Dodaj do ulubionych

Hetkowski na Prezydenta!

17.12.08, 20:13
I bardzo dobrze, są uniewinnił go z zarzutu fałszerstwa wyborczego i teraz
lewica zmiażdży każdego z takim kandydatem na prezydenta. Teraz milewski i
spóła powinni powiedzieć przeprasza.
Obserwuj wątek
    • Gość: benek Re: Hetkowski na Prezydenta! IP: 80.48.4.* 17.12.08, 21:41
      sąd ich uniewinnił, ale głupia rasa z płocka już dawno wydała wyrok,
      tak jak w wielu innych sprawach. Ale jakby Heti wrócił i zamiast
      biznesów ruszył znowu w politykę, to ma spore szanse...a milewski w
      życiu nie przeposi, to pajacyk malutki.......
      • Gość: leon Re: Hetkowski na Prezydenta! IP: *.centertel.pl 17.12.08, 21:55
        dziwny jest ten świat !!!
        • Gość: ziomal1981 hahahahahahahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:05
          Ponowie z betonu wytrzeźwiejcie! Wybory wygra Nowakowski, proste jak podanie
          ręki jak powiedział kiedyś Leszek Miller :)))
          • Gość: my jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:08
            czekamy
            • Gość: nn Re: jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:17
              no prosze
              • Gość: jk Re: jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.193.c84.petrotel.pl 18.12.08, 08:04
                nowakowski nie jest zły ale bez wyrazu i praktyki, a hetkoś prezydentem był, był zadufanym w sobie bucem ale miasto szybko się rozwijało i nie było przekrętów takich jak dziś: malwersacje finansowe w ryneksie (gra na giełdzie), remont podolanki, amfiteatr czy ukradziony bruk z tumskiej
                • Gość: do wesołka Re: jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 11:22
                  nie było przekrętów, miasto szybko sie rozwijało - pisze ten wesołek
                  pamietamy walizki, działki, przekręt gonił przekręt, wszyscy pamiętają
                  • Gość: xyz Re: jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.c152.petrotel.pl 18.12.08, 12:14
                    Masz rację! Byłem za. Jestem przewciw!
                    • Gość: vera Re: jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 13:55
                      ty i tak sie nie liczysz
          • roman_j Re: hahahahahahahahah 18.12.08, 14:50
            Myślę, że poseł Nowakowski miałby spore szanse w wyborach, bo już raz pokazał,
            że może walczyć z Milewskim jak z równym. Ale musiałyby być spełnione pewne
            warunki. Po pierwsze pan poseł musiałby zostać kandydatem, czyli m.in. chcieć.
            Ja bym na jego miejscu zamienił Wiejską na Stary Rynek, ale nie wiem, czy pan
            poseł myśli podobnie. Po drugie, PO w Płocku musiałaby mówić i działać
            jednomyślnie w tej sprawie, a nie tak, jak tuż po poprzednich wyborach, kiedy
            pojawili się w jej szeregach rozłamowcy. Własne ambicje trzeba czasem pohamować
            dla osiągnięcia dobra wspólnego, a niektórzy w płockiej PO mają z tym niestety
            problem (oszczędzę wymieniania nazwisk).
            Jeśli więc pan poseł Nowakowski wystartuje w wyborach i PO stanie za nim murem
            pracując na jego zwycięstwo, to myślę, że miałby realne szanse odesłać pana
            Milewskiego w polityczny niebyt, czego bym mu w takiej sytuacji życzył. Ale na
            razie to tylko gdybanie, a do wyborów jeszcze prawie dwa lata. :-))
    • roman_j Re: Hetkowski na Prezydenta! 18.12.08, 14:44
      Od uniewinnienia do wygrania wyborów droga jest daleka. Lewica na razie nie ma w
      skali kraju zbyt dobrych notowań, bo nowy przewodniczący jest mniej udaną kopią
      Leszka Millera odlaną z partyjnego betonu. Pod takim kierownictwem SLD ma szansę
      podzielić los Samoobrony i LPR-u, więc na razie proponuję nie rozśmieszać
      czytelników forum proroctwami "miażdżenia" kontrkandydatów w wyborach. :-))
      • Gość: levi co tam na martwym forum, bez zmian ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 15:58
        zajrzałem przelotnie i wszystko bez zmian, forum martwe jest,
        roman dyskutuje sam z sobą, kilku chamów uspokoiła policja
        Nowakowski mało tu pisze , marzeń o Prezydenturze miasta juz sie chyba wyzbył,
        wprawdzie uzyskał 40% ale to głównie głosy czerwonych złodzieji którzy głosowali
        na niego bo uznali go za głupszego od Milewskiego czyli łatwiejszego do
        omotania,kiedyś myslałem ze Nowakowski bedzie pracował nad sobą, dojrzeje ale
        tak sie nie dzieje,być moze uznał jak wielu ze juz osiągnął wiedze absolutną, to
        byłby jego koniec, życze mu dobrze ale to od niego zależy jego dalsza kariera,
        Prezydentem w najblizszych wyborach nie zostanie napewno,sic
    • Gość: Lis Re: Hetkowski na Prezydenta! IP: *.plock.mm.pl 17.01.09, 11:47
      Dajcie już spokój z Hetkowskim, to historia do której nie ma
      powrotu. Spróbujcie wylansować dobrą kandydaturę, która w oczach
      mieszkańców Płocka jest zdecydowanie lepsza od Milewskiego - wtedy
      poważnie porozmawiamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka