krzysiek213 03.07.08, 09:29 I co z tego skoro nie można nawet tam wejść i popatrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzielnicowy Re: Megapolis Teatr na Podolszycach IP: 80.48.4.* 03.07.08, 10:13 kolejny pedofilski program !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Megapolis Teatr na Podolszycach IP: *.plock.agora.pl 03.07.08, 10:30 Jak to nie można?!?!?! Są wieczory artystyczne dla wszystkich zainteresowanych, więc nie ma problemu :))) zapraszamy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: Megapolis Teatr na Podolszycach IP: *.dynamic.ngi.it 03.07.08, 13:20 Gatki. Zamknieta impreza trudno sie dostac. Moze mam sie na liste zapisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podolak Re: Megapolis Teatr na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 13:59 Nieprawda.Byłem i bardzo mi się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek213 Megapolis Teatr na Podolszycach 03.07.08, 15:31 No po prostu nie można się dotać i już.. Nie będę się prosił na pewno żeby łaskawie mnie wpuszczono, bo za stary jestem na takie zabawy.. A myślałem, że metoda izolacji grupy, znikneła w raz z zanikiem polityki izolacjonizmu państw: ameryki i japoni. A tu proszę, impreza zamknięta, o której rozpisują sie gazety.. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Megapolis Teatr na Podolszycach IP: *.plock.agora.pl 04.07.08, 10:59 Dziś gościem specjalnym będzie Adam Rapacki, finał ma byc otwarty, więc się nie bulwersować :P Odpowiedz Link Zgłoś