Dodaj do ulubionych

akademik w Płocku

IP: *.eltronik.net.pl 29.07.08, 20:38
Jaki najlepszy akademik w Płocku, aby można się uczyć, jestem Z PWSZ
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: akademik w Płocku IP: *.class147.petrotel.pl 30.07.08, 09:49
      PWSZ ma swój akademik (odremontowany) przy ul. Nowowiejskiego
      • Gość: Dorota Re: akademik w Płocku IP: *.eltronik.net.pl 30.07.08, 10:56
        A czy wiesz jakie tam są warunki do nauki?
        • Gość: kriss Re: akademik w Płocku IP: *.139.c88.petrotel.pl 05.08.08, 19:27
          jak do nauki? hehe przecież akademik to biba a nie nauka!!! pozdro
          • Gość: bartek_bop Re: akademik w Płocku IP: *.plock.mm.pl 23.08.08, 12:38
            Gość portalu: kriss napisał(a):

> jak do nauki? hehe przecież akademik to biba a nie nauka!!! pozdro

Nic dziwnego, że kiblujesz drugi rok na tym samym semestrze skoro masz takie podejście do nauki.
            • Gość: kris Re: akademik w Płocku IP: *.251.c93.petrotel.pl 27.08.08, 10:15
              ,ze co? jak za za 2 lata studia kończę kochanie ;]
              tyle wódki i piwa co sie wypiło przez ten czas to wspomnienia na całe życie i te
              akcjie mmmh kocham zycie studenta!!
              • Gość: wielkieoczy Re: akademik w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 17:15
                Jak dla Ciebie kris wódka , piwo i jak sie wyraziłeś " akcje" są
                powodem do chwalenia i jesteś z tego dumny... to zal mi Twojego
                życia... takie marniutkie...
      • Gość: Rafal Re: akademik w Płocku IP: 83.240.214.* 18.10.08, 00:34
        poki mile CI dziewictwo trzymaj sie z daleka od akademikow !
        rozejrzyj sie lepiej za jakims malym mieszkaniem z kims na spolke.
        Pozdrawiam
        • Gość: kris Re: akademik w Płocku IP: *.204.c82.petrotel.pl 22.10.08, 22:37
          wiesz... to moje życie... i jak narazie jestem zadowolony w 100% z tego czasu
          który spędziłem na tych "imprezach" po to się ma 20 kilka lat żeby się bawić!!!
          potem już nie bd na to czasu... ahh chciałbym żeby te studia były wieczne no ale
          nie zanosi sie...
          Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka