Dodaj do ulubionych

Internet w Płocku i okolicach.

03.07.08, 12:00
Witam

Mam do was pytanie a raczej prośbę o doradzenie mi. Mój brat się w niedalekiej przyszłości ma zamiar wyprowadzić się z Płocka pod Płock dokładnie do Boryszewa i zastanawiam się z nim wspólnie jaki Internet tam zamontować, dzwoniliśmy już do TP ale oczywiście powiedzieli nam że się nie da jedynie drogą radiową.

Wiec ciągle się zastanawiamy co wybrać. I tutaj pytanie do was w czym wy macie Internet, i co polecacie.

Dzięki wielkie za wszystkie wasze odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • dj.rasti Re: Internet w Płocku i okolicach. 03.07.08, 12:16
      PS: Nie Boryszewa tylko Gulczewa :P
      • Gość: lipali Re: Internet w Płocku i okolicach. IP: *.107.c65.petrotel.pl 03.07.08, 12:49
        spytajcie w petrotelu...
        świetna jakość łącz zarówno w radiówce jak i kablu...
        • Gość: Petronela Re: Internet w Płocku i okolicach. IP: *.plock.mm.pl 03.07.08, 13:19
          o Jarząbek.
          • dj.rasti Re: Internet w Płocku i okolicach. 03.07.08, 14:27
            A coś jeszcze innego. Znacie ;]
            • Gość: Igal Re: Internet w Płocku i okolicach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 18:16
              Możliwe, że w zależności od położenia powinien złapać radiowy Hyperion.
              • Gość: klientka Re: Internet w Płocku i okolicach. IP: 80.48.4.* 03.07.08, 20:57
                Tylko nie Hyperion!!!
                • Gość: zed Re: Internet w Płocku i okolicach. IP: 80.48.4.* 04.07.08, 00:21
                  jest godzina 0:20. internet mam w hyperionie. O tej godzinie powoli ale chodzi:)
                  w dzień niezbyt często cieszę się takim luxusem. ODRADZAM
                  • dj.rasti Re: Internet w Płocku i okolicach. 04.07.08, 23:19
                    No dziękuje wam wszystkim za dobre rady, będziemy coś działać z bratem w tym
                    kierunku.

PS: Nie ma tam kablówki.
        • Gość: Lol Re: Internet w Płocku i okolicach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 19:29
          Gość portalu: lipali napisał(a):
          "spytajcie w petrotelu... świetna jakość łącz zarówno w radiówce jak i kablu..."

Chyba nie w tym kraju :)
          • Gość: Igal Re: Internet w Płocku i okolicach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 21:05
            Z Petrotelem różnie bywa. Miałem 2 lata i nie polecam. Zobacz, czy Plus lub Era
            nie łapie tam 3G (najlepiej telefonem z taką funkcją). Jeśli tak to jest to
            jeszcze jakaś opcja do przemyślenia. Zasięg EDGE nie gwarantuje szybkiego
            przesyłu danych.
    • Gość: aska Re: Internet w Płocku i okolicach. IP: *.plock.mm.pl 03.07.08, 21:47
      a brat ma tam kablowke? ja jestem zadowolona z multimedii
    • gazelka74 Re: Internet w Płocku i okolicach. 03.07.08, 23:10
      Jak się nie da kablem, albo sieciówką z sąsiadami, to zobacz Iplusa
      lub erę. Radiówki nie polecam, bo to totalna porażka (miałam rok i
      jak tylko była możliwość to uciekłam)
      • Gość: aska Re: Internet w Płocku i okolicach. IP: *.plock.mm.pl 03.07.08, 23:51
        ja rozniez nie polecam radiowego polaczenia, jak wiekszy wiatr
        zawial albo byl mróz to mi zrywalo polaczenie z netem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka