Dodaj do ulubionych

Płock w Telewizji Trwam

28.09.08, 14:57
O 4 Pułku który powstał w Płocku - umundurowanie i historia Pułku
opowiadała w niedzielne popołudnie w telewizji Trwam grupa
rekonstruktorów Xięstwa Warszawskiego. Wśród zaproszonych gości
opowiadał między innymi nasz kolega i przyjaciel Fotogalerii Miasta
Płocka Konrad Obrębski - Skaut
Obserwuj wątek
    • Gość: stanisław dziąsło Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.146.c88.petrotel.pl 28.09.08, 15:17
      A na Polsacie byli 4 pancerni i pies....
    • roman_j Re: Płock w Telewizji Trwam 28.09.08, 16:06
      Rozczarowałem się. Myślałem, że chodzi o kolejną promocję Płocka zamówioną przez
      Ratusz. Tym razem dla specyficznej grupy odbiorców mediów Toruńskiego
      Radiopiernika pod hasłem: "Żyj, módl się i umieraj w Płocku. Mamy umiarkowane
      stawki za sakramenty".
      Czyż nie byłaby to zaprawdę pozytywna promocja Płocka? ;-)))
      • Gość: Andrzej Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 16:34
        "Tym razem dla specyficznej grupy odbiorców mediów Toruńskiego
        Radiopiernika pod hasłem: "Żyj, módl się i umieraj w Płocku. Mamy
        umiarkowane stawki za sakramenty". - napisał Roman_j
        Moja prosba:czy autor moze sprecyzować swoja wypowiedź tak by była
        jednoznaczna dla zwykłego czytelnika i nie pozostawiała podejrzeń ze
        autor ubliża i obraża np. grupy odbiorców.Autor ma wybór: sprecyzuje
        tu gdzie napisał czy woli tam gdzie na wszystkich donosi.
        • roman_j Re: Płock w Telewizji Trwam 28.09.08, 17:19
          Autor wybrał opcję trzecią: zignorowanie ultimatum postawionego przez
          anonimowego trolla. Co w tej sytuacji zrobi wyżej wspomniany, to już autora
          guzik obchodzi. ;-))
          • Gość: rom Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 17:48
            a ty romcio_J to jesteś taki burak moderator czy mylę sie ?
            • kwisniewski Re: Płock w Telewizji Trwam 28.09.08, 19:44
              nie mylisz się = funkcja Opiekuna tegoż forum zobowiązuję Opiekun
              mimo świadectwa ukończenia wyższej uczelni zachowuje się jakby
              szkołę zakończył na poziomie zerówki
              • Gość: Nowak Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 19:54
                eee, chyba masz starsze dzieci, moje bliźniaki sa w zerówce i jak jeden raz pokazałem wpis dzieciakom to sie pytały czy wszyscy na tym forum sa tacy przygłupi czy tylko ten,
              • roman_j Re: Płock w Telewizji Trwam 28.09.08, 21:02
                Krzysiu, nawet złośliwości Ci nie wychodzą. A od kiedy to świadectwo ukończenia
                szkoły wyższej ma związek z zachowaniem? Niejaki profesor Jerzy Robert Kto Go
                Tam Wie Ile Jeszcze Imion Nowak legitymuje się profesurą belwederską, a
                zachowuje się mniej dojrzale niż niejeden mój student. I gdzie Ty widzisz tu
                jakiś związek przyczynowo-skutkowy? A może począwszy od zerówki, to im wyżej tym
                gorzej? Niejaki prof. L. Kaczyński pasowałby do tej hipotezy. A sądząc po Twojej
                śmiertelnej powadze, stawiałbym na to, że zakończyłeś edukację gdzieś w
                okolicach nauczania początkowego. ;-))))
                • Gość: ups Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 21:07
                  prawdziwy profesor to np.Bartoszewski
                  po podstwówce pseudo. prosfesor i tak zostało
                  • amph Re: Płock w Telewizji Trwam 29.09.08, 21:08
                    Tak,pan Bartoszewski jest prawdziwym profesorem.Rzeczywiście kończył szkolę
                    podstawową.Za swoje prace otrzymał niejedną profesurę.Widzisz,tak już jest,że
                    docenia się i pracowitość ,i charakter człowieka.Są wśród nas jednak i tacy
                    prześmiewcy,którzy bezinteresownie lubią oczerniać innych.Ot,tak z dobrego
                    serca.Bohaterowie polskiego piekła.Czujni strażnicy czyjejś,rzadko swojej
                    moralności.Umiejący podsumować czyjeś życie w jedenastu słowach.Nie biorąc
                    oczywiście żadnej odpowiedzialności za to co piszą i mówią.
                • Gość: czytelnik Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 21:36
                  Szczerze współczuję studentom .
                  • roman_j Re: Płock w Telewizji Trwam 28.09.08, 21:48
                    Gość portalu: czytelnik napisał(a):

> Szczerze współczuję studentom .

Szczerze dziękuję w ich imieniu. :-))
                    • Gość: romcio_J Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 23:31
                      wydawał mi sie ,ze moderator w Płocku przynajmniej powinien być zrównoważonym osobnikiem , bo forum jest miejskim dobrem ,ale widze ,że w koszernej biora do pracy wojujacych bolszewików ,a ci to chyba pracuja tylko dla ideii nadredaktora M.
                      • Gość: sim Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 06:30
                        studenci maja niezły ubaw i jednolitą opinie
                        • Gość: do romcio_j Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 06:40
                          duzo rzeczy sie wydaje a jest zupełnie inaczej, mnie jednak dziwi
                          notoryczny brak kultury i szarogęszenie sie, cenzura niezgodna z
                          zasadami Agory,
          • Gość: tak Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.129.c92.petrotel.pl 29.09.08, 11:28
            Tak jest!!!!W końcu,to on jest "bogiem"tego forum!!!!!
            • Gość: tak Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.129.c92.petrotel.pl 29.09.08, 11:29
              Chodzi oczywiście o romcia
              • Gość: rom/romcio_J Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 12:42
                koszerni moderatorzy za mocno są koszerni, chociaż sami nie chcieli by być
                koszerną awangardą Michnika
    • ainipoajom Re: Płock w Telewizji Trwam 29.09.08, 10:17
      nie ma sie czym egzaltowac
      swiat wie jaki byl jp2 i dlatego nie chce jego pomnikow
      wiadomosci.onet.pl/1822431,12,item.html
      w polsce tez normalnieje
      miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,49744,5653064,Mieszkancy_wygrali__kosciola_im_nie_zbuduja.html
      • Gość: leole Do opiekunów forum!!!! IP: *.160.c95.petrotel.pl 29.09.08, 11:26
        Czy wpis zalogowanego/zarejestriwanego uzytkownika forum o nicku
        anipoajom, nie jest łamiacym zasady i regulamin tego forum??? Czy
        nie narusza i obraza on uczuc wielu osob?
        Dlaczego nie usuwacie go i nie blokujecie IP?
        Czy jego sygnaturki(podane linki do pewnych stron),nie sa obrazliwie
        dla wielu osob?
        SĄ-ALE WY NIE REAGUJECIE!!!!!!!
        To jest karalne...
        • roman_j Re: Do opiekunów forum!!!! 29.09.08, 12:43
          Gość portalu: leole napisał(a):

> Czy wpis zalogowanego/zarejestriwanego uzytkownika forum o nicku
          > anipoajom, nie jest łamiacym zasady i regulamin tego forum???

W którym dokładnie punkcie?

> Czy nie narusza i obraza on uczuc wielu osob?

Tego nie wiem i nie jest to kryterium oceny zgodności z regulaminem.

> Dlaczego nie usuwacie go i nie blokujecie IP?

Mogę napisać za siebie:
          - nie usuwam, bo moim zdaniem nie łamie regulaminu,
          - nie blokuję IP, bo nie mam takich możliwości.

> Czy jego sygnaturki(podane linki do pewnych stron),nie sa
          > obrazliwie dla wielu osob?

Przeczytałem teksty, do których prowadzą linki. Jeden jest moim zdaniem
          kontrowersyjny, ale nie podejmuje się oceniać, czy link do niego powinien zostać
          usunięty. Proszę zgłosić to do administracji zawodowej. Podobnie w przypadku
          filmu. To nie jest żart na moim poziomie poczucia humoru, ale to nie jest
          jeszcze powód, żeby go cenzurować. Ale być może administracja zawodowa będzie
          miała odmienne zdanie. Podaję adres: forum@agora.pl

> SĄ-ALE WY NIE REAGUJECIE!!!!!!!
          > To jest karalne...

Zapraszam serdecznie do złożenia doniesienia o podejrzeniu popełnienia
          przestępstwa do najbliższej prokuratury. Ja nie podejmuję się oceniać, czy to
          jest karalne.
          A prywatnie polecam po prostu na te linki nie klikać, bo obrażony może poczuć
          się tylko ten, kogo ciekawość zaprowadzi na podane strony. Jak to mówią,
          ciekawość to pierwszy stopień do piekła... ;-))
    • Gość: Władysław Sz. Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 13:13
      Co dokładnie pokazali jeśli chodzi o miasto?

Bardzo jestem zainteresowany. Czy jest planowana powtórka? Czy mógłbym uzyskać
      nazwę programu o Płocku?
      Bardzo dziękuję za odpowiedź.
      • kwisniewski Re: Płock w Telewizji Trwam 29.09.08, 13:54
        poloniamilitaris.pl/?tryb=galeria&newsID=417
        Kilka zdjęc -
        Płock - miasto bohater

Gość portalu: Władysław Sz. napisał(a):

Czy jest planowana powtórka?

Tego nie wiem
      • Gość: Władysław Sz. Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:16
        Chciałbym się dowiedzieć, co dokładnie było pokazane w programie? Czy były
        jakieś widoki miasta lub uroczystości?

To co Pan mi podał, to chyba nie to co było w programie.

Proszę o odpowiedź, jestem zainteresowany tematem. Czy można prosić nazwę
        programu lub o której godzinie była ta audycja?

Pozdrawiam
        Władysław Szafraniec
        • Gość: płocczanie Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 17:58
          kwisniewski i rzetelna informacja ?
          dobre sobie
          • Gość: do amph Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 21:18
            amph, nie masz najmniejszego pojecia na temat prosfesury tej
            prawdziwej ? przykre
            • amph Re: Płock w Telewizji Trwam 29.09.08, 22:10
              Rozwiń swoją myśl.O jaką prawdziwą profesurę Tobie chodzi?Tę,że był (ograniczę
              się tylko do dwóch uczelni)profesorem Uniwersytetu w Augsburgu,Uniwersytetu w
              Monachium nie podlega dyskusji,to że tak GO tytułowali JP II,czy Benedykt XVI
              też odpowiada prawdzie,to że wypromował ponad 30 magistrów także jest
              prawdą.Przez kilkanaście lat pracy na KUL-u nikomu do głowy nie przyszło negować
              dorobku historycznego Profesora.Jego uczniowie napisali kapitalne prace
              monograficzne o prasie okupacyjnej,czy wręcz przypominali o dawno zapomnianych
              strukturach konspiracyjnych jak np.Front Odrodzenia Polski.Nie wspomnę o innych
              dokonaniach.Więc oszczędź mi ględźby na temat kto jest a kto nie jest prawdziwym
              profesorem.
              • Gość: do amph Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:21
                powtarzam, nie masz widocznie najmniejszego pojecia o prawdziwej
                profesurze tylko o samozwańcach i kłamcach, poczytaj troche na
                jakiejs wyszukiwarce i nie osmieszaj sie bo akurat o tobie mialem
                niezłe zdanie co sie napewno dla ciebie nie liczy bo zaliczasz sie
                do tych nadludzi którzy sami to w sobie odkryli a nie inni,
                • Gość: amph Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 23:18
                  Tym się różnimy,że na wyszukiwarkach rzeczywiście nie opieram swojej wiedzy.Są
                  inne źródła.Ale nie czas i miejsce aby o tym pisać.W przeciwieństwie do Ciebie
                  rzuciłem parę faktów,które jak rozumiem nie były w wyszukiwarce.Tym samym ,twoim
                  zdaniem,nie mam racji.Pozostańmy zatem w sporze.
                  PS.Nie jestem nadludziem,rzadko bywam na tym forum i jak każdy normalny człowiek
                  mam sporo dystansu do siebie.W przeciwieństwie do Ciebie nie używam wobec swoich
                  adwersarzy kategorycznych stwierdzeń typu nie masz najmniejszego pojęcia lub nie
                  ośmieszaj się.Staram się prowadzić normalną dyskusję na argumenty a nie na
                  epitety.Zaprotestuję zawsze kiedy ktoś szanowanego człowieka nazywa samozwańcem
                  lub kłamcą.
                  • Gość: xyz Re: Płock w Telewizji Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 21:15
                    "Bohaterowie polskiego piekła.Czujni strażnicy czyjejś,rzadko swojej
                    moralności.Umiejący podsumować czyjeś życie w jedenastu słowach.Nie
                    biorąc
                    oczywiście żadnej odpowiedzialności za to co piszą i mówią.- to
                    twoje słowa amph
                    o szanowanym przez ciebie absolwencie podstawówki Bartoszewskim
                    poczytaj książke ,jest w ksiegarniach, postaraj sie mysleć
                    samodzielnie, na temat profesury nadal nic nie rozumiesz,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka