Gość: Adas IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 23:44 Ciekawe czy gdyby to nie byli policjanci to tez wszyscy by sie tak nimi przejmowali. A tak wogole to wyrok jednego roku za znecanie sie nad ludzmi to za malo, powinni im ze 3 dac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Shadow Re: Płoccy policjanci przed Sądem Najwyższym IP: vader:* / 10.0.0.* 09.10.03, 12:54 w tym kraju podobno wszyscy wobec prawa są równi? a metody i podejście z PRL-u!!! powinno sie tym zasranym UBekom dac tak w kosc, zeby sie nie pozbierali!! a interwencja prokuratora generalnego to kpina!! ale w koncu to komuch!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhwwddpp Re: Płoccy policjanci przed Sądem Najwyższym IP: *.class144.petrotel.pl 09.10.03, 18:38 i bardzo dobrze że stoją przed sądem.jeszcze powinni ich za korupcje przed sąd postawić i pozwalniać z tych stołków jednego i drugiego to odrazu było by normalniej na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fufu BOSZEE !!!!!!!!!! TAK POWINNIŚMY WOŁAĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 20:21 Tak powinniśmy wołać ale i tak nam to nic nie da. A jeśli chodzi o wniosek prokuratora generalnego to miał racje. niestety.Sąd w płocku popełnił poważny błąd. Wiele razy rozmawiałem z adwokatem który bronił tych poszkodowanych i nawet nie wiecie jak blużnił momentami na to jakie bariery niespodziewanie napotkał przy tej sprawie. Można powiedzieć że poza sądem prowadził pojedynek. Smutne to ale prawdziwe. W sumie sprawę wygrał bo doprowadził (pomimo dużej ilości dziwnych przeszkód) do prawomocnego skazania tych przestępców w mundurach (najgorsza zakała jaka może istnieć to przestępca w państwowym mundurze). I co ?? Sąd dał dupy!!!!!!!!!! Myślę że nie macie racji mając pretensje do prokuratora generalnego. Adwokat składając usprawiedliwienie w sprawie swojej nieobecności nie popełnił żadnego uchybienia a sąd powinien odroczyć sprawę !!!!! Takie są przepisy. I dochodzę do wniosku że to ( i tylko to ) zostało przez kogoś zaplanowane a reakcja prokuratora generalnego musiała być taka . Przykre. Ja do takich wnioskó dochodzę i już pomijam fakt że wyżej wspomniany adwokat został obsmarowany przez szmacianą gazetę "NIE" jako wyłudzacz pieniędzy od poszkodowanego za prowadzenie sprawy. Smród czuć tutaj wszędzie . Żygać mi sie chce na to wszystko i współczuję nam wszystkim że bandyci są w mundurach i pracują za nasze pieniądze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś