buras_buraczany 17.12.08, 20:13 I bardzo dobrze, są uniewinnił go z zarzutu fałszerstwa wyborczego i teraz lewica zmiażdży każdego z takim kandydatem na prezydenta. Teraz milewski i spóła powinni powiedzieć przeprasza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benek Re: Hetkowski na Prezydenta! IP: 80.48.4.* 17.12.08, 21:41 sąd ich uniewinnił, ale głupia rasa z płocka już dawno wydała wyrok, tak jak w wielu innych sprawach. Ale jakby Heti wrócił i zamiast biznesów ruszył znowu w politykę, to ma spore szanse...a milewski w życiu nie przeposi, to pajacyk malutki....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Hetkowski na Prezydenta! IP: *.centertel.pl 17.12.08, 21:55 dziwny jest ten świat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal1981 hahahahahahahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:05 Ponowie z betonu wytrzeźwiejcie! Wybory wygra Nowakowski, proste jak podanie ręki jak powiedział kiedyś Leszek Miller :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:08 czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:17 no prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.193.c84.petrotel.pl 18.12.08, 08:04 nowakowski nie jest zły ale bez wyrazu i praktyki, a hetkoś prezydentem był, był zadufanym w sobie bucem ale miasto szybko się rozwijało i nie było przekrętów takich jak dziś: malwersacje finansowe w ryneksie (gra na giełdzie), remont podolanki, amfiteatr czy ukradziony bruk z tumskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wesołka Re: jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 11:22 nie było przekrętów, miasto szybko sie rozwijało - pisze ten wesołek pamietamy walizki, działki, przekręt gonił przekręt, wszyscy pamiętają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.c152.petrotel.pl 18.12.08, 12:14 Masz rację! Byłem za. Jestem przewciw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: jaki jest wyrok,tak trudno podać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 13:55 ty i tak sie nie liczysz Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: hahahahahahahahah 18.12.08, 14:50 Myślę, że poseł Nowakowski miałby spore szanse w wyborach, bo już raz pokazał, że może walczyć z Milewskim jak z równym. Ale musiałyby być spełnione pewne warunki. Po pierwsze pan poseł musiałby zostać kandydatem, czyli m.in. chcieć. Ja bym na jego miejscu zamienił Wiejską na Stary Rynek, ale nie wiem, czy pan poseł myśli podobnie. Po drugie, PO w Płocku musiałaby mówić i działać jednomyślnie w tej sprawie, a nie tak, jak tuż po poprzednich wyborach, kiedy pojawili się w jej szeregach rozłamowcy. Własne ambicje trzeba czasem pohamować dla osiągnięcia dobra wspólnego, a niektórzy w płockiej PO mają z tym niestety problem (oszczędzę wymieniania nazwisk). Jeśli więc pan poseł Nowakowski wystartuje w wyborach i PO stanie za nim murem pracując na jego zwycięstwo, to myślę, że miałby realne szanse odesłać pana Milewskiego w polityczny niebyt, czego bym mu w takiej sytuacji życzył. Ale na razie to tylko gdybanie, a do wyborów jeszcze prawie dwa lata. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Hetkowski na Prezydenta! 18.12.08, 14:44 Od uniewinnienia do wygrania wyborów droga jest daleka. Lewica na razie nie ma w skali kraju zbyt dobrych notowań, bo nowy przewodniczący jest mniej udaną kopią Leszka Millera odlaną z partyjnego betonu. Pod takim kierownictwem SLD ma szansę podzielić los Samoobrony i LPR-u, więc na razie proponuję nie rozśmieszać czytelników forum proroctwami "miażdżenia" kontrkandydatów w wyborach. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levi co tam na martwym forum, bez zmian ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 15:58 zajrzałem przelotnie i wszystko bez zmian, forum martwe jest, roman dyskutuje sam z sobą, kilku chamów uspokoiła policja Nowakowski mało tu pisze , marzeń o Prezydenturze miasta juz sie chyba wyzbył, wprawdzie uzyskał 40% ale to głównie głosy czerwonych złodzieji którzy głosowali na niego bo uznali go za głupszego od Milewskiego czyli łatwiejszego do omotania,kiedyś myslałem ze Nowakowski bedzie pracował nad sobą, dojrzeje ale tak sie nie dzieje,być moze uznał jak wielu ze juz osiągnął wiedze absolutną, to byłby jego koniec, życze mu dobrze ale to od niego zależy jego dalsza kariera, Prezydentem w najblizszych wyborach nie zostanie napewno,sic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: Hetkowski na Prezydenta! IP: *.plock.mm.pl 17.01.09, 11:47 Dajcie już spokój z Hetkowskim, to historia do której nie ma powrotu. Spróbujcie wylansować dobrą kandydaturę, która w oczach mieszkańców Płocka jest zdecydowanie lepsza od Milewskiego - wtedy poważnie porozmawiamy Odpowiedz Link Zgłoś