olsza32 21.09.03, 19:42 Pewnie znów zdrorzeją bilety :/ Szczerze, wolę iść na pieszo do miasta (nawet w zimę) niż dać złotówkę na bilet w jedną stronę Wsumie już tak robie, wolę iść na piwo niż jechać hehehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Nowa strategia płockiej Komunikacji Miejskiej IP: podolszyce:* / 10.200.16.* 21.09.03, 20:38 NAUCZ SIĘ PISAĆ OLSZA, szczególnie chodzi mi o Twoją ortografię ,bo jeżeli Twój tok myślenia jest taki sam jak pisania, to daleko bez Komunikacji MIejskiej-Płock sp.z o.o. nie zajdziesz-Paweł J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giga Re: Nowa strategia płockiej Komunikacji Miejskiej IP: *.pt-2.petrotel.pl 22.09.03, 07:55 zmęczy sie czlek tymi browarami, na piechote chodzi, o zdrowie i kondycje dba - a tu sie ortografii czepiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssak bzdury wyssane z palca IP: 193.59.95.* 22.09.03, 09:51 ... a ja cały czas się zastanawiam, w jaki sposób człowiek, który nie potrafił poprowadzić swojej prywatnej (niewielkiej) firmy – doprowadzając ją do bankructwa, został poproszony o opracowanie "Nowej strategii płockiej Komunikacji Miejskiej". (!?) Czy o takich fachowcach mówił Pan Prezydent Płocka tłumacząc "czystki" w urzędzie. Mam w nosie, czy pan Prezes KM jest z lewicy czy z prawicy, ale jego dotychczasowe dokonania busines’owe nie wróżą najlepiej KM. A może właśnie o to chodzi ? Może, KM jest już przeznaczona przez Ratusz do "odstrzału", tylko nie ma pretekstu ? Z tego co pamiętam, Prezydent Jakubowski przymierzał się do prywatyzacji KM, były protesty, kierowcy grozili strajkiem ... a teraz będzie można załatwić to w białych rękawiczkach – firma upadnie i po kłopocie. Mam nadzieje, że moje wywody to bzdury wyssane z palca ! Życzę pracownikom KM, żeby tak właśnie było, bo jeśli nie to będziemy mieli w Płocku kilkuset bezrobotnych więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Nowa strategia płockiej Komunikacji Miejskiej IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 22:01 Wątpię,aby cokolwiek ujrzało światło dzienne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemartin Nowa strategia, ALE czy lepsza??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 01:22 Brachu- masz dobrą strategię, ja też tak robię. W płocku nie opłaca się jeżdzić autobusami. W Poznaniu wygląda to o niebo lepiej - autobusy nawet w nocy są co pół godziny i można nimi dojechać z jednego końca miasta do dtugiego. A bilety - ja na 6 przystanków płaciłem miesięcznie 8,5 zł a pólroczna sieciówka (na wszystkie linie zwykłe autobusowe i tramwajowe) jako student płaciłem 122 zł tj. 20zł i 33 grosze miesięcznie. A w płocku na jedną linię płacić trzeba ponad 20 zł (student). A podobno komunikacja miejska jest po to by rozładować ruch samochodowy - ale przy tych cenach lepiej jeździć autem. lub na pieszo - POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś