźle. Próbka ankietowanych nie jest reprezentatywna dla badanej populacji, dobierana jest zupełnie przypadkowo. Zupełnie dowolne i nieostre są kryteria zaliczenia do grupy podwyższonego ryzyka. Jakie są kryteria oceny sytuacji na: bardzo dobrą, dobrą, całkiem niezłą, niezłą, itd. do bardzo złej Jak wynik 28% dotkniętych problemem alkoholowym można uznać za całkiem niezły?!?!?! Wszystko to działania pozorne, że niby coś się robi. Ale czy z sensem, jaki jest lub może być z tego pożytek? Po raz kolejny zadziwia mnie ogranicznie się autorki MO do prostej i bezkrytcznej relacji otrzymywanych informacji, czy to z UMP czy z to Policji. Brak jakiejkolwiek refleksji nad treścą i próby własnej oceny problemu i komentarza. A po chwili zastanowienia nawet średnio dociekliwy ale przeciętnie rozgarnięty dziennikarz wiedzałby co napisać. Oddział detoksykacji przez cały czas ma wysokie obłożenie, jak ktoś do tego już dojrzeje to na leczenie odwykowe trzeba czekać długie miesiące. Uświadomić komuś, że ma problem lub jest już uzależniony nie jest łatwo, skłonić do zgłoszenia się do przychodni antyalkoholwej nie jest prosto, potrzebie poddania się leczeniu jeszcze trudniej. Wg mojej oceny problem alkoholizmu w Płocku za marginalny uznany być nie może i nie powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota kryza Re: Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 18:46 alkoholizm to najprzyjemniejsza choroba jaką znam, Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie 03.06.08, 18:48 Bzdura. Kontrolować doroslych ludzi. Wstyd dla ratusza z tą pseudoprofilaktyką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `olo Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: 80.48.4.* 03.06.08, 23:39 a płoczanie sprawdza jak Ratusz wyrzuca pieniadze lekka rączką . komu te badania sa potrzebne i kto weźmie za to pieniadze które można by było przeznaczyć na dozywianie w szkołach. ALE PO CO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjugj Re: Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 00:28 Proponuję zamiast marnowania czasu , papieru i ... zorganizować promocyjną imprezkę na Rynku. W jednym rogu okowita w drugim mamroty różnej maści, a po środku dla relaksu piwsko, bezalkoholowe i mleko do żłobka. Monitoring zarejestruje co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hancyk.rznie.glupa Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: 83.251.73.* 04.06.08, 19:15 hancyk.robil juz badania.na rondzie na nowy most i wyszlo mu ze wszytko oky..wiec na rondzie dochodzi codzienie do wypadkow.a hancyk mowi ze sa znaki.i jest oky moze nich hancykowi ktos zrobi badania na poczytalnosc..* hancyk w ratuszu opowiada za drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpmdk Re: Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: *.034.c93.petrotel.pl 05.06.08, 16:20 hancyk to jest powazny temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Ratusz sprawdzi, jak piją płocczanie IP: *.034.c93.petrotel.pl 06.06.08, 14:58 ja moge sie poddac badaniom tylko ratusz musi postawic flaszke Odpowiedz Link Zgłoś